folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Son Dakika 16 Gencimizi Daha Şehit Verdik [10:57]

Son Dakika 16 Gencimizi Daha Şehit Verdik [10:57]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dikdatoraa
    dikdatoraa's avatar
    Erkek
    arkadaşlar bu iş böyle olmaz ordaki kürtlerin hepsinin soyunu temizlemek lazım bu şehitleri vermek istemiyorsak

yenilmenin acısını yaşamadan kazanmanın zevkine hiç bir zaman varamazsınız... mağlubiyet son derece motive edicidir dibe vurduğunuzda en tepeden başka gidecek yeriniz kalmaz.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    redfox
    redfox's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Canım acıyor Allah canımı alsın O.Çocukları Artık yeter Ne bekliyoruz devlewt gidip sıkmayacaksa gırtlaklarını millet hesap sormayı zamanı gelince bilecek olmazsa gidip kanını temizleyecek

Tahribat Din işleri Sorumlusu
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PowerfuL
    PowerfuL's avatar
    Erkek

Yapılacaklar belli. Sırayla yazıyorum.

1. DTP'liler Meclis Binasının önünde asılacak.

2. Kerkük'ü haritadan silip Talabaniyi Türkiye'ye getireceğiz. Büyük bir şölen ile onu asacağız.

3. Irak'a gireceğiz. Amerika karşı çıkarsa eğer İncirlik kapatılacak. Irak'ta karşımıza çıkan ABD askerlerini öldüreceğiz.

4. ABD'liler öldürüldükten sonra terörist denen kahpe döllerininin kökünü kazıyacağız.

Eğer bunlar yapılmazsa Bu Terörist denen illetten kurtulamayız. Önce başını kesecen ki sonra başın ağrımasın.

Bu arada şu 23 Teröristin gebertilmesi ile yaşadığım sevinci anlatamıyorum.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LuCiFeR
    LuCiFeR's avatar
    Erkek
    PowerfuL bunu yazdı:
    -----------------------------

Yapılacaklar belli. Sırayla yazıyorum.

1. DTP'liler Meclis Binasının önünde asılacak.

2. Kerkük'ü haritadan silip Talabaniyi Türkiye'ye getireceğiz. Büyük bir şölen ile onu asacağız.

3. Irak'a gireceğiz. Amerika karşı çıkarsa eğer İncirlik kapatılacak. Irak'ta karşımıza çıkan ABD askerlerini öldüreceğiz.

4. ABD'liler öldürüldükten sonra terörist denen kahpe döllerininin kökünü kazıyacağız.

Eğer bunlar yapılmazsa Bu Terörist denen illetten kurtulamayız. Önce başını kesecen ki sonra başın ağrımasın.

Bu arada şu 23 Teröristin gebertilmesi ile yaşadığım sevinci anlatamıyorum.

Zamanında kıcımızı yerınden kaldırıp meydanlarda olsaydık meydanları doldursaydık ne ütopyalar kurardık

nede bu msjları yazıyor olurduk...

Elini cebınden cıkaramayacak kadar özgüveni olmayan bir parlemntodan cıkan karar karşısında herkes şaşırdı

ancak bu ne biz ıraga gırıcez göstergesidir nede başka bişiy.. bu erdogan ve yandaşlarının otuzbir cekmesidir...

kendını tatmın etmesi artık sabrı taşan halkın gözüne bi at gözlügü daha takılması agzına bal calınmasıdır...

tezkere cıktı neden girilmıyor dıye düşünenler elbetteki vardır... Davetiyeler basılıyor..

barzani ve talabani ye gönderilecek oradanda kamplara postalanıcak... bölge sarp biraz hak verirsinz zaman alıyor..

ha tabi prtkol unutulmadı yabancı basın herşeyi kare kare çekerek dünyaya duyurdu...

davetiye basım işlemıde bıttıkten sonra devlet torenı ve prtklle gırıcez Allah'ın ıznıyle ıraga... 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    retrem
    retrem's avatar
    Erkek

Çatışmanın aslı !

12 şehit .

23 PİÇ öldürüldü.

kaynak genelkurmay .

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

powerfull :;

barzani piçini asmak gerek asıl. türkiyede işletmeleri var piçin üniversitede okuyan elemanları var itolitin.

artık yeter.............................................. durdurun bu terörü. milletin canı acıyor. boynumuz yine bükük.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    musty28
    musty28's avatar
    Erkek
    seçimlerde dtp ye verilen 5 milyon oy var. yani sadece ülke içinde 5 milyon terörist var...

Ses Etme Hallederiz
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FaTHeR
    FaTHeR's avatar
    Erkek

dikdatoraa bunu yazdı:
    arkadaşlar bu iş böyle olmaz ordaki kürtlerin hepsinin soyunu temizlemek lazım bu şehitleri vermek istemiyorsak

Şöyle Bir Söz Dolaşıyor...

"Her Kürt Potansiyel Bir Pkklı" 

Şimdi Bak Kardeşim Nerelisin Bilmiyorum Ama Ben Bitlisliyim Şimdi Hiç Gitmesemde Oraya Oralıyım İnkar Edemem...

Bizim Köye Pkklılar Geliyor Adamlar Erzak vs. Ne Varsa Alıp Gidiyorlar...

Şimdi Sen Diyeceksin Niye Veriyorsun...

Adama İstediğini Vermessen Seni Anında İndiriyor Hiçbir Şekilde Umrunda Değilsin...

Sen Diyeceksin Askere Söylesin Kimi Köyler Var Karakola 2 Saat Uzaklıkta...

Diyeceksin Karşı Durun...

Bugün 6sını Kovarsın Yarın Köyüne 60 Roket Gelir Ki Bunu Bişi Yapamazsın...

Hayatında Doğuyu Görmemiş Adam Gelir Ora Hakkında Atıp Tutar Benimde Zoruma Gider...

Şimdi Diyeceksiniz Kürtlerde Böyle Pkklıya Destek Veren Yokmu...

Lanet Olsun Evet Var Ama Bu Beni Veya Benim Gibi Düşünenide Bir pkklı Yapmaz...

Hepimiz Bir Milletin Fertleriyiz Bu Millet Türk Milletidir..

Türkiyede 26 Etnik Köken Var Bunlar Türk Milletini Oluşturanlardır...

Öyleyse Lazıyla Çerkeziyle Kürdüyle Bilmen Hangisiyle Hepimiz Türküz Öyleyse Nedememiz Lazım...

Ne Mutlu Türküm Diyene... 

Yasaklar her zaman ilgi çeker ve kısıtlanmış alanlara serbestçe girip özgürce davranmak daima zevklidir...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Darkroasted
    Darkroasted's avatar
    Erkek
    Mesut Barzani, Talabani'yle yaptığı toplantının ardından Türkiye'yi tehdit etti

"ülkemizi savunuruz"diyor şerefsize bak :@ daha ne sini savnuyosun lan köpek

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PowerfuL
    PowerfuL's avatar
    Erkek
    mayrip bunu yazdı:

powerfull :;

barzani piçini asmak gerek asıl. türkiyede işletmeleri var piçin üniversitede okuyan elemanları var itolitin.

artık yeter.............................................. durdurun bu terörü. milletin canı acıyor. boynumuz yine bükük.

Önce Talabani hocam.!!!

Toplam Hit: 26977 Toplam Mesaj: 201