Sitedeki İki Yüzlüler Hakkında
-
son ayrılma günü rezaletinden sonra reneye hak verdim ki zaten kendisi de haklı açıklamasını yaptı :|
-
Tahribat.Com Kuralları gayet acık ve nettir...
Kuralların tamamı :http://www3.tahribat.com/rulelist.asp sayfasından okunabilmektedir...
Bu kuralları ihlal edilen kişiler,
* Uyarılma
* Gecici süre banlanma
* Sürekli banlanma
* Site içindeki huzuru bozmamak amacı ile, Şifrelerinin değiştirilip sitedek siktir edilme
ve aşağıdaki kutucuklardan birisine idlerinin yazılması ile karşılaşabilirler...

Bu saatten sonra kesinlikle taviz yoktur, kimseye aman abi dur aman abi gitme aman abi sen otur yoktur, giden sittir olur gider...
O en son giden 3-5 tane dangalaktan teki adminlerin avatar rezerve etmesini ayrımcılık olarak görmüş, kendisi rezerve istemiş bizde rezerv etmemişiz ondan dolayı siteyi bırakmış...
Mal işte...
Ha önemli bi not, o 3-5 tane adı geçen salak laf atmış ortaya siteyi holy reneye devretti die, böle bişeyin alakası yoktur, hala server yönetimi holy ile birliktedir, o sadece foruma yazı yazmıyor...
Çünkü tahribatı yönetmek gerçekten cok büyük zaman alıyor...
Benim tek avantajım, ona göre daha boş vaktim var...
-
compü olacak abi olacak.Fakat önceden hatırlamıyor musun paylaşımlar işte hack konuları falan.Şimdi hack konsu belli kısmı ilgilendiriyor tamam.Faka tbu siteye gelnlrin büyük kısmı programlam vs.. çinde geliyor.
Yani sitede öncelerden programlama, hack, döküman veriliyordu peki neden bitti de şimdi birden bire normal bir siteye dönmeye bşaladı (konuları diyorum) .
Tekrar ediyorum bi düşünün usta şu derin konularıda ana sayfada gösterilmesini bir müddet gizleyin.1 hafta deneyin bi ne yöne gidecek.
Kesinlikle istediğim 2. şeyde karşıt görüşlü bir konu ise ve tartışma konusu değilse ord tartışma çıkartanı, geyik konusu değilken paso dalga geçeni banlayın bir kaç saat.
Sakın bunu emir vermek vs.. oalrka algılamayın.Sadece öneri.Fakat denerseniz sanıyorum iyi olur.
-
edit: anlamadım alıntı yaptım baska bisi cıktı
hayır bi kaç kişi cıkıp gırgır a vurunca hatta bazıları cok bilmişlik tasladı yok konu baslıgı bilmem ne gibi olmuş gibi laflar edince artık pc sorununu bırakıp forumda tartışma oldu.. sorunun cozulme sekli 3 user ban yedi + konu silindi... yani konu açtıgıma pişman oldum ama gercektende cok kalender kişiler var yardımcı oluyorlar Gece SAaat kaç olursa olsun fark etmiyor msn olsun burası olsun yardımcı oluyor Rene Hoca bile msn den yardım etti baska kıçı poklu forum sitesinin admini msn eklicen küfür Eder neden ekledin diye havalara kalkar ben burayı 4 senedir takip ediyorum uye olma fırsatım olmadı yeniyim ama bisiler paylaşmaktan korkuyorum gırgır a ve Dalgaya alınıyorum... tesekurler.
-
abi zorla bilişim konuları mı açtıracaksınız müritlere? O zaman da
"c'de operatörler" c/p
"vbasic'te hdd no bulma" c/pgibi konular dolacak öyle ki kimse bundan faydalanamayacak.. Kimse konu üzerinde tartışmayacak..
Bilişim konusu açıldığında bilgimiz varsa yazıyoruz zaten cevap.. Çözemediğimiz yerde danışıyoruz..Ama "Bilişim konusu yok" diye şikayet edenler (herkes için değil) bi tane bilişim konusu açmamış sitede..
@zumsuk hocam beyaz tahribat ciddiye alınmadı da bugüne kadar açtığın tüm konularda yardımcı olmaya çalışılmadı mı? Ben en az 10 tane biliyorum sadece benim dakikalarca düşünüp "nasıl olabilir" deyip çözüm bulmaya çalıştığımı..
@caves hocam sen de şikayet ediyosun da 8 kişi gırgıra vurduysa 7 kişi adamakıllı cevap vermiştir, 8 kişi de konunun selametine say artık.. Yarın bakarsın 7 kişi gırgıra vurur 8 kişi yardımcı olur, bi sonraki gün kimse gırgıra vurmaz herkes adamakıllı cevap verir.
Ben geyikten hoşlanan biri olmamama rağmen bence "sitede geyik yapılmasın" demek akıl kârı değil, zaten geyik haddini aşarsa müdahale ediliyo.. burası forum mürit ne isterse onu yazmalı. Bugün geyik yapar, yarın siyaset olur, bi sonraki gün kod kasar..
Bi de tbt'yi diğer sitelerden ayıran ve benim en çok hoşuma giden şey açılan konulara yaklaşık 15-20 dk içinde cevaplar verilmesi.. -
zumsüğün 'beyaz tahribat' projesine topyekün katılmakla beraber kendi içinde çelişkiler yaşadığını söylemek istiyorum.Zira derin sayılabilecek(din,siyaset vs..) her başlıkta nickini ve militarist tavrını görüyorum.neyse kendisini eleştirdiğim yok.Siyaset böyle nalet bişey çünkü.Fakat ciddi anlamda din,siyaset içerikli hedelere müdehale edilmesi gerek.Zira forumun potansiyeli ve selameti açısından tehlike teşkil etmektedir.potansiyeli derken birbirine son derece zıt kitleler var.faşistler,ırkçılar,militaristler,akepeciler,komünistler vs...üstelik bir kısmı daha savundukları şeyin ne olduğunu bilmiyorlar.Site bu siyasi,dini vs..şeylerinden yada birkaç üyenin,moderatörün bırakıp gitmesiyle hit kaybetmez.Fakat en çok küfürlerin ve kişisel hakaretlerin derin konulardan çıktığınıda herkes biliyor.Sırf teknlojinin konuşulduğu bir yer olmasıda hoş olmaz.Sonuçta yıllarca oturmuş bir format var.Alternatifler üzerine kafa yorulmalı.
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------compü olacak abi olacak.Fakat önceden hatırlamıyor musun paylaşımlar işte hack konuları falan.Şimdi hack konsu belli kısmı ilgilendiriyor tamam.Faka tbu siteye gelnlrin büyük kısmı programlam vs.. çinde geliyor.
Yani sitede öncelerden programlama, hack, döküman veriliyordu peki neden bitti de şimdi birden bire normal bir siteye dönmeye bşaladı (konuları diyorum) Tekrar ediyorum bi düşünün usta şu derin konularıda ana sayfada gösterilmesini bir müddet gizleyin.1 hafta deneyin bi ne yöne gidecek.
Kesinlikle istediğim 2. şeyde karşıt görüşlü bir konu ise ve tartışma konusu değilse ord tartışma çıkartanı, geyik konusu değilken paso dalga geçeni banlayın bir kaç saat.
Sakın bunu emir vermek vs.. oalrka algılamayın.Sadece öneri.Fakat denerseniz sanıyorum iyi olur.
-----------------------------Canım kardeşim, derin konu şu bu olayıa takılmayın...
senin yazdığın bu yazının bi kopyasını yıl 2003 de ben o zamanki adminlere demişim...
tahribatın bi yere gittiği yok genel istatistiklere bakıyorum ben...
sen oradaki derin konulara bakma, toplam konular içindeki bilişim konularının ağırlığıa bak...
Fantazi yapıosunuz...
bütün herşeyi sınırladık dielim, hadi sana görev verdim 3 gün boyunca tahribat.comda 10 ar tane sadece "HACK" içerikli konu ac...
Bakalım becereiblecekmisin...
3. gün yapsan 5. gün tıkanırsın, bu iş böle geniş çerceveden bakamıosunuz olaylara.. Bu konunun mesajı tahribattaki derin konular değildir, daha fazla uzatmayın...
-
daha önceki konuda bir kaç arkadaşın tahribattan ayrılma konusunda reneye pkk'yı destekleyen elemanları sitede barındırma ile ilgili ortaya atılan iftira ve dedikodu çok çirkindi. renenin msn konuşmaları ile ilgili yazılarının tamamını okudum böyle bir iftira ile ilgili olayı reneden özür dilenipte olay kapatılabilirdi. rene gibi kral adama böyle atılan iftiraya şaşırdım doğrusu ama reneye karşı çok ayıp oldu..
-
alp bunu yazdı:
-----------------------------
..@zumsuk hocam beyaz tahribat ciddiye alınmadı da bugüne kadar açtığın tüm konularda yardımcı olmaya çalışılmadı mı? Ben en az 10 tane biliyorum sadece benim dakikalarca düşünüp "nasıl olabilir" deyip çözüm bulmaya çalıştığımı..
..
-----------------------------hoca eyw..Senin gibi adam çok hatta msni alıp ordan danıştığım adamda çok.Hiç bi adamı da hadi lan c/psiz yaz diyemezsin.
Bir şey sorduğumda yanıt geliyor hemen zaten tahribatta bir çok kişinin gelme amacıda bu..
Mesela artık siyaset konularına bulaşmayacağım.MAdem istemiyorum girmiyicem.Fakat dediğim gibi bir adam diyor ki mesela komünizmin tarihi.Bu bir paylaşım konusu.Adma diyor sizler şöylesini böylesiniz hoppa..Çıkar tartışma gelde söyleme laf.Bu gibi durumlarda da bir kaç konu açtım.Yani komünizm mi faşizm mi ? diye bir yerde tamam dilediğin kadar tartış fakat o kadar çok konuda tartışılıyor ki.
Bende son günlerde bir çok yerde farklı mesajlar atıyorum.Desteklemediğim bir şeyi destekliyor gibi görünüyorum.Bir nevi test :) adamlar naısl sinirleniyor görüyorum.Fakat bu bile kesmedi.Beni kesecek şey artık dokunammak siyasete.
KEndimi php, javascripte veren bi adam olucam artık :) .
& rene
Hoca ajaxa geçeyim bir kaç aya kadar sen o zaman gör haftada kaç tane konu açılıyor :D öğrendiklerimi videolu paylaşım, öğrendiğimi videolu paylaşım.Hatırlarsan videocu zumsuk um ben :)Eskiden kalma bir alışkanlık
-
ben 1 - 1.5 senelik üyeyim (eski nick yunusemre) dışardanda 2 seneye yakın takip etmeye çalışdım
benim gözlemimle
hocalar valla tahribatın öyle bi yere gittiği yok şöyle oldu yok böyle oldu yok bunlar bıraktı yok yanyattı çamura battı
felan yok hoca öyle şeyler
büyük başın rutin dertleri :)
bu siteye ingilizce bi katagori açılsın dışardanda gelen olur