folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Son Dakika 16 Gencimizi Daha Şehit Verdik [10:57]

Son Dakika 16 Gencimizi Daha Şehit Verdik [10:57]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek

Birde böyle orospu çocukları yokmu ! Alayının katli vacip, kürt seitçiliği bir yandan pkk propogandaları biryandan.

http://img80.imageshack.us/img80/2779/ertanze5.jpg

ertan denen pkk lı , niye yazdım içinizdeki pkklılarada yüz vermeyin.

Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Asker yillardir TERORIS ile mucadele ediyor ama bizim siyasiler(sadece bu iktidari elestirmeyin) TEROR ile mucadele etmiyorlar.

Sehit olayini duydugumda Adana'da DTP ile binasi onunden geciyordum ,yemekhanede haberlerde gosteriyordu ,esnafin hepsi kapiya cikmis DTP binasina bakiyorlardi ,herkes birinden hareket bekliyordu DTP yi basmak icin ,yani halkin sabri tukendi ,birileri mudahele etmesse halk gereken cevabi verecek.

--

Said Nursi(Kurdi) abi pkk nin kokleri cumhuriyetin kurulusuna dayanir said kurdi bunlarin feristahi iste ,ertan da kemkum ediyor ama hersey ortada otesi yok ,bilmedigimiz birsey degildi bu olay ama bu sehit olaylari son sinir oldu ,deca dayanamadi...

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    retrem
    retrem's avatar
    Erkek
    decameron bunu yazdı:
    -----------------------------

Birde böyle orospu çocukları yokmu ! Alayının katli vacip, kürt seitçiliği bir yandan pkk propogandaları biryandan.

ertan pkklı mı? yok artık :|

vay aq :|
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FiReRinG
    FiReRinG's avatar
    Erkek
    "21 Ekim 2007 günü saat 00.20 sıralarında, Irak'ın kuzeyinden topraklarımıza sızan PKK terör örgütü mensupları tarafından, Hakkari/Dağlıca'da konuşlu Piyade Taburunun emniyet unsuru olan bir bölüğümüze kalabalık bir grupla üç ayrı bölgeden silahlı saldırıda bulunulmuştur.

Çıkan çatışmada 12 şehit, 16 yaralı verilmiştir.

Saldırıya anında misliyle karşılık verilmiş; teröristler, silahlı helikopterler tarafından görerek, mevcut ateş destek vasıtaları ile görmeyerek ateş altına alınmıştır. Şu ana kadar 23 terörist etkisiz hale getirilmiştir. Ayrıca, olay bölgesinin güneyinde teröristlerle yeniden temas sağlanmış olup, çatışmalar devam etmektedir.

Teröristlerin kaçış istikametleri manevra birlikleriyle takip edilmektedir. Birliklerin harekatı ile koordineli olarak, 63 adet muhtemel hedef ağır silahlarla ateş altına alınmıştır.

Kamuoyu gelişmelerden ayrıca bilgilendirilecektir. Saygı ile duyurulur. "

http://www.tsk.mil.tr 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

Genel kurmaydan açıklama ;

12 şehit 16 yaralı var. 200 teröristle çatışma yapılmış.. 23 terörist öldürülmüş.

ARTIK YÜREĞİM KALDIRMIYOR.  gitti gencecik yaşta canlar. kim bilir kimin annesinin yüreği yanacak. :((

bu apaçık savaştır. acilen barzaniye savaş açılması gerekir. 

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FaTHeR
    FaTHeR's avatar
    Erkek
    ComputerWolf bunu yazdı:

Asker yillardir TERORIS ile mucadele ediyor ama bizim siyasiler(sadece bu iktidari elestirmeyin) TEROR ile mucadele etmiyorlar.

Sehit olayini duydugumda Adana'da DTP ile binasi onunden geciyordum ,yemekhanede haberlerde gosteriyordu ,esnafin hepsi kapiya cikmis DTP binasina bakiyorlardi ,herkes birinden hareket bekliyordu DTP yi basmak icin ,yani halkin sabri tukendi ,birileri mudahele etmesse halk gereken cevabi verecek.

Zaten Yapılması Gerekeni Halk Yapacak Bu Sempatizanlara Gerekeni Gösterecek...

Yasaklar her zaman ilgi çeker ve kısıtlanmış alanlara serbestçe girip özgürce davranmak daima zevklidir...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    exploit
    exploit's avatar
    Erkek
    decameron bunu yazdı:

abi bu resimdeki şeyden pkk lşı olduunu nası anladın ? :S..

edit : avatarı yeni gördüm..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FiReRinG
    FiReRinG's avatar
    Erkek

DTP    Millet vekillerini vurmak lazım bu konuda çok ciddiyim.

Ahmet türk denen vatan hayini en başta. 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FaTHeR
    FaTHeR's avatar
    Erkek
    decameron bunu yazdı:

İletiye Diyoesan Eğer ki Başka Bişi Göremedim Hakikaten M. Akif Ersoyun Böyle Bir Sözü Vardı..

Bunda Pkk Diyecek Bişi Yok Ama Avatarındaki Renkler Sempatizan Oldugunu Gösteriyor... 

Yasaklar her zaman ilgi çeker ve kısıtlanmış alanlara serbestçe girip özgürce davranmak daima zevklidir...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Avatar sorun degilki , birkacyilini tahribatta geciren mantikli dusunen yorumlari iyi degerlendiren herkes buna karar verebilir.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
Toplam Hit: 26958 Toplam Mesaj: 201