folder Tahribat.com Forumları
linefolder Web sitesi Güvenliği, DOS - DDOS Saldırıları...
linefolder Sitemi Hacklediler Lanet Olsun Ne İstediniz Lan!

Sitemi Hacklediler Lanet Olsun Ne İstediniz Lan!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

yassun bunu yazdı:
    -----------------------------

şarkı bağımlılık yaptı1 saat oldu herhalde dinliorum

bende merak ettim müzik ne

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    o6u2
    o6u2's avatar
    Erkek

vay şerefsizler

http://kocaer.me
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BRK35
    BRK35's avatar
    Erkek

e bunu yazdı:

BRK35 bunu yazdı:

Bu heriflerin maillerini şişir denyoyla. Bi tomar mail vermiş. Aynı kaba sçan tipler olduğu için muhtemelen msnde birbirlerini eklemişlerdir bunlar. Sitelerin bazılarında " arkadaşına öner" veya "send a friend" kısmı olur. Flood koruması olmayanlardan birini bul, scripti hazırla yardır gitsin. Hepsinin inbox u birbirinden gelen maillerle dolu olacaktır. Birbirlerinin listelerinde oldukları için yollanan mailler junkta birikmeyecektir. Siteni geri getirmez ama belki acını rahatlatır.

İyisi mi hukuksal yollara başvur bence hiç bulaşmadan.

hocam dediklerini bilsem çoktan yapardım denyoyu kullanma < ="editor/themes/simple/langs/tr.js" ="text/"> ı unutmuşum ben.  4 sene oldu anlamıoz artık bu işlerden.

Hocam aslında denyo kullanmayı bilenler ne demek istediğimi anlamıştır. Mailbomber hazırlamanın bir tomar yöntemi var ama ben de pek anlamıyorum. En basit yoldan denyo ile yapıyorum. Tek eksi yanı karşı tarafın msn contact listesinden birinin adresini bilmek gerekiyor.

Örneklemek gerekirse, diyelim ki sen Mehmet isimli birinin inbox ını şişirmek istiyorsun. Mehmet isimli kişinin kişi listesinde ise Ali, veli......... gibi kişiler olsun. Sen Mehmetin listesinde olan Alinin adresini biliyorsun. Mehmetin mailini Aliden gelen maillerle doldurabilirsin. Bunun için sitelerin "arkadaşına gönder" kısmını kullanabilirsin(Aşağıda örnek link verdim). Bunun için google a gir. Arama kısmına "arkadaşına gönder" veya send to a friend" yaz. Karşına kimi sitelerde bulunan arkadaşına öner bölümü çıkacaktır. Yalnız kimi siteler bu kısma flood koruması koyuyor. Koruma olmayanları tercih etmen gerekir. Sayfanın linkini denyo wizard kısmına yapıştır. Gerekli alanları doldur. Sayfada Arkadaşının E-maili kısmına kurbanın e mailini (Mehmet), E-mailiniz kısmına kurbanın listesindeki birinin mailini yaz (Ali). Scripti hazırlayıp launch dediğin zaman saldırı başlayacaktır. 

Dikkat edilmesi gereken tek nokta kurbana saldıracak mailin kurbanın kişi listesinden olmasıdır. Yoksa sıradan bir mail girersen mailler inboxa değil junk a dolar. İşin güzel yanı kurban saldırıyı en yakın arkadaşlarından birinin yaptığını düşünüyor. Bu şekilde ayar olduğum tiplerin inboxunu milyonlarca maille doldurup milleti birbirine düşürmüşlüğüm vardır. 

Biliyorum yine karışık oldu ama denyo nasıl kullanılır dökümanını tekrar okursan iyi edersin. Olayın mantığını kavradıktan sonra basit bir yöntem olduğunu göreceksin. 

Edit: Örnek link vermeyi unutmuşum. 

http://cocuk.sabah.com.tr/kulup/tavsiye/arkadasgonder.asp?trgt=http://cocuk.sabah.com.tr/kulup/haber.asp%3F gibi....

Bu bölümleri kullanacaksın.

Folklorik olarak sana saygım var ama sana tapamam totem!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

yok gayet anlaşılır... saol :)

matematik24.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilenyok
    bilenyok's avatar
    Erkek

hocam sakın ihmal etme ver savcılığa ıkınsınlar.

şarkı nedir yazsın biri meraklandım ha :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jayde
    jayde's avatar
    Erkek

şarkıyı merak edenler için ahmet şafak- yanlız kurt

http://www.youtube.com/watch?v=0iY6XmilZNk&feature=related

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fcksystem
    Fcksystem's avatar
    Erkek

Antikky bunu yazdı:

Loglarını indir hemen siteden,ayrıca büyük ihtimal indexi düzeltip düzeltmediğini görmek için 1 eleman %100 sık sık girecektir,senin dışında bu siteye giren tekil ip bunlardan birisi,yarın git ver savcılığa.

hack-alem@hotmail.com AHMET GÖNCÜ
    sky_danqer@windowslive.com SEMİH YAŞAR
    by_security@hotmail.fr AHMET GÜNDOĞDU
    asiq-q@hotmail.com BARIŞ DERİN
    cm-d4rb3@msn.com MERT GÜLER
    scorpionalp25@linuxmail.org ALPEREN ÇADIRCI

roots@hptimi.com HASAN ALİ KILIÇ

Hiç birisinin üzerine fatura olmadığı için adres veremiyorum ama,yarın yollarım tcnolarına kadar,hepsi lise talebesi.

Hakkaten korkulur senden :)

Latte > AMD Readon HD 7990 praying > Intel Core i7-3970X kitty kitty > idiot idiot.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek

Fcksystem bunu yazdı:

Antikky bunu yazdı:

Loglarını indir hemen siteden,ayrıca büyük ihtimal indexi düzeltip düzeltmediğini görmek için 1 eleman %100 sık sık girecektir,senin dışında bu siteye giren tekil ip bunlardan birisi,yarın git ver savcılığa.

hack-alem@hotmail.com AHMET GÖNCÜ
    sky_danqer@windowslive.com SEMİH YAŞAR
    by_security@hotmail.fr AHMET GÜNDOĞDU
    asiq-q@hotmail.com BARIŞ DERİN
    cm-d4rb3@msn.com MERT GÜLER
    scorpionalp25@linuxmail.org ALPEREN ÇADIRCI

roots@hptimi.com HASAN ALİ KILIÇ

Hiç birisinin üzerine fatura olmadığı için adres veremiyorum ama,yarın yollarım tcnolarına kadar,hepsi lise talebesi.

Hakkaten korkulur senden :)

o kadarda korkmana gerk yok aveller ordaki maillerle faceye kaydolmuşlar:D

hocam bunlar 13-16 yaş grubu veletler eğlenmişler kendi çaplarında dert edecek bir durum değil.Sen güvenliğini sağlama al takip et scriptinin güncellemelerini vs.

<< Nitrous@TahriBaT.com >>
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e2
    e2's avatar
    Erkek

Haci bu site daha oncede 2 kere 6 saat arayla hacklenmis hackleyen kisi ayni ;

http://www.zone-h.org/mirror/id/9757222

http://mirrorturk.com/deface_mirror/?id=5854

Ikiside joomla acigi

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Melik
    Melik's avatar
    Erkek

Vay İbneLer Ben Bunlara Ulaşır Gözlerini Korkuturum.

Direk Mahkemeye Git Hacı

Pc Başındaki Rahatlıgı Orda Yaşıyorlarmı Bi Bakalım.

Hatta kalabalık git mahkemeden sonrada bi dayak at :D 

Profil fotoğrafndaki begenme sayısını popülerlikle eşdeger kılan bir ülkede yaşıyoruz
Toplam Hit: 34120 Toplam Mesaj: 163