folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Son Dakika 16 Gencimizi Daha Şehit Verdik [10:57]

Son Dakika 16 Gencimizi Daha Şehit Verdik [10:57]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    god
    god's avatar
    Erkek

seçim meydanlarında birbirilerini yiyen parti baskanlari

koskoca TC'nin bakanları

başbakanımız RTE

ve 1 ermeni öldüğünde anında "ermeniyiz" deyip sokaklara dökülen Türk vatandaslari

ŞİMDİ NERDESİNİZ

All is well
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nespace
    Nespace's avatar
    Erkek
    Fcuk bunu yazdı:
    -----------------------------
    oy verdiğiniz adama bakın işte tezkere cıktı güya değilmi? BU İŞ SAĞA SOLA SERT MESAJLAR VEREREK AMERİKADAN YARDIM DİLENEREK İZİN ALINARAK YAPILMAZ GİRERSİN HEPSİNİN ANA-BACI ELDER GEÇİRİRSİN BU TERÖRİSTLERİN OLAY BİTER.
    lan? sen bu siteye akp yi suçlamaya mı geldin ? her işte akp nin parmağı mı var örümcek kafalı denyolar

Soru:Şu şu adam forumda Nazizm/Faşizm/Satanizm/... propagandası yapıyor banlayalım manyakmıdır nedir? Cevap:Aklı başında adamın burda işi ne zaten, bütün forumu mu silek yani?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Naps
    Naps's avatar
    Erkek
    Lord-Nespace bunu yazdı:
    Fcuk bunu yazdı:
    oy verdiğiniz adama bakın işte tezkere cıktı güya değilmi? BU İŞ SAĞA SOLA SERT MESAJLAR VEREREK AMERİKADAN YARDIM DİLENEREK İZİN ALINARAK YAPILMAZ GİRERSİN HEPSİNİN ANA-BACI ELDER GEÇİRİRSİN BU TERÖRİSTLERİN OLAY BİTER.
    lan? sen bu siteye akp yi suçlamaya mı geldin ? her işte akp nin parmağı mı var örümcek kafalı denyolar
    düzgün konuş bence birazz

Hayat Ölüme Giden Yolda Bir Düştür...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anubisx
    anubisx's avatar
    Erkek

Yüksekova'da askerlerimize saldırı: 15 şehit

HAKKARİ'nin Yüksekova İlçesi'nin Irak sınırındaki Dağlıca Köyü yakınlarında gece Kuzey Irak'tan gelen kalabalık PKK'lı gurubu, Komando Taburu'na saldırdı. Ağır silahlar da kullanan teröristlerin saldırısında ilk belirlemelere göre 15 asker şehit oldu, 16 asker de yaralandı. Şehit sayısının artmasından endişe edilirken, bazı askerlerin de kaçırıldığı ileri sürüldü, ancak bu bilgi yetkililerce doğrulanmadı.
          Kuzey Irak'tan gece yarısı sınırı geçen teröristler saat 23.30 sıralarında, aralarında 20 kilometre mesafe bulunan sınırdaki Yeşiltaş Komando Taburu ile Dağlıca Komando Taburu arasından geçen Avaşin Çayı üzerindeki Şehri Köprüsü'nü havaya uçurdu. Böylece iki tabur arasındaki ulaşımı engelleyen kalabalık PKK'lı grubu, saat 01.00 sıralarında Dağlıca Komando Taburu'na ağır silahlarla saldırdı. Köprü devre dışı kaldığı için yardım gelmesini engelleyen teröristler tabura uzun namlulu silahlar ve roketatarlarla ateş açmaya başladı.
          PKK baskınına karşı Komando Taburu'ndaki askerler de ateşle karşılık verdi. Teröristlerin açtığı ilk ateşle çoğu tabur çevresindeki mevzilerde olmak üzere 15 asker şehit oldu, ilk belirlemelere göre 16 asker de yaralandı. Helikopterle Hakkari Dağ ve Komando Taburu'ndaki Asker Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan bazılarının durumunun ağır olduğu belirtilirken, şehit sayısının artmasından endişe ediliyor.
          PKK'lı teröristlerin Irak sınırının sıfır noktasındaki Dağlıca Komando Taburu'na saldırmasıyla başlayan çatışma, saatlerce devam etti. Teröristler sabahın ilk ışıklarıyla birlikte geldikleri Irak topraklarına kaçarken, yarlarına saldırı sırasında etkisiz hale getirdikleri bazı askerleri de götürdükleri ileri sürüldü. Ancak askerlerin kaçırıldığı bilgisi, yetkililerce henüz doğrulanmadı.
          Bölgeye sevkedilen takviye birliklerin başylattığı hava destekli operasyon devam ediyor.

Dünyaya acil koduyla duyuruldu
          15 askerin şehit olduğu haberini uluslararası haber ajansları AP, Reuters ve AFP, dünyaya 'acil' koduyla geçti.

http://yigitdemirag.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    retrem
    retrem's avatar
    Erkek
    Lord-Nespace bunu yazdı:
    Fcuk bunu yazdı:
    tamam abi yeter bu kadar siyaseti tartıştığımız.

öldüren tayyip değil pkk tayyib i sevmesemde söylüyorum,pusu kurmasınıda sanırım tayyip söylemediğine göre şuan sadece şehitlerimiz ve olay hakkında konuşalım.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xous
    xous's avatar
    Erkek
    Tayip ve gü hepinizin hacı sakalını sıkeyım. sahte müslümanlar. şerefsizler.

sokayım onun tezine...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oktaysecurity
    oktaysecurity's avatar
    Erkek
    daha önce vermiştim bilgisini yinede teşekkürler kardeşim. ben sizden bir adım daha öndeyim haber almada. yeni gelişmeler olursa dakika dakika aktaracağım

Sade Üye
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nespace
    Nespace's avatar
    Erkek
    NapsteR bunu yazdı:
    Lord-Nespace bunu yazdı:
    Fcuk bunu yazdı:
    düzgün konuş bence birazz
    ya hacım üzüntüden sinirden ne yaptığımı bilmiyorum :| özür dilerim herkesten..

Soru:Şu şu adam forumda Nazizm/Faşizm/Satanizm/... propagandası yapıyor banlayalım manyakmıdır nedir? Cevap:Aklı başında adamın burda işi ne zaten, bütün forumu mu silek yani?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fcuk
    Fcuk's avatar
    Erkek
    Lord-Nespace bunu yazdı:
    Fcuk bunu yazdı:
    Yemin ediyorum yer verip gel demem gelirim oraya kafanı sikerim geri dönerim.

Hoop.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Naps
    Naps's avatar
    Erkek
    hocam sende yawas ya nebu yersiz küfür etmeyin

Hayat Ölüme Giden Yolda Bir Düştür...
Toplam Hit: 26936 Toplam Mesaj: 201