Sitedeki İki Yüzlüler Hakkında
-
Kimin ne olduğunu, nasıl birisi olduğunu anlayacak bilecek kadar uzun zamandır bu sitedeyim. Yalnız sonradan türeyen bir takım dingiller var ki akıl almıyor yaptıkları ile dediklerinin tutarsızlığını.
Yalaka yağcı diyenler olacak amma uzaktan yakından ilgisi yok. Şimdi iyi kulak veriin belki ibret alan olur aradan.
Bu siteyi aytek yazdı.
Sonra?
Fızilal, jerusalem, ir2 ve rene geliştirdi.
İlk 3 isim ufak tefek eklentiler yaptılar.
Rene yani benim hitabımla Güçlü, binlerce satır kod yazdı. Yüzlerce saatini harcadı bu siteye. Katkıları inanılmaz boyutta.
Şimdi;
"En sevdiğiniz admin?" diye bir yağdanlık başlık açılır, arkasından yüzlerce post kasılır rene, deca, vırt zırt diye.
İstisnasız her postta Güçlünün ismi geçer.
Ulan madem o kadar seviyorsunuz neden kalkıp siteyi rene yönetiyor diye yaygara kopartıyorsunuz?
Tabi yönetecek?
Yönetecekte size giren çıkan ne? Ne olmuş rene tek başına yönetse? Bi deyiverin
Ben size bu tip yaygaraların sonuçlarını söyleyim.
Buraya emek verenleri soğutup al takke ver külah al atını sikerim tımarını sitesininde üyesininde deyip çekip giden bir adam. Sonuç bu olur.
Verdiği emeğe bakıp boşuna yapmışım bunca şeyi diyen bir adam. Sonuç bu olur.
Asılsız ithamlarınızı iftiralarınızı kendinize saklayın. Bu site batmayacak kadar büyük bir sitedir. İftira attığınız adamlar bunu sağlayan kişilerdir.
-
doğru diyon peder bey ... ;)
-
scuderia bunu yazdı:
-----------------------------
doğru diyon peder bey ... ;)
-----------------------------arada bir gelip bakıyordum ama, bazı şeyler kulağıma çalındı kan beynime sıçradı. Bu tip gerzeklere hadlerini bildirmeli. Güçlü yumuşak davranıyor. Asabiyet göstermiyor.Bazen göstermesi lazım. Bunu kar bilen birkaç it sürü olup kurtluk taslıyor. Burada adminlik yapan, siteyi geliştiren bu çocuklara haksızlık yapılmasına tahammül edileceğini zanneden aptallar yanılıyor. Buna buranın gediklileri izin vermeyecektir.
-
edit%
hocalar,yazı yazıcaz dedik,yazmayalım dedik,yazmaya vakit bulamadım.
Kısaca siteden giden arkadaşlar hakkında bir yorum yapmam gerekirse,
Zaten malumunuz listede adı gecen herkez siteyi bırakmış değil,bıraktığı yazılanlardan çok çok kişi login oldu.
Geri kalanlardan bazı arkadaşlar,gerçi arkadaş demek istemiyorum olayları ve olanları götlerinden anlamış bir gurup nato kafa nato mermer beyinli 1-2 kişi,aslında olmayan şeyleri kendi hayal dünyalarında varmış gibi göstermiş,kendi aşşalık komplesklerini bazı olmuş olaylar üzerinden reneyi içine katmış ve haksız saldırıya yapmışlardır.
Msnde kanka,bro,bebiş ayağı yapıp için için kin güden bir kesim insanlar,hayatlarının içindeki eziklikleri ve yenilgileri,siteye yansıtmış ve sanki o rene her boku yiormuş gibi lanse etmişlerdir.1-2 kişinin gidişi ile ilgili olarak her ne kadar bizde bu yüzden gidiyoruz deselerde aslında öyle olmadığı bizzat kendileri tarafından bana aktarılmıştır.
1 Mev* beyinleri ileri oluşturdukları sahte dünya içersinde yaşayan bir kısım insanlar beşeri hayatlarındaki tartıda reneyi yanlış tartmış yanlış ölçmüşlerdir.
Tahribat.com bünyesinde gidiyorum tarzı yazmak yasakır,yönetim olarak söylüyorum,söyledim,söyled,renede decada underde holy de kuralı koyan holyone?
holyone kim biliyorsunu dimi?
enis ve arkadaşları ile gidenler örnek olsunki,ne gidenlerden sonra hit düşünüyor nede yazdıkları postlar pandoranın kutusu değerinde.
Kendini değerli gören mürid,sorun yaratan değil çözüm üretendir.*1 Mev 1.782x10^-27 gram
-
Birde elestiri konusu var hacilar.Biz yonetici bolumunde "rene su su bu bu " diye elstirebiliyoruz.Renede buna karsilik cevap yada duzeltmeler yapabiliyor.Simdi en komik olan tarafi.Tahribat.com sinirlari icinde olan sorunlarin cozumu icin tahribat.com sinirlari disinda orgutlenmek.Sacma abicim , yanlis.Rene kadar kafa patlatan birisi ciksin ben eminim rene arkasina bile bakmadan butun sorumlulugu devreder :) Lan nasil bir yuk biniyor adamin omzuna millet farkinda degil galiba.
-
haklısın hacı :) ben bi forumda moderatördüm uyuz etmislerdi sitedeki yetkim olan herseyi bozup siktirolupcıkmıstım o siteden :D
-
bu dertten muzdaripler tel tel dökülmeye başladı. Dök içini selçuk dök içini recep. Yaslayın başınızı omzuma ağlayın anam :)
Under da geldimi tam olur onuda dizime yatırırım artık ee ee ee ee nen neen neen nen:)
Şaka bir yana adamları bezdirmişler yahu..
-
bu konuda söylemem gerekirse bırak diyenler oldu fakat sitede rahatsız olduğum konu ne mi ?
Site 1 sene öncesine kadar inanılmaz paylaşımcı bir yerdi.Fakat son zamanlarda oldukça geyik, eğlence, tartışma sitesine döndü.GEyik konuları anasayfada gösterilmedi tamam bu engellendi fakat renye geçen deidm deirn konularıda engelleyin.Anasayfada gösterilmesin.
Bunun sebebi deirn konularda mürid, müridi kırıyor.Üstüne üstüne ben deidm pek fazla bilgi içeren yazı açayacağım çünkü ciddi anlamda bakılmıyor.Belki çok sevilmediğim için belki başka nedenle.Örneğin beyaz tahribat kampanyası.Ciddi anlamda ilgi çekti fakat geyik olarak.Bence bir çok kişinin işine yarayacaktı.O kampanya yapmamın amacı belki eski şekle biraz olsun geir döneriz diye fakat mümkün değil.
Burası bilişimin, muhabbetin, bilginin sitesiydi hemen 23:40 itibarı ile anasayfaya bakalım;
----------
12 Eylül"ün Akıl Almaz İşkence Yöntemleri (Çok Berbat) 285
Sitedeki Iki Yüzlüler Hakkında 167
İhtiyaçtan Taş Gibi Bilgisayarı Satıyorum. 846
Japonlarin Meshur Yarismasi Takashi Takesh Castle Gülmekden Yarilacaksiniz :) 86
TBT"de Konu Takip Etmek Çok Zor! 246
Sagopa Kajmer "Kendim İçin" 2008 35
IIS Ile Web Server Kurup Yayınlamak 305
Fifa 09 Demosu Çıktı ! 635
Hatunlar Birbirine Şaplatıyor :) 360
Syn-attack 111
Hindilere Büyük Vaatler 182
Saw 5 540
PHP İlan Scripti Lazım! 28
Formmail Olusturmak?? 171
Nazım Hikmetin Şiir Kitaplarını Arıyorum... 60
Tahribat.com Saplantıdır. Millet Foto Çekmek Için Şimdi Havaya Bakacak :) 1784
Arap Motoru :) 152
Demokrasiye Ara Verdiğimiz Tarih : 12.Eylül.1980... 741
Video Klipleri Indirebileceğim Bir Site? 35
Youtube Derken İzlesene.com Da Kapatıldı 440
Adsense - Yayıncı Düşmanı ".info" Ve Düşük Ödeme Yapan Alan Adlarını Filtreleyin 304
After Effects Ve Digital Vidyolarım 54
IP Adresini Farklı Ülkeden Giriliyormuş Gibi Göstermek... 330
Ps Renk Problemi 59
Bu Google Ne Büyümüş Yahu! 727
Üniversiteme Gidiyorum Yol Tarifi Verecek Var Mı ?İSTANbUL 432
Atatürk’ün Sansürlenen Yazısı 1091
FBI"ın Peşinde Olduğu Türk 464
Amelie Filmi Müzikleri (download) 157
Good Bye Lenin 261
-----------Eskisi gibi sistem dökümanları, bilgi içeren konular yok.Sitenin beni rahatsız eden tek kısmı deidğim gibi artık normal bir forum sitesine dönüşmeye başladı.Onun dışında rene paylaşımcı bir sorum olduğunca onca işinin arasında cevap veriyor.Yani burdkai dosluk ortamı güzel.Tahribatsız cidden çekilmiyor net.
Fakat bu anlattığım normal foruma dönme ve aşırı siyaset yüzünden maalesef tahribat eskisi gibi tatmin edici gelmiyor.Bir konuı açılıyor siyasetle iligli atıyorum komünizm paylaşımı yada faşizm nedir vs..Adma hemen tartışma konusuna döndürüyor.Dayanamayıp laf söylüyorum sonra iki saat tartışma.
Yani adminlere daha öncede dedim
1-Derin konular gizli yapılsın anasayfada gösteirlmesin
2-Tartışma konusu olmadığı halde tartışma çıkaran adam bir iki saatliğine banlansın.Böylece bazı şeylerin önüne geçilir.
ayrıca
Rene kral adamdır.Tahribat üzeirnde emeği vardır.Kim olusa olsun bence rene ile ilgili böyle şeyler demesi yanlış. Her sorunumda yardım eden bi adam asp hakkında pat soruyorum boşsa söylüyor daha ne diyim mq..
-
la nooliy bırdaa ? (:
-
Abicim sunu hala ogrenemedik.Tahribat.com normal insanlarin geldigi bir mekan degil zaten.Siyaset olacak , geyik olacak , ask olacak hersey olacak ya.Gozunuzu sevim hadi IT konulari acalim desem her uye toplam kactane IT alanini kapsayan konu acabilecek.Siyaset yapilacak abicim , geyik yapilacak.Zaten bu gibi konularin boku ciktigi zaman mudahele ediyoruz , gundem yasagi ekliyoruz...Yani Tahribat degismiyor.Tahribatin ulke gundemine gore , okullarin acilip kapanmasina gore , muritlerin genel piskolojik hallerine gore konu dalgalanmalari oluyor , gecen 2hafta boyunca paso bilisim konulari vardi forumda.Bunlari gormek hacilar.Tahribati bunlarla birlikte bir butun olarak dusunun.Tahribat gunden gune her dakika daha da buyuyor bunuda fark etmek gerek.
-
oo bu sitede maddogdan basla novemberraini nra'si neler neler vardi, geldi gecti. yeniler geliyor bazilari iyi bazilari kotu ayriliyor. merak etme siteye pek birsey olmaz gerci 00-02 arasinda baya karismisti site ama duzeldi baya ondan sonra.