Son Dakika 16 Gencimizi Daha Şehit Verdik [10:57]
-
kocak33 bunu yazdı:
-----------------------------Allah rahmet eylesin annelerine babalarına allah sabır versin
-----------------------------
arkadşalar ben şu anda Hakkarideyim. yolda bilgi iletişimden eksik kaldık mecburen. Ölen şehitlerin isimleri açıklandımı? herhangi bir bilgi verildimi isimleri konusunda? -
Büyütecek ne var ki?Hülya avşar bilmem ne giymiş o büyütülür bu olayda ne var ki!Yeter!Sabrımız kalmadı!Herkes açıkca belli ediyo tarafını savaş olucak o zaten ortada bizede görev düşüyo sempatizanlara ceabıda biz vericez.Yeter o bu kadar şehit
-
oktaysecurity bunu yazdı:
kocak33 bunu yazdı:
-----------------------------Allah rahmet eylesin annelerine babalarına allah sabır versin
arkadşalar ben şu anda Hakkarideyim. yolda bilgi iletişimden eksik kaldık mecburen. Ölen şehitlerin isimleri açıklandımı? herhangi bir bilgi verildimi isimleri konusunda?
kanalları ve genel kurmayın sitesini takib ediyom isimler acıklanmadı henüz -
ne olcak sa olsun artık 1 kişi yi daha kaybetmeye tahammülüm kalmadı...
-
harddeath0070 bunu yazdı:
a.q haberleri hiç birbirini tutmuyoki kanal d 12 ölü 10 yaralı diyo...neyse 1 kişi de olsa şehit şehittir
-----------------------------Milletimizin başı sağolsun. Abi medyanın da a.q. Satılmış ibneler... İşlerine nasıl geliyora ona göre haber yapıyorlar. lanet olsun hepsine... 1 ay içerisinde kaçıncı şehidimiz. Bu artık terör falan değil, direkt savaştır. İşin boyutu değişiyor. İsrail bile askeri ortadan kayboldu diye ortalığı birbirine kattı. Türkiye bu kadar aciz olamaz...
-
inf0xeR bunu yazdı:
Gözlerime inanamıyorum daha yeni onca şehit verdik nasıl olurda 13 şehit şimdi verdik bunun hesabını kim vericek ?? yeter artık canımıza tak etti..! onlar referandum referandum derken şu olanlara bak konvoy ordan oraya gidiyor ve bu teroristlerin haberleri var böyle birşey olurmu ne demek bu..?!! yetti artık yetti yeter yeter..! 150-200 kişilik teroristleri bunlar nasıl görmüyolar böyle birşey mümkünmü görmedik demek..! gözlerime inanamadım konuyu görünce..!
İşte yine askeri bir gaf gözümüze çarpıyor.deli edecekler insanı. Diyorum ya asteğmen tim komutanı olmucak !uydu denen bişey var lakin açıp baksalar görürlerdi.yada saldırı anında gözünü sevdiğim apachi gelse en fazla 1 yada 2 dakika alır ppk lıların amına koyardı anında .anlamıyom bazı şeyleri yeter artık ya.elimizde btr var uçaksavarı var nasıl koruyamamışlar. bu kadar kalabalık terörist nasıl gözden kaçmış? anlaşılacak gibi değil.
-
Genelkurmay Başkanlığı, Hakkari'nin Yüksekova Dağlıca bölgesinde terör örgütü tarafından yapılan saldırıda şehit olan 12 askerimizin kimlikleri belli oldu. İşte şehit askerlerin isimleri:
Piyade Astsubay Mehmet BOZKURT
Astsubay Çavuş SONER ÖZÜBEK
Uzman Çavuş Mustafa UYSAL
Çavuş Selçuk GÜRDAL
Er Lokman EKER
Er Yavuz ÖZTÜRK
Er Zekeriya YATI
Er Abdurrahman DOĞAN
Er İrfan BEYAZ
Er Vedat KUTLUCA
Er Samet SARAÇ
Er Mehmet CÜCÜK
Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez!
-
her ne olursa olsun Vatan Bölünmez Şehitler ölmez
-
lan onların yatacak yerleri yok amk dıım picleri
-
a.q eskişehirde dtp binasını aradık yakmak için baktık ki geçen sene yakılmış zaten.sikiim böle işi :@