Sitemi Hacklediler Lanet Olsun Ne İstediniz Lan!
-
yassun bunu yazdı:
-----------------------------
şarkı bağımlılık yaptı1 saat oldu herhalde dinliorum
-----------------------------bende merak ettim müzik ne
-
vay şerefsizler
-
e bunu yazdı:
BRK35 bunu yazdı:
Bu heriflerin maillerini şişir denyoyla. Bi tomar mail vermiş. Aynı kaba sçan tipler olduğu için muhtemelen msnde birbirlerini eklemişlerdir bunlar. Sitelerin bazılarında " arkadaşına öner" veya "send a friend" kısmı olur. Flood koruması olmayanlardan birini bul, scripti hazırla yardır gitsin. Hepsinin inbox u birbirinden gelen maillerle dolu olacaktır. Birbirlerinin listelerinde oldukları için yollanan mailler junkta birikmeyecektir. Siteni geri getirmez ama belki acını rahatlatır.
İyisi mi hukuksal yollara başvur bence hiç bulaşmadan.
-----------------------------hocam dediklerini bilsem çoktan yapardım denyoyu kullanma < ="editor/themes/simple/langs/tr.js" ="text/"> ı unutmuşum ben. 4 sene oldu anlamıoz artık bu işlerden.
-----------------------------Hocam aslında denyo kullanmayı bilenler ne demek istediğimi anlamıştır. Mailbomber hazırlamanın bir tomar yöntemi var ama ben de pek anlamıyorum. En basit yoldan denyo ile yapıyorum. Tek eksi yanı karşı tarafın msn contact listesinden birinin adresini bilmek gerekiyor.
Örneklemek gerekirse, diyelim ki sen Mehmet isimli birinin inbox ını şişirmek istiyorsun. Mehmet isimli kişinin kişi listesinde ise Ali, veli......... gibi kişiler olsun. Sen Mehmetin listesinde olan Alinin adresini biliyorsun. Mehmetin mailini Aliden gelen maillerle doldurabilirsin. Bunun için sitelerin "arkadaşına gönder" kısmını kullanabilirsin(Aşağıda örnek link verdim). Bunun için google a gir. Arama kısmına "arkadaşına gönder" veya send to a friend" yaz. Karşına kimi sitelerde bulunan arkadaşına öner bölümü çıkacaktır. Yalnız kimi siteler bu kısma flood koruması koyuyor. Koruma olmayanları tercih etmen gerekir. Sayfanın linkini denyo wizard kısmına yapıştır. Gerekli alanları doldur. Sayfada Arkadaşının E-maili kısmına kurbanın e mailini (Mehmet), E-mailiniz kısmına kurbanın listesindeki birinin mailini yaz (Ali). Scripti hazırlayıp launch dediğin zaman saldırı başlayacaktır.
Dikkat edilmesi gereken tek nokta kurbana saldıracak mailin kurbanın kişi listesinden olmasıdır. Yoksa sıradan bir mail girersen mailler inboxa değil junk a dolar. İşin güzel yanı kurban saldırıyı en yakın arkadaşlarından birinin yaptığını düşünüyor. Bu şekilde ayar olduğum tiplerin inboxunu milyonlarca maille doldurup milleti birbirine düşürmüşlüğüm vardır.
Biliyorum yine karışık oldu ama denyo nasıl kullanılır dökümanını tekrar okursan iyi edersin. Olayın mantığını kavradıktan sonra basit bir yöntem olduğunu göreceksin.
Edit: Örnek link vermeyi unutmuşum.
Bu bölümleri kullanacaksın.
-
yok gayet anlaşılır... saol :)
-
hocam sakın ihmal etme ver savcılığa ıkınsınlar.
şarkı nedir yazsın biri meraklandım ha :)
-
şarkıyı merak edenler için ahmet şafak- yanlız kurt
-
Antikky bunu yazdı:
Loglarını indir hemen siteden,ayrıca büyük ihtimal indexi düzeltip düzeltmediğini görmek için 1 eleman %100 sık sık girecektir,senin dışında bu siteye giren tekil ip bunlardan birisi,yarın git ver savcılığa.
hack-alem@hotmail.com AHMET GÖNCÜ
sky_danqer@windowslive.com SEMİH YAŞAR
by_security@hotmail.fr AHMET GÜNDOĞDU
asiq-q@hotmail.com BARIŞ DERİN
cm-d4rb3@msn.com MERT GÜLER
scorpionalp25@linuxmail.org ALPEREN ÇADIRCI
roots@hptimi.com HASAN ALİ KILIÇHiç birisinin üzerine fatura olmadığı için adres veremiyorum ama,yarın yollarım tcnolarına kadar,hepsi lise talebesi.
Hakkaten korkulur senden :) -
Fcksystem bunu yazdı:
Antikky bunu yazdı:
Loglarını indir hemen siteden,ayrıca büyük ihtimal indexi düzeltip düzeltmediğini görmek için 1 eleman %100 sık sık girecektir,senin dışında bu siteye giren tekil ip bunlardan birisi,yarın git ver savcılığa.
hack-alem@hotmail.com AHMET GÖNCÜ
sky_danqer@windowslive.com SEMİH YAŞAR
by_security@hotmail.fr AHMET GÜNDOĞDU
asiq-q@hotmail.com BARIŞ DERİN
cm-d4rb3@msn.com MERT GÜLER
scorpionalp25@linuxmail.org ALPEREN ÇADIRCI
roots@hptimi.com HASAN ALİ KILIÇHiç birisinin üzerine fatura olmadığı için adres veremiyorum ama,yarın yollarım tcnolarına kadar,hepsi lise talebesi.
Hakkaten korkulur senden :)
-----------------------------o kadarda korkmana gerk yok aveller ordaki maillerle faceye kaydolmuşlar:D
hocam bunlar 13-16 yaş grubu veletler eğlenmişler kendi çaplarında dert edecek bir durum değil.Sen güvenliğini sağlama al takip et scriptinin güncellemelerini vs.
-
Haci bu site daha oncede 2 kere 6 saat arayla hacklenmis hackleyen kisi ayni ;
http://www.zone-h.org/mirror/id/9757222
http://mirrorturk.com/deface_mirror/?id=5854
Ikiside joomla acigi
-
Vay İbneLer Ben Bunlara Ulaşır Gözlerini Korkuturum.
Direk Mahkemeye Git Hacı
Pc Başındaki Rahatlıgı Orda Yaşıyorlarmı Bi Bakalım.
Hatta kalabalık git mahkemeden sonrada bi dayak at :D