folder Tahribat.com Forumları
linefolder Web sitesi Güvenliği, DOS - DDOS Saldırıları...
linefolder Sitemi Hacklediler Lanet Olsun Ne İstediniz Lan!

Sitemi Hacklediler Lanet Olsun Ne İstediniz Lan!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aquila
    Aquila's avatar
    Erkek

aferim sana büyük heykır

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    recobaba
    recobaba's avatar
    Erkek

hackedby38 bunu yazdı:
    -----------------------------

LA MONTOFON GOTU YIYEN VERSIN LAN SITESINI CAKMASSAM EN ADIYIM :) Leqend06

Sizin Tanıdıgınız İsimLe diyim Az Koymadık Çünki : ScorpionaLp25

Pm lerine bak gerizekalı 2 saat oldu vereli hala anırıyon veri sitenizi diye... :) Mal lan bu... Bir bok olsa site istemez kendi bulurdu zaten benimkide laf yani...

Adminlerden özel ricamız bu salağı banlamaısınlar daşşak geçip eğlenelim biraz :D

Batılı ülkelere oranla top, ipne ve homoseksüel sayısı daha az bir milletiz o yüzden biz daha delikanlıyız:)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Durqrimast
    Durqrimast's avatar
    Erkek

su adamin konusmasina izin veriyorsunmuz ya halen .. ne diyim..

Nerede o eski günler...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Desiqner
    Desiqner's avatar
    Erkek

Bak s4dr4z4m sitesinde ne yazmıs ...

kARDESIM MAHKEMEDE BU İPLERİ TEKER TEKER SUNACAM %3c3cD SITELERINIZI DE LOGLADIM O DAVANIN ACILGI GUN SANALDAKI 30 TEAM SALDIRI EDECEKTIR

Şimdi gelelim hesaplara bu söylediği 30 timden yarısı sallama 15 tim var diyelim.Her tim 2 lamerden oluşsa ;

15 * 2 = 30 lamer eder.

Bu lamerler bir güzel alınır en yakın at çiftliğine götürülür ve animal grup yaptırmak suretiyle adam edilir.

Selamlar...

Anladım işi, sanat Allah'ı aramakmış; Marifet bu, gerisi yalnız çelik-çomakmış...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mersinparty
    mersinparty's avatar
    Erkek
    pozCu bişey bu joomlanın foto slide eklenttisinden onu kaldırırsan sorun olmaz sanırım

http://mersinparty.com http://matematiknotlari.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GokYeleliBozkurt
    GokYeleliBozkurt's avatar
    Erkek

mahkeme zone h kaydımı arıyormuş muahah zone h kim lan :B yaw verin şu bebişkoları savcılığa ben takip ederim dosyaları hatta harc parasını bile öderim ahaha. bakalım mahkeme zone h kaydımı istiyor yoksa başka bişeymi :B işim gücümde yok la gider gelirim valla  hiç :D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aLcoL
    aLcoL's avatar
    Erkek

GokYeleliBozkurt bunu yazdı:

mahkeme zone h kaydımı arıyormuş muahah zone h kim lan :B yaw verin şu bebişkoları savcılığa ben takip ederim dosyaları hatta harc parasını bile öderim ahaha. bakalım mahkeme zone h kaydımı istiyor yoksa başka bişeymi :B işim gücümde yok la gider gelirim valla  hiç :D

aaaa   yapma hocam sen  dünyanın en büyük lamer larından daha iyi mi  bileceksin...çok ayıp  çok  :)::)

muahuahauhuah

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

hackedby38 bunu yazdı:

Leqend06 (ScorpionaLp25)  nında 1 Kaç Çift Sözü Var :

Lan Amk LamerLeri Elinizde  Zone Kaydı Yok Bişi Yok Neyi Dava Ediceksiniz Ben Eski NıckımLe ScorpionaLp25 Beni Tanıyan Tanır Tanımayan İbret Alır... Ayrıca Gelelim Sizin Bu Durumunuza

1:Elinizde Zone Kaydı Yok
    2:Reelde Cıkın Karsımıza Diyonuz.. Gelin İst / Ümraniyeye Her TürLü BekLerim :)
    3:Şimdi sizin kafanızda iki tane soru işareti var. Bir: Dayak nedir? İki: Neden atılır?
    Sıradan bir dayakta vücutta iki şey yükselir. Bir, korku. İki ardinal.Ardinal bir hormon. Dayağa karşı olan arzuyu artırıyor Biz bunu istemiyoruz. Biz istiyoruz ki, kabahatinizi hatırlayın.
    Sıradan dayağa örnek, sıradan dayak. Yaratıcı dayağa örnek, öğretmenlerimizin cetvelle bize böyle vurması...
    4: Türk Sitelerine Uyarı Atıyoruz Hak EdenLEre Hacked İndexi Burda Adam Gibi Adam Varsa 2-3Tanedir Gerisi Dinkof

Hadi Selametle Leqend06

Kayseride oturan lamer bozuntuları acık adresini versin bakayım sallamak kolay öle gidip sikeyim götünü isterse savcılığıa gidip şikayet edebilir beni dövdü bu adam die :)))

ciddiyim Yada bi buluşma ayarlayalım Sizi milletin gözü önünde sikelim... Bu sadrazam çok atar yaptı çok sasıdı kayseridekiler bilirmiş onu lan dallama Sanalda sallamak kolay tabi :)))

Email brutalalien@w.cn

Seni harbi sikerim :)))

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Mod/Admin arkadeşlar,

Kesinlikle hiç bi postunu silmeyin ve banlamayın.
    Canım sıkıldıkca bu sivilceli 14 yaş grubuna bakıp bakıp gülecem

hahahaha.

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hackedby38 bunu yazdı:

Leqend06 (ScorpionaLp25)  nında 1 Kaç Çift Sözü Var :

Lan Amk LamerLeri Elinizde  Zone Kaydı Yok Bişi Yok Neyi Dava Ediceksiniz Ben Eski NıckımLe ScorpionaLp25 Beni Tanıyan Tanır Tanımayan İbret Alır... Ayrıca Gelelim Sizin Bu Durumunuza

1:Elinizde Zone Kaydı Yok
    2:Reelde Cıkın Karsımıza Diyonuz.. Gelin İst / Ümraniyeye Her TürLü BekLerim :)
    3:Şimdi sizin kafanızda iki tane soru işareti var. Bir: Dayak nedir? İki: Neden atılır?
    Sıradan bir dayakta vücutta iki şey yükselir. Bir, korku. İki ardinal.Ardinal bir hormon. Dayağa karşı olan arzuyu artırıyor Biz bunu istemiyoruz. Biz istiyoruz ki, kabahatinizi hatırlayın.
    Sıradan dayağa örnek, sıradan dayak. Yaratıcı dayağa örnek, öğretmenlerimizin cetvelle bize böyle vurması...
    4: Türk Sitelerine Uyarı Atıyoruz Hak EdenLEre Hacked İndexi Burda Adam Gibi Adam Varsa 2-3Tanedir Gerisi Dinkof

Hadi Selametle Leqend06

Ben bu mesajı göreceğime ölseydim daha iyiydi :)

Toplam Hit: 34136 Toplam Mesaj: 163