Sitedeki İki Yüzlüler Hakkında
-
Dns değiştirince kendi sitemde sorunlar yaşıyorum diye dns değiştirmekten üşenip girmedim foruma bayadır :D Başka sebebi de işe güce girmemdir. Bu başlığı okuyunca hem şaşırdım, hem şaşırmadım. Burada bi üye temizliği şart gibi duruyor zaten. Ancak mükemmel adalaet diye bir şey ilahi olmanın dışında yoktur. Ben rene'nin kişiliğine güveniyorum. Bana haksızlık etmiyeceğini bildiğimden kimseye de haksızlık edeceğini sanmıyorum. Ben de bu sitenin derin konuları abarttığı zamanları biliyorum. Özellikle bir ara ergenlerin (siyasi fikirleri yeni yeni tanıyan ve her an başka bir şey düşünmeye elverişli olan birey) siyaset yaptığı bir hale gelmişti tahribat. Önlemler alındı, fakat tamamen bitirmek imkansızdı. Şu an ne durumda pek bilmiyorum, zamanım el verdikçe girmeye çalışıyorum. Ömrümde duvarlara bi şey yazmayan biriyken, adana buluşmasında sokak sokak duvara kocaman tahribat yazmak için sprey aradım müritlerle. Tahribat başka bir şey. Umarım her şey çok güzel olur :)
-
azrail_rapi bunu yazdı:
-----------------------------
hocam sitede rene antikkyy gerisi bos adminlerden obur arakdaslar mesela admin 1 adlı arakdas uye 1 arakadsı koruuyp savıuynuyo benım hakkimda kotu bisi yazarlar silmezler ben yazarim ban yerim çok denk geldi arkadaşalkrını koruyan adminler çok var
-----------------------------nedensiz kimse ban yemez, hatayliymissindir mevzuda..
nasil diger adminler bos Antikky dolu diyebiliyon? ne biliyonki ?
antikky dedigin sahis login sifresini arkadaslari ile paylasmis ve en buyuk bosluga imza atmistir.
-
Bu yazacağım mesaj gerçekten önemlidir ve dikkatle okunursa sevinirim...
Triumph ve DestinatioN hitaben...
Şimdi hocam, bazı muritlere sert cıkıldığının, konu silerken ve/veya adam banlarken ona hakaret edildiğini söylüyorsunuz...
Siteye ben genellikle akşamları ve sabahları giriyorum, arada işe gitmiş oluyorum, sevgilimle oluyorum, arkadaşlarımla buluşmuş oluyorum vs vs...
Günde ortalama 20 adet pm geliyor bana... Bu tshirt zamanlarında günde 50 adete cıkıyor...
şimdi gün içinde bi mevzu olmuştur, onunla ilgil minimum 5 tane pm gelir.
Şunu banla die pm gelir, o bana pmden küfür etti die pm gelir, şunu yaparmısın die pm gelir, Takıldıkları bi yer olmuştur pm gelir, öss tercihi yapacaktır pm gelir, gelir gelir gelir...
Artık pm gelmesin die dua eder durumdayım...
4-5 gün önce kim olduğunu hatırlamıyorum, onun pm attığı konu ile ilgili 4-5 tane pm atılmış hepsine cevap verdim, o arada foruma döndüm bişeyler yazdım tekrardan pme döndüm, herif baktımki hala aynı soruyu soruyor...
Bende hiç bir sucu olmayan adama basmışım fırcayı bi güzel...
Herif mesaj atmış, abi nie böle kötü yazdın kusura bakma die... Kaldıki adamın hiç bir sucu yok...
Bu seferde herife durduk yere fırca kaydım die ben utandım özür diledim sebebini anlattım...
Diğer bir konu. 3-5 kişi arkandan konuşmuş duymuşsun sinir olmuşsun... Sinirlerim tepemde burada 3-5 kişi yokki günde 1000 kişi var...
Başka birisi gelmiş biraz ağır konuşunca, daha halamı konuşuyorsun pezevenk diyip banlamışız herifi, ama adamın banlanacak bir sucu yok...
Tabiki yaptığımız hatalı ama bizde insan oğluyuz, bizimde sinirli olduğumuz, mutlu olduğumuz, sıkıntıda olduğumuz durumlar var...
İnsanlar bizim robot olmamızı bekliyor, ama ben olabildiğince, robot olmasama, onun gibi karar vermeye calışıyorum...
İşte bu yüzden sorunları çözebilelim die destek@tahribat.com die bir mail adresi var...
-
ComputerWolf bunu yazdı:
Abicim sunu hala ogrenemedik.Tahribat.com normal insanlarin geldigi bir mekan degil zaten.Siyaset olacak , geyik olacak , ask olacak hersey olacak ya.Gozunuzu sevim hadi IT konulari acalim desem her uye toplam kactane IT alanini kapsayan konu acabilecek.Siyaset yapilacak abicim , geyik yapilacak.Zaten bu gibi konularin boku ciktigi zaman mudahele ediyoruz , gundem yasagi ekliyoruz...Yani Tahribat degismiyor.Tahribatin ulke gundemine gore , okullarin acilip kapanmasina gore , muritlerin genel piskolojik hallerine gore konu dalgalanmalari oluyor , gecen 2hafta boyunca paso bilisim konulari vardi forumda.Bunlari gormek hacilar.Tahribati bunlarla birlikte bir butun olarak dusunun.Tahribat gunden gune her dakika daha da buyuyor bunuda fark etmek gerek.
-----------------------------Zira bu işler için daha özelleştirilmiş forumlar daha mantıklı olur.
Bana sorarsanız Tahribat.com hack ya da IT sitesi olarak tanımlanamaz.
Daha çok "Hacker ve IT uzmanlarının uğrak yeri" olarak tanımlanabilir.
Örnek vereyim:
http://w3.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?Sayfa=1&folderid=71412
Kim cevapları vermiş,
"sandman" zaten MSN'imde ekli, sürekli yardım istediğim bir insan
(Yakında bi siktir git artık demesini bekliyorum...)http://w3.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=73926
Kiminle konuşmuşum,
"Spark"
O da sürekli muhabbet ettiğim sürekli olarak sorularına cevap verdiğim,
Ve sürekli soru sorduğum adamnlardan, MSN'de ekli...
Geçen birgün HDD raw oldu, tahribat'a konu açmak yerine,
Rene'yi aradım, üşenmedi anlattı nedir ne değildir.
http://w3.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=71446
Kimler yardımcı olmuş, Rene - Compu.
Zaten MSN'imde ekli sürekli soru sorduğum adamlardan...
http://w3.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=73448
Burda dünyanın class'ını paylaşmışım, download sayıs kaç?
Tahribat.com'a neden geliyoruz o zaman diyeceksiniz.
Mesela örnek vereyim,
Kendimden...
Ben bu siteye başladığımda BİR SİKİM bilmezdim.
Kaç yılıydı bilmiyorum ama,
O zaman ilk Recep(Antikky) le tanıştık, zaten yurtdışındaydım.
Oturdum C öğrenmeye başladım, her gece beynini siktim Recep'in.
Üşenmedi sürekli cevap verdi...
Sonra Türkiye'ye döndüm, kendimi biraz daha geliştirdim,
Ha geliştirdim bazılarından çok şey biliyorum yardımı olmuyor mu Tahribat'ın?
Daha geçen gün bir SQL protocol kontrolü ve veritabanı kurucusu yazıyordum,
SQLserver servis adını yine Rene'ye sordum.
Ha, benim wardom.org da, WC de bile üyeliklerim var,
Nerdeyse hepsini de takip ettim, ihtiyacım olduğunda ediyorum da.
Ama MSN'imde ne wardom dan, ne ordan ne burdan bir adam bile yok.
Burdayım, ki öyle yada böyle bu sitede uzun süredir varım.
Mesela "Sandman" gayet bilgili bir adam.
Danışmanlık istesen dünyanın parası tutar,
Yada Rene...
Ya da Compü.
BuzuL mesela, adam bana host açtı, geçen gün domain'imi regledi.
Toplamda 20 saat yüzyüze muhabbetimiz yoktur.
Adamı çağırdım, üşenmedi Ankara'ya geldi.
Gezdik tozduk...
Başka nerde var böyle işler?
Adam rica etti taa seneler önce adamı tanımazken, birlikte anti-flood modulu yaptık.
Başka hiçbiryerde bulunamaz böyle bir ortam.
Sorulara da ayrıca hep cevap gelir,
Sorun şu, herkes MSN'den ordan burdan çözdüğü için soruları bazı sorunlar cevapsız kalmış gibi duruyor.
Ya da bilgili üyeler göremiyor, çünkü anasayfa tartışma konuları ile dolmuş oluyor.
Takdir edersiniz ki,
Dersler ve veya İş sahibi insanlarız nerdeyse hepimiz.
Görmüyoruz bazen, en azından şahsıma konuşayım oturup eskisi gibi tüm konuları okuyacak vaktim yok...
Bu kadar benim söyleyeceklerim.
Ayrıca bu saate kadar öğrendiklerimi borçlu olduğum,
Başta Antikky olmak üzere,
Sandman,
Rene,
Computerwolf,
Decameron,
ir2,
BuzuL,
Zumsuk,
Spark,
BartheZ,
Volatile'a teşekkürü borç bilirim,
Ve çok görünür yardımları olmamasına rağmen, her mürid, ister istemez hepimize birşeyler öğretiyor.
Hepinizi seviyorum : )
Edit: Taa zamanında ben mod ken, mod bölümünde, "Siteye neler oluyor bilgi paylaşımı azaldı mı?" tarzı bir başlık açılmıştı.
O zamanlar ben de olaylara bu kadar hakim bir adam değildim,
Ne tahribat.com a ne bilgi bakımından...
Rene ve Compü şunun benzeri bir laf etmişti,
"Abi bak, ben Chip dergisi alıyordum. 5 sene takip ettim. 5 sene sonunda onların yazabileceği şeyleri öğrendikten sonra, şimdi bana sorarsan CHIP dergisi hiçbirşey öğretmiyor... Ama durum başkaları için farklı...."
Laf benim üretimimdir, orjinal lafı hatırlamıyorum, sadece benzetmedir...
Son not: "Sitenin son 1 - 2 haftadır hakkatten geyik ve siyasete boğulması" durumunu inkar etmiyorum.
Ufak bir düzenleme gerektiğine bende katılıyorum, ama böyle abartalım coşalım falan miktarlarında değil...
-
Hep derim abi "musket sux" die:d
-
decameron bunu yazdı:
-----------------------------Hah, bir de derler adminler yetkili olmayan üyelere soğuk diye.
Al işte adama bak :D
Bu adam da 2004 (sanırım) den beri admin.
-
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=74470&sayfa=2#756251 linkinde zumsuğe verdiğim cevabı okuyunuz,
sadece hack sitesi neden olamaz die, tahribat değil hiç bir site olamaz...
Dünyadada nadir örnekleri vardır örneğin milworm yada zone-h gibi....
okuyunuz...
-
Musket bunu yazdı:
-----------------------------decameron bunu yazdı:
-----------------------------Hah, bir de derler adminler yetkili olmayan üyelere soğuk diye.
Al işte adama bak :D
Bu adam da 2004 (sanırım) den beri admin.
-----------------------------uhahuhzua :D sorma o deca var ya o deca..Savsak videosu yapmıştım dashaq biçimdeydi lan kaç kez banlandım o videodan yalama oldum.
Bu sitede çok dostluklar kazandık.3 seneden beri burdayım snaıyorum antikky, rene, deca, compü , buzul , sandman, kevinmitnick vardı ilk zamanlarda baya birşey öğretmişti bana ........
Bunlar aklıma gelen öncekii adamlar gelmeyenler+şimdikiler var..HEr seferinde yardım ediyorlar ne sorsam pat cevap.ÜStelik deidğin gibi fazla bi muhabbetimizde yok.Fakat yardım ediyorlar.Bende bildiğim kadarıyla yardım ediyorum müridlere.Önceden iplemezdim.Adam gelirdi
"şunu nasıl yapcam "
diye birden sorardı 6-7 msn adresi açıktı (o zaman ne varsa bilmiyorum :D) adama sonradan bakardım.Sonra cevap yazardım.Şimdi aynısını ben yapıyorum :).HAtta üstüne üstük soracağı ve söyleyeceği varsa lafı uzatanlarada arada kızıyorum :D adam geliyor zumsuk! ne lan :D uğraştırma işte soracağın ve söyliyeceğin varsa yaz cevabımı yazayım diyorum.
Devir değişiyor, bakış açım değişiyor.HErşey değişiyorda değişiyor!
-
tahribat eskiden soyleydi simdi boyle, tahribat soyle tahribat boyle, muridler soyle, adminler boyle
birini banlarsin oburu kuser, birine modluk verirsin digeri kuser arkadasin dedigi gibi mukemmel adalet yoktur.
her seferinde diyorum adminler modlar android degil 7/24 gunumuzu burda geciremiyoruz, is guc sahibi olan adminler var, okuyanlar var modlar yine oyle
biz bu isten para kazanmiyoruz, gelir elde etmiyoruz ustelik cogu zaman adminler cebinden para cikiyor (ismi bizlerde gizli).
isimiz gucumuz oldugu halde neden burda sitedekilerin duzeni icin calisiyoruz, gecenin bir vakti sabahin koru demeden gelip kontrol ediyoruz.
varmi burdaki dostluk birliktelik gibi olan bir yer, herseyi serbestce ifade edebildiginiz bir yer ?
biz bunun icin calisiyoruz
bizimde hatalarimiz oluyor ama yanlis hesap bagdat dan doner elbet gun gelir adalet yerini bulur.
gidenlerin arkasindan asla gitme geri don demedik demeyizde ama sahsim adina soyluyorum gidenler arasinda bir kisiye gitme dedim oda tugrulbaba dir.
tugrulbabanin gidisinin tek sebebi benim. bir yanlis anlasilma oldu. hala diyorum baba gidisinin sebebi benim senden her seferinde ozurdiledim simdi yine diliyorum.
iki yuzlu insanlar her zaman vardir adminler modlar bunlarin "camur at izi kalsin" veya "yipratalim biktiralim siteyi biraktiralim" tuzaklarina dusurmeye calisanlara neremle guldugumu soylemek istemiyorum :)
kufurlu ban olayina gelince; adama yapmayacaksin dedikce yapmis, bizi bezdirmis, gelip xss denemis, sql inj. denemis, lamerlik yapmis vs vs bizimde sabir tasimizin catladigi zamanlar oluyor. bazi konularda sert olmazsan onune gecemiyorsun, hak etmeyen birine yapilmissa gelin beraber cozelim.
site ile ilgili bir sorununuz oldugunda kafaniza gore konu acip bizide kendinizide yipratmayin, sunu begenmedim ben gidiyorum, bunu begenmedim ben gidiyorum diye konu acmayin. destek@tahibat.com a eposta gonderin cevap verilmezse gelin konu acin yardim edelim.
underzero
-
Evet haklı...