folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sitedeki İki Yüzlüler Hakkında

Sitedeki İki Yüzlüler Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek

Olaylara en yakın ağız olaraktan anlatacak olursam , modlarımızın bir kısmı atıldı , bir kısmı kendi kendine çıktı. Atılanlar ; antioksidan ve cold-md4 tür. Tahribat Tahribat olalı , çok nadir kişinin site yönetiminde görevie son vermiştir. Bunların başında kozanaybar antioksidan ve cold m4 gelir , geri kalanın veledi-i zinalığını Antikky ve Computerwolf arkadaşlarımız çok güzel irdelemiş. Onun dışında konuyu açan arkadaş, sitenin gelişmesini sadece rene ve ir2 olarak yazmış, hayır bu siteyi birçok fikiriyle tüm adminler geliştirmiştir changelogda görülenlerin çoooğu ortak kararlarımızla beraber çıkmıştır.Bu şekilde 1 2 kişiye mal edilecek değildir , çoklu fikir görüşlerle bu site şuan bulunduğu yerdedir.

Bu site yüzlerce dönek / top oğlu top gördü , hepsi ebesinin çorabını gördü..... Bir grup siteden atılmış çoluk çocuğa pabuç bırakacak bir sitede değildir bura :] Bunca zaman aramızda olupda bir şekil yol su köprü olarak o yaptıkları dümbüklüün döneceğini düşünemeden haraket edip bir gaflete kapılmış olabilirler , ama yapılanlar ortadadır... Mesajlar yerine ulaşmıştır.... (anlayan anladı ;) )

Enis denen bir veled-i zina nın yazdığı 17 kişilik listeden suratsızca siteye yazı yazan 10 un üstünde kişi vardır , ortak kanı / cevapları bu veled-i zinayı ziklemedikleridir.

Ha zikleselerde 7+ senelik, 17.000 Alexalık koskoca Tahribat . COM  / Tahribat yönetimi kendlerini ZERRE siklememektedir. Varlıkları yahut yoklukları bizler için sorun teşkil etmemektedir.

PS : Herşeye rağmen bu siteyi bırakıyorum , terk ediyorum diye yazmış kimseye eskisi gibi değer vermemizde beklenmez , beklenemez.

Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FiLoZoF
    FiLoZoF's avatar
    Erkek

ender konuyu açan arkadaşın yabancı birisi değil.

Bu sitede tevazu gösterip yazmadığım bazı uygulamaların fikir babalığı bende. 

Örnek: multi üyeliğe yasak (açık kapılarda bununla ilgili geçmişte açtığım bir konu olacaktı), örnek, süreli banlama(ilk uygulamasını adminliğim döneminde ben yaptım 48 saat gibi değilde 1 hafta, 5 gün gibi daha yüksek rakamlarda idi benim uygulamam ve adama hatırlat açacağım zamanı diyordum daha sonra rene otomatiğe bağladı eskiden -1, -2 hadisesi vardı adamı banladınmı banlanıyordu tamam) .  

Yukarıdakileri niye yazdım? Dediğin şeye sonuna kadar katılıyorum bunu göstermek için yazdım. Elbetteki salt 2,3 kişiye mal edilemeyecek kadar büyük bir emek var ortada 

ama en çok yüklenilen kişi olan güçlüye yapılan haksızlığı gözler önüne sermek için yazılan bir yazıydı. İlaveten Güçlünün verdiği emeği kabul etmeli ki hiçbirimiz vermedi, veremedi. gönül isterdiki onun yarısı kadar kod bilgisine sahip olsaydımda bu yüke ortak olabilseydim. Ama olmayınca olmuyor.

Kalkıp bundan alınma. Sen bari yapma yani. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek

tahribat kendi dalında cok iyi bir forum ama
    bazen adminlerin ve eski üyelerin tavırları beni üzüyor ve birazda kızdırıyor
    nedenmi ya ego yada artık tahammül kalmama meselesi hangisi oldugunu bilemiyecem
    mesela basit bir örnek vereyim ben bi konu açmıstım bizim burda köpekler ezanda uluyor diye
    konu açtım cünkü ilk defa karsılastım ve sasırdım neyse arkadaslar cok güzel acıkladılar yanılmıyorsam compü cok güzel acıklmıstı bende tesekkür ettim
    neyse bi ref attım bi de batım konu silinmiş rene silmiş ve acıklamayada ''köpeklere sor hoca ''demiş
    ben buradan çok anlam cıkarırım ve iyi şeylerde değil
    yani bu tarz şeyler biraz insanı kırıyor bu konuda biraz hassasiyet gösterin desem yanlış olmaz herhalde

destination@tahribat.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek
    Yok yanlış yere çekilmesin zaten , yazılan cevaplara Tahribat.com en güzel cevapları verdi zaten... Sadece muhattap olupda sağa sola yazı yazmadık. Kimse şüphe etmesin :]  ,  yazdıklarının arkasındayım merak etme :]

Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FiLoZoF
    FiLoZoF's avatar
    Erkek

decameron bunu yazdı:
    -----------------------------
    Yok yanlış yere çekilmesin zaten , yazılan cevaplara Tahribat.com en güzel cevapları verdi zaten... Sadece muhattap olupda sağa sola yazı yazmadık. Kimse şüphe etmesin :]  ,  yazdıklarının arkasındayım merak etme :]

eyvallah, ben yanlış yere çekmem ama yanlış yere çekecek vatandaş olabilir. O bakımdan dedim.

Yukarısı eksik kaldı, yanlışkla tıklanınca marifetli dirsekler tarfından edit:  tenekeyle altının arasındaki farkı anlamayacak kadar cahil değiliz evvelallah.  Ne derler bilirsin, altın yere düşmekle değerin kaybedermi?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

yalaka muhabbeti bi yana mesela gerçekten bilgisinden etkilendiğim kişiler var forumda. isim vermicem yalaka denmesin diye mesela bi yetkili arkadaşın bilgisine gerçekten çok hayranım. kodlardan anlamayan cahil biri olarak hayranım. onun konularını mesajlarını görünce tersime bile gitse hakkaten laf söyleyesim gelmiyo. çünkü biliyorum ki boş adam değil ayrıyeten bi hayranlık da var. ama o adamlar akıllı mantıklı tartışıyo.

bazıları da var ki lafla üste çıkıyo sırf. onlara da bi laf etmemek mümkün değil.

yani demek istediğim sonuç olarak ne savunuyosa savunsun bi vatandaş, akıllı mantıklı savunsun. "ben senden kaç kitap fazla okudum haberin var mı" gibi salak cevaplarla üste çıkmasın. ego tatmini nereye kadar? hepimizin bi hayatı var, bu hayata cahilce mesajlar eklemeyelim.

neden mi? sen adama "lan bilmem ne partisi ne kadar salak şerefiz" dersen o adam yanlıştaysa bile ondan dönmez. sokaktaki adamın bile bildiği şeydir ters psikoloji. ama sen dersen "bak birader durum şu bu yüzden bu partiyi sevmiyorum" o zaman o adam dönmese bile düşünür en azından kendi düşüncesindeki yanlışları görür düzeltmeye çalışır. millet birbirini kırdıkça yanlışına bile sarılıyo, sahip çıkıyo karşı görüşte olanlar.

böyle yapsaydık şimdi futbol da siyaset de rahat rahat konuşuluyo olurdu burda. ama yok sana faydası olmayan uyduruk futbolcuları bile saki baban gibi savunursan (ki bu aklımın almadığı bişeydir) ortam gerilir seviye düşer tabi.

böyle basit şeyleri bile akıllı akıllı konuşamıyosak ciddi fikirleri siyaseti dini nasıl tartışırız nasıl yanlışta olanları düzeltir nasıl yanlışlarımızı düzeltiriz biri açıklasın ne dilerse yapıcam. he amacın tartışmak dert anlatmak yanlışı ve yanlışını düzeltmek değilse bsg birader, bsg...

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

Yeri gelmişken bende bir iki eleştri yapacağım.Sitede kişi haklarına saygısızlık yapılmaktadır..

Ban atarken açıklama kısmına yazılan yazıları örnek verebiliriz.Veya iskorpix yahut haberlere çıkan herhangi bir hacker için başlık açılırken ana,avrat düz gidiliyor.Aynı şekilde bu başlıkta yaşı 17 olan bir çocuğa orospuçocuğu,it vs.. denmiş.Kocaman adamlarsınız çoluk çocuğa,babanız yaşında ki adamlara ana,avrat düz gitmek(yapanlara söylüyorum)yakışıyor mu? Site,hack vs.. dediğiniz şeyler 'insan'dan daha mı kıymetli?Sonuçta bu kişilerinde sizin gibi evi,ailesi vs..var..Yaptıkları çocukluk,veletlik yüzünden bukadar şeyi haketmiyorlar.Linç eder gibi burada olmayan insanlara saydırmak ne kadar doğrudur?Suçlu olsalar da siteden uzaklaştırılarak cezalarını çekmişler.Haksız olduğumu düşünmüyorum zira eleştrilerin muhattapları çıkıpta şuradaki mesajlar yüzünden savcılığa başvurursa kesinlikle aleyhinize sonuçlar doğar.Ya O'nun yaptıkları diyeceksiniz.Bende cevap olarak aranızda ki yaş farkını ve ciddiye almanızın ne kadar doğru olduğunu sorgulamanızı tavsiye edeceğim.Ortam böyle diyebilirisiniz.Ama burası büyük ve gittikçe büyüyen bir site.Alexa 17.000. olmuş bir sitenin bu örtüyü üzerinden çekip atması gerekir.Daha profesyonel bir yönetim anlayışına girilmeli.Yoksa ileride ciddi sorunlara yol açar.

Not : Çocukları tanıdığım yok.Sadece gördüklerimi dile getirdim.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSH
    SSH's avatar
    Erkek

Şimdi kaç senedir üyeyim tahribata bu nickimden önceki nickle hesaplarsak
    2004 den beri tam 4 sene
    21 Temmuz 2005 den beri bu nickle yazıyorum her sene en az 10 kere muhabbeti geçer
    tbt nereye gidiyor ortam bozuluyor konular iyice cıvıdı vs vs
    tbt nin bi yere gittiği yok arkadaşlar sadece böyle zırvalayanlar tbt den gidip :)
    üye girişi yapamadan uzaktan izlemek zorunda kalıyor ortamı kimse alınmasın gerçek bu

sırıtma la.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fuzulli
    Fuzulli's avatar
    Erkek
    Abi adminler gerekeni yapmış daha uzatmayın kalan sağlar bizim dir :)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyrpt
    cyrpt's avatar
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı:

bu konuda söylemem gerekirse bırak diyenler oldu fakat sitede rahatsız olduğum konu ne mi ?

Site 1 sene öncesine kadar inanılmaz paylaşımcı bir yerdi.Fakat son zamanlarda oldukça geyik, eğlence, tartışma sitesine döndü.GEyik konuları anasayfada gösterilmedi tamam bu engellendi fakat renye geçen deidm deirn konularıda engelleyin.Anasayfada gösterilmesin.

Bunun sebebi deirn konularda mürid, müridi kırıyor.Üstüne üstüne ben deidm pek fazla bilgi içeren yazı açayacağım çünkü ciddi anlamda bakılmıyor.Belki çok sevilmediğim için belki başka nedenle.Örneğin beyaz tahribat kampanyası.Ciddi anlamda ilgi çekti fakat geyik olarak.Bence bir çok kişinin işine yarayacaktı.O kampanya yapmamın amacı belki eski şekle biraz olsun geir döneriz diye fakat mümkün değil.

Burası bilişimin, muhabbetin, bilginin sitesiydi hemen 23:40 itibarı ile anasayfaya bakalım;

----------

12 Eylül"ün Akıl Almaz İşkence Yöntemleri (Çok Berbat)       285
     Sitedeki Iki Yüzlüler Hakkında       167
     İhtiyaçtan Taş Gibi Bilgisayarı Satıyorum.       846
     Japonlarin Meshur Yarismasi Takashi Takesh Castle Gülmekden Yarilacaksiniz :)       86
     TBT"de Konu Takip Etmek Çok Zor!       246
     Sagopa Kajmer "Kendim İçin" 2008       35
     IIS Ile Web Server Kurup Yayınlamak       305
     Fifa 09 Demosu Çıktı !       635
     Hatunlar Birbirine Şaplatıyor :)       360
     Syn-attack       111
     Hindilere Büyük Vaatler       182
     Saw 5       540
     PHP İlan Scripti Lazım!       28
     Formmail Olusturmak??       171
     Nazım Hikmetin Şiir Kitaplarını Arıyorum...       60
     Tahribat.com Saplantıdır. Millet Foto Çekmek Için Şimdi Havaya Bakacak :)       1784
     Arap Motoru :)       152
     Demokrasiye Ara Verdiğimiz Tarih : 12.Eylül.1980...       741
     Video Klipleri Indirebileceğim Bir Site?       35
     Youtube Derken İzlesene.com Da Kapatıldı       440
     Adsense - Yayıncı Düşmanı ".info" Ve Düşük Ödeme Yapan Alan Adlarını Filtreleyin       304
     After Effects Ve Digital Vidyolarım       54
     IP Adresini Farklı Ülkeden Giriliyormuş Gibi Göstermek...       330
     Ps Renk Problemi       59
     Bu Google Ne Büyümüş Yahu!       727
     Üniversiteme Gidiyorum Yol Tarifi Verecek Var Mı ?İSTANbUL       432
     Atatürk’ün Sansürlenen Yazısı       1091
     FBI"ın Peşinde Olduğu Türk       464
     Amelie Filmi Müzikleri (download)       157
     Good Bye Lenin       261

-----------

Eskisi gibi sistem dökümanları, bilgi içeren konular yok.Sitenin beni rahatsız eden tek kısmı deidğim gibi artık normal bir forum sitesine dönüşmeye başladı.Onun dışında rene paylaşımcı bir sorum olduğunca onca işinin arasında cevap veriyor.Yani burdkai dosluk ortamı güzel.Tahribatsız cidden çekilmiyor net.

Fakat bu anlattığım normal foruma dönme ve aşırı siyaset yüzünden maalesef tahribat eskisi gibi tatmin edici gelmiyor.Bir konuı açılıyor siyasetle iligli atıyorum komünizm paylaşımı yada faşizm nedir vs..Adma hemen tartışma konusuna döndürüyor.Dayanamayıp laf söylüyorum sonra iki saat tartışma.

Yani adminlere daha öncede dedim

1-Derin konular gizli yapılsın anasayfada gösteirlmesin
    2-Tartışma konusu olmadığı halde tartışma çıkaran adam bir iki saatliğine banlansın.

Böylece bazı şeylerin önüne geçilir.

ayrıca

Rene kral adamdır.Tahribat üzeirnde emeği vardır.Kim olusa olsun bence rene ile ilgili böyle şeyler demesi yanlış. Her sorunumda yardım eden bi adam asp hakkında pat soruyorum boşsa söylüyor daha ne diyim mq..

coook haklısın bayadır bunu yazmak ıstıyorsum ama lavugun bırı cıkıp begenmıyorsan sıı.... gıt  (kı %100 cıkacaktı) der bende sıcıp sıvamak zorunda kalırım dıye susuyordum. aklımdan gecenlerı yazmıssın.... 2002 temmuzundan berı buradyım ama tahrıbata acılan konuları bu kadar  tbt nın ozunden uzak gormemıstım....

Toplam Hit: 8209 Toplam Mesaj: 58