Sitemi Hacklediler Lanet Olsun Ne İstediniz Lan!
-
http://www.matematiknotlari.com/
kimin tavuğuna kışt dedik
bu adamları tanıyan var mı inş. tahribattan değildir.
-
su webpolice adlı herifi 2.duyuşum.Cok tanınmıs adamlar değil galiba.
Matematikle ilgili siteyi hackleyip artistlik yaparlar.
-
Loglarını indir hemen siteden,ayrıca büyük ihtimal indexi düzeltip düzeltmediğini görmek için 1 eleman %100 sık sık girecektir,senin dışında bu siteye giren tekil ip bunlardan birisi,yarın git ver savcılığa.
hack-alem@hotmail.com AHMET GÖNCÜ
sky_danqer@windowslive.com SEMİH YAŞAR
by_security@hotmail.fr AHMET GÜNDOĞDU
asiq-q@hotmail.com BARIŞ DERİN
cm-d4rb3@msn.com MERT GÜLER
scorpionalp25@linuxmail.org ALPEREN ÇADIRCI
roots@hptimi.com HASAN ALİ KILIÇ -
Hoca geçmiş olsun ama güzel yapmış adam arkayada müzik koymuş filan baya güldüm akşam akşam.. :)
-
iyide neden düzeltmiyorsun ki?
belki sunucuya dalmışlardır direkt bütün sitelere index atmışlardır senin sitede arada kaynamıştır.
ama Allah için şarkı güzel yani :)
şaka bir yana üzüldüm gerçekten
-
ben ilgilenmiyorum şu sıralar tüm işlerle arkdş ilgilieniyor aradım yarın veya 1 güne bakacak. abi kafam bozuldu ya.
-
webpolice :) şerefsizin önde gidenidir . msn ini yemiştim yine bir yerden bi şerefsizlik yapmıştı. arkadaşında dediği gibi laymer takımı bunlar . misyonu türk sitesi harici siteler olmayan heykır heykır değildir .!
düzelt siteni hacı web tasarımla ilgili yardımı burdan alırsın açığında olmaz.
hala google 'a com_expose yazıp shell yemiş sitelerin yan sayfasına basıp yada upload açığıyla heyk yapan insanlar bunlar . takma kafana .
hiç olmadı sayfayı resimlere dök . giriş çıkış ip loglarını kaydet ver savcılığa bide mail at verdim savcılığa diye gelsin yalvarsınlar.
-
geçmiş olsun
-
hocam :S geçmiş olsun Üstadımın dediği gibi ip'Leri copyle .. Savcılığın yolunu tut ..
-
yedi sülalesinin mailini de yazmış :) geçmiş olsun ..
-
lamer diyorsun savcılığa ver diyorsun lamerse kendisini gerçekten gizlediğini sanar gene yalvarmaz profesyonelse zaten kendisini gizlemiştir savcılık ne yapsın. ama mail adreslerini bile yazmışlar