folder Tahribat.com Forumları
linefolder Web sitesi Güvenliği, DOS - DDOS Saldırıları...
linefolder Sitemi Hacklediler Lanet Olsun Ne İstediniz Lan!

Sitemi Hacklediler Lanet Olsun Ne İstediniz Lan!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

HeYeT bunu yazdı:
    -----------------------------

o başlıktan çok muzdaribim :D

Esra Ceyhan'a çıkarsın bu başlıkla hacı =D

rene'ye laf atan gerizekalı ergenlere sesleniyorum :

olm çok pis kayaya çarptınız haberiniz yok ister hack ister hukuk

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Selanikli
    Selanikli's avatar
    Erkek

Prometheus bunu yazdı:

HeYeT bunu yazdı:

o başlıktan çok muzdaribim :D

Esra Ceyhan'a çıkarsın bu başlıkla hacı =D

rene'ye laf atan gerizekalı ergenlere sesleniyorum :

olm çok pis kayaya çarptınız haberiniz yok ister hack ister hukuk

kardeşim kesinlikle katılıyorum sana +1 ;)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxlltbt
    xxlltbt's avatar
    Erkek

ulan siteye bir gün girmedik neler yaşanmış öncelikle hocam geçmiş olsun yapabileceğim kendim adına yardımcı olmaya hazırım

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Mylitta bunu yazdı:

Antikky bunu yazdı:

Ha bu sırada sporpionalp kardeşiminizin bir resmini koyuyorum ki ne kadar ürpertici bir sikici karakteri olduğunu daha iyi analiz edin.
    Kendisinden korkun ve mümkünse net alemini bırakın.Gerçi bunları benim yazmama gerek yok,ama cümlemi kendi cümleleri ile son buldurucam.

"Beni Tanıyan Tanır Tanımayan İbret Alır.."

http://img169.imageshack.us/img169/5185/n13634148983650.jpg

başkan buna bide süt anne bulmak lazım bulup yollayalım :D

İptalim şu an D:D:D:D:D:D

bu 92 ise ben değilim ulan. akranlarımdan utanıyorum :D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e2
    e2's avatar
    Erkek

hackedby38 bunu yazdı:

Leqend06 (ScorpionaLp25)  nında 1 Kaç Çift Sözü Var :

Lan Amk LamerLeri Elinizde  Zone Kaydı Yok Bişi Yok Neyi Dava Ediceksiniz Ben Eski NıckımLe ScorpionaLp25 Beni Tanıyan Tanır Tanımayan İbret Alır... Ayrıca Gelelim Sizin Bu Durumunuza

1:Elinizde Zone Kaydı Yok
    2:Reelde Cıkın Karsımıza Diyonuz.. Gelin İst / Ümraniyeye Her TürLü BekLerim :)
    3:Şimdi sizin kafanızda iki tane soru işareti var. Bir: Dayak nedir? İki: Neden atılır?
    Sıradan bir dayakta vücutta iki şey yükselir. Bir, korku. İki ardinal.Ardinal bir hormon. Dayağa karşı olan arzuyu artırıyor Biz bunu istemiyoruz. Biz istiyoruz ki, kabahatinizi hatırlayın.
    Sıradan dayağa örnek, sıradan dayak. Yaratıcı dayağa örnek, öğretmenlerimizin cetvelle bize böyle vurması...
    4: Türk Sitelerine Uyarı Atıyoruz Hak EdenLEre Hacked İndexi Burda Adam Gibi Adam Varsa 2-3Tanedir Gerisi Dinkof

Hadi Selametle Leqend06

1 ) Zone kaydina ne gerek var mal . Turktelekomdan istedigi zaman loglanmis olarak su saatte su dakikada su saniyede kimin naptigini alabilir .

2 ) Soyledigin tek sey bu acik adres verincede 2 saate geliyorum diyip 1 yil ugramazsin . Sen acik adres vercem diyipte karsi komsunun adresini vercegini iyi biliyorum :)

3 ) Dayak nedir sana kisaca anlatayim oyle uzun yazip kendininde anlamadigini fakat hava olsun diye

- Felsefik soz buldum len bunu ekliyelim cok guzel durur ç

Eklediginide biliyorum . Fakat dayak sudur . Mahkeme kagidi eve geldiginde babanlarin sabahin korunde bilmem kacinci cocuk mahkemesini arayip seni millietin icinde bi guzel pataklamasidir .

4 ) Turk sitelerine uyari aticagina mail at sap herif sirf hava ve ismini duyurmak icin boyle seylere gerek yok eger isminide duyurmak istiyorsan sana iki secenek vereyim ;

* Fbi'n sitesine dal yada onemli sitelerin serverlarina dal git bi banka soy .

Yada yapabileceginin en kolayi ve senin seviyene gore birsey ;

* Facebook'ta bu aralar salakca insanlar kendi videolarini cekip meshur oluyolar

Ornek :

http://www.salaksulak.com/izle/al-kirdin-kirdin

http://www.facebook.com/video/video.php?v=236634767365&ref=mf

http://www.videoizlesen.com/facebookun-yeni-mali-izle.html

http://www.videoizlesen.com/gunun-mallari-izle.html

Ve sende4ki o isigi gorebiliyorum sen bunlari gecersin ilerde beyaz showa felan cikarsan ordan selam soyle bana ama bu kiyagimida unutma :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Clickanddie
    Clickanddie's avatar
    Erkek

Aga süper ya :D:D öldüm burda gülmekten Veled e bak :D bıcıl bıcıl çıkmış poz veriyor :D:D hahahahaha öldüm burda gülmekten... ghahahahaha:D:DD:

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crematory
    crematory's avatar
    Erkek

hackedby38 bunu yazdı:

Leqend06 (ScorpionaLp25)  nında 1 Kaç Çift Sözü Var :

Lan Amk LamerLeri Elinizde  Zone Kaydı Yok Bişi Yok Neyi Dava Ediceksiniz Ben Eski NıckımLe ScorpionaLp25 Beni Tanıyan Tanır Tanımayan İbret Alır... Ayrıca Gelelim Sizin Bu Durumunuza

1:Elinizde Zone Kaydı Yok
    2:Reelde Cıkın Karsımıza Diyonuz.. Gelin İst / Ümraniyeye Her TürLü BekLerim :)
    3:Şimdi sizin kafanızda iki tane soru işareti var. Bir: Dayak nedir? İki: Neden atılır?
    Sıradan bir dayakta vücutta iki şey yükselir. Bir, korku. İki ardinal.Ardinal bir hormon. Dayağa karşı olan arzuyu artırıyor Biz bunu istemiyoruz. Biz istiyoruz ki, kabahatinizi hatırlayın.
    Sıradan dayağa örnek, sıradan dayak. Yaratıcı dayağa örnek, öğretmenlerimizin cetvelle bize böyle vurması...
    4: Türk Sitelerine Uyarı Atıyoruz Hak EdenLEre Hacked İndexi Burda Adam Gibi Adam Varsa 2-3Tanedir Gerisi Dinkof

Hadi Selametle Leqend06

gelin umraniye'ye mi?? what a fuckk :)  dostum bende umraniyedeyim okudugun ilkokulun yada lisenin adını  murderdolls@windowslive.com a bende senle ilgilenmzsm adam deilim bu kadar diorm .. umraniye carsida oturuom habern ola legend mi leqend mi fln filan isen ; yaptgn cok ayıp burda sendn kat kat yasi akli buyuk insan warken ole cmlele kurman ayıp :) annen baban kızar :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek

Lanet olası korsanlar !

Troubles'll come & they'll pass
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crematory
    crematory's avatar
    Erkek

Antikky bunu yazdı:

Ha bu sırada sporpionalp kardeşiminizin bir resmini koyuyorum ki ne kadar ürpertici bir sikici karakteri olduğunu daha iyi analiz edin.
    Kendisinden korkun ve mümkünse net alemini bırakın.Gerçi bunları benim yazmama gerek yok,ama cümlemi kendi cümleleri ile son buldurucam.

hocam bu cocugun profili w.s warsa ozelden paslasan super olur :) nede olsa umraniyelimis :)

edit: alperen c... feyskbuk buldm hocam eyw

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Antikky bunu yazdı:

Puahaha adamı donuna kadar teşhir ettiniz ne diyim artık :D

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
Toplam Hit: 34137 Toplam Mesaj: 163