Sitemi Hacklediler Lanet Olsun Ne İstediniz Lan!
-
HoLyCat bunu yazdı:
-----------------------------
jayde bunu yazdı:
Claros bunu yazdı:
Neden kucuk resim takiliyonuz ki :S alin size buyuk :)

+ Olarak orda yazan butun maillerin fotolari elimde arkadaslar sozde hackerdi fakat feyste en ufak feyk profilini bile anlayamayip kabul etmelerinin ustune
sulanmalarini hic hos karsilamadim akilli olun aklinizi almasinlar hadi bakalim o maillerin iclerinden artistik yapan cikcakmi :)
bumu kral hekır tüysüz veled sadrazam
-----------------------------kız gibi bu :D
-----------------------------Lan Bunun Çükünde Kıl Yoktur :D
-
Türkiye'nin hiçbiyerinde bu yaşta bi velet bu kadar hit almamıştır heralde :d
-
CellyM bunu yazdı:
Türkiye'nin hiçbiyerinde bu yaşta bi velet bu kadar hit almamıştır heralde :d
-----------------------------meshur oldu Gavat :D sayemizde
-
Bu eleman Ahmet Göncü :D

Bu Eleman Ahmet Gündoğdu :D

aha bu Eleman baya tarz :D:D Barış Derin Çok güldüm lan sana :D:D

Bu Elemanı Tanıyoruz :D:D cıbıl ergen senii :D sanda çok güldüm. Progesteron hormonu eksikliği var galiba sende :D:D

evet şimdilik bu kadar devamı gelicek :D
-
Claros bunu yazdı:
Bu birseymi siz maillerdekileri gorceksiniz :D :D :D ergen olsalar icim yanmicak ergen olamicak kadar kucuk yastalar :S
-----------------------------paylaş:D
-
tiplere bak amk lamerleri matematik sitesi hekleyip artislik taslıyorlar yaw :) müthiş 4 lü:))
-
Proxykaspersky bunu yazdı:
tiplere bak amk lamerleri matematik sitesi hekleyip artislik taslıyorlar yaw :) müthiş 4 lü:))
-----------------------------aha len katıldım sana Shawn Bunu Beğendi :D
-
ya bu ne aq :))) altıma yapıcam gulmekten devam hacı ya
-
Varsa başka resimler paylaşın güzel oluyor diyeceğimde millet bunlar harbiden çocuk(vücutmu çocuk kalmış bilemem)iyice rezil oldular psikolojileri bozulmasın ergenlik falan? (Ciddi söylüyorum)
-
Arkadaslar, akillari ermiyor daha. Akillari erse boyle davranmazlar. Elemanlarin yas grubundakiler istediklerini soyleyebilirler... Lakin akli basinda olanlar cocuklugu farkettikleri icin, olayi cok ta onemsenmeyeceklerdir.
Buyuyunce, hayatin derdine dusunce, su anki ugraslarinin gercek yasam yaninda ne kadar onemsiz oldugunu anlayacaklardir, belki kendileri bile geriye donup baktiklarinda, guzel ve komik ve anlamsiz bir hatira olarak burada yaptiklari arkada kalacaktir...