Son Dakika 16 Gencimizi Daha Şehit Verdik [10:57]
-
Az önce msn den bi msj geldi.Bizimkiler gene başladı pkk yı sevmiyosan bu msj ı herkeze yolla die bırakın artık bu işleri dedim elemana ee biz napalım elimizden bşka bişey gelmezki dedi.YA arkadaşlar olay asıl halkın elinde terörü halk durdurur asker masker silahla etki gösterir sadece.meclise kadar dtp liler girdiyse artık korkmamız oylarımıza dikkat etmemiz gerekiyo.Artık pkk düzeni eskisi gibi işlemiyo artık büyük bi şey oldular.örgütte deil örgüt 250 kişyle saldırırmı beyler ltfn.pkk yasal işlemleri mecliste yürüyo para işleri eroin-kokain- vs uyuşturucu maddelerle sağlanıyo.ki kuzey ırakla dönen büyük bi trafiği var artık bu basit bi örgüt olmaktan çıktı kafasını ezmedikçe bizim canımız yanıo:S
-
O orospu çocuklarını güzelce sikecez olacağı bu , bi taraflarını sikmek iyice farz oldu katli vacip ibnelerin.
-
amk mynet.com u haberlerime ambargo koydu. nedeni ise olayı fazla abartmammış. arkdaşlar böyle bir durumu abartmayıp ta neyi abartacağız?
-
internethaberden dk dk okumaya calisiom ama bazilari pusu diyor bazilari catisma dio bi arkadasimizda korumak icin oradaydi die soledi dio tv a.q bunlarin ne dedigi belli deil ama merak ettim bisi war a.q yerinde bu o.ç serefsizler biz askerlerimizin gecegi yonu gidecegi yonu nasi nerden biliolar a.q yaratiklari
-
artık sabrımız, tahammülümüz kalmadı, kim dur diyecek, ne zaman dinecek akan kan, yeter artık :S
hiçkimse bu durumun vebalini üstüne alamaz. artık türkiyenin sabrı kalmadı :S
-
oktaysecurity bunu yazdı:
-----------------------------
amk mynet.com u haberlerime ambargo koydu. nedeni ise olayı fazla abartmammış. arkdaşlar böyle bir durumu abartmayıp ta neyi abartacağız?
-----------------------------bak işte hoca bazı kurumlarda sorun var bazı itler hbr veriyolar her boku.ulan sokoklarda yaşasam şerefsizim gider orduya katılırdım çok istiyom askeriyeye girmekte bişey olur evdekilerin üzülmesine dayanamam benm ölmem sorun dill.......
-
başımız sağolsun ,vatan sağolsun
-
başbakan olayları abartmayın.Medyanın soğukkanlı olmasını bekliyorum demişti.Birileri emirleri direk vrmiş anlaşılan. -
Burası Türkiye. Herhangi bir işte en iyisini yapana asla tahammulleri yoktur. Her yer için geçerlidir...
-
anubisx bunu yazdı:
başbakan olayları abartmayın.Medyanın soğukkanlı olmasını bekliyorum demişti.Birileri emirleri direk vrmiş anlaşılan.
evet haklısın kardeş. en önemli unsur medya ona da ambargo koyarlar. milleti uyutmak için. :S ne bu yav savaş mı yapıyoruz :S bir gecede 16 şehit :@ bu olayda herkez ayaklanmayacak da ne zaman ayaklanacak :S