Son Zamanlarda Converse.
-
Hocam,sınıf demişsinde conver 60 lira.60 liralık bi aykkabının ne sınıfı olabilirki.
Giyenler genelde,rahat olduğunu söylüyorlar hiç conversim olmadı giymedimde,giyim tarzıma uymuyor.
Ama şunu biliyorum converse giyen kesim öğrenci kesim açlarıda var arasındabana derseniz paçotti,prada falan eyvallarım derim sosyal statü ama 60-70 liralık ayakkabı ile ne tikkylik olur ne sosyal statü ayrımı.
-
pessimist bunu yazdı:
-----------------------------
suiQast54 bunu yazdı:
pessimist bunu yazdı:
-----------------------------anlamıyorum sizin amacınız nedir? converse bu düşmanlık neden herkes giyipte siz giyemediğiniz için mi? yoksa farklı olma çabası mı? yok sivri burundan vazgeçmem yok özenti yok bilmemne.. neden konusunu açıyorsun o zaman? sevmiyorsun madem uzak dur. converse'le olan sorunun nedir ben anlamadım? insan sevmediği şeylerin konusunu açarmı ? bende sivri burun sevmiyorm giyenlere laf ediyor muyum?
yada siz kurtlar vadisi özentisisiniz sivri burun giyorsunuz vs. gibi diyen var mı? ama size nedense batıyor. anlamadığım şeyde giyenlerin size ne zararı var? converse giyen adam bastığı yerde nükleer atık mı bırakıyor ?
uğraşcak başka konu bulamadınız mı ? bütün derdimiz insanların converse giymesi mi? adidas giyince özenti olmuyormuyuz yada sivriburun?. amacınız nedir?
burdaki insanların fikirlerini resim gösterip saçma sapan yorumlar yazarak değiştirceğinizi mi sanıyorsunuz ?
bırakın bunları..
-----------------------------herkez kendı kaderını yaşar kardeş.
-----------------------------sen bu yazıdan bunu mu çıkardın şimdi kardeş
-----------------------------herkez kendı tarzını farkını kendı belırler bu yolda kader yoludur.
-
adam bir marka ve ayakkabı yapmış üstüne fiyatını yapıştırmış hocam orjinleri nerdeyse 100 ytl den başlıo nerde bizde o kadar para 100 ytl yi bi googlede gördüm resim olarak bide rüyamda :)
-
Antikky ; Hoca sen bu konularda biraz gerikalmısın anlasılan 60-70 liralık ayakkabıya bile anlam yüklüyorlar onu kestediyom.Sanki giyenlerde farklılık yaratıyormus hissi uyandırmaya calısan bir grup var.Kaldı ki bahsettigim kapsama asgeri ücretle calısan ailelerin fertleride giriyor ne yazıki..
pessimist bunu yazdı:
-----------------------------anlamıyorum sizin amacınız nedir? converse bu düşmanlık neden herkes giyipte siz giyemediğiniz için mi? yoksa farklı olma çabası mı? yok sivri burundan vazgeçmem yok özenti yok bilmemne.. neden konusunu açıyorsun o zaman? sevmiyorsun madem uzak dur. converse'le olan sorunun nedir ben anlamadım? insan sevmediği şeylerin konusunu açarmı ? bende sivri burun sevmiyorm giyenlere laf ediyor muyum?
yada siz kurtlar vadisi özentisisiniz sivri burun giyorsunuz vs. gibi diyen var mı? ama size nedense batıyor. anlamadığım şeyde giyenlerin size ne zararı var? converse giyen adam bastığı yerde nükleer atık mı bırakıyor ?
uğraşcak başka konu bulamadınız mı ? bütün derdimiz insanların converse giymesi mi? adidas giyince özenti olmuyormuyuz yada sivriburun?. amacınız nedir?
burdaki insanların fikirlerini resim gösterip saçma sapan yorumlar yazarak değiştirceğinizi mi sanıyorsunuz ?
bırakın bunları..
----------------------------Herkes görüşünü bildirir bunda bir sorun yokta nedir bu partizanlık :)
Kurtlar vadisi özentisiyiz.Hatta çakır öldügünde saygı durusandada bulunduk:D
Plajda bile sivri burun giyiyoruz,hemde topuguna basarak.:D
Converse alamıyoruz,kusura bakma:D
Oldumu gönlün :)
----------------------------
Ontedi ; Evet yoldaş evet sen anladın ne demek istedigimi birazda o yüzden :)
-
bende de converse var ama hiç rahat değil arkadaşlar özellikle ayağının kalıbı buyukse converse ayakta paylanço ayakkabısı gibi duruyor ama şekil ayakkabı...
bunun yanında addidas superstar ım var ve VanS var 2 side cok rahat ve şekil ayakkabı VanS ı özellikle öneririm...
-
sigara,alkol,esrar para bulan kesim ( burda yazan kimseye değil bu lafım ) sokakda convers giyene zengin gözü ile bakıyor bu aptalca 1-2 kerede şahit oldum adamın fix sigara alkol esrar gideri her ay 200-250 lira gelmiş conver giyen tikky vs dior bu denyoca.
-
Antikky bunu yazdı:
-----------------------------Hocam,sınıf demişsinde conver 60 lira.60 liralık bi aykkabının ne sınıfı olabilirki.
Giyenler genelde,rahat olduğunu söylüyorlar hiç conversim olmadı giymedimde,giyim tarzıma uymuyor.
Ama şunu biliyorum converse giyen kesim öğrenci kesim açlarıda var arasındabana derseniz paçotti,prada falan eyvallarım derim sosyal statü ama 60-70 liralık ayakkabı ile ne tikkylik olur ne sosyal statü ayrımı.
----------------------------- -
BAAL bunu yazdı:
-----------------------------Herkes görüşünü bildirir bunda bir sorun yokta nedir bu partizanlık :)
iyide ben sana zorla converse giy demiyorum ki ?
sana zararı dokunmayan bişeyi neden bu kadar saçma yorumlarla dile getirdiğini soruyorum..
--
ayrıca DJ_Alper, senin gösterdiklerin orjinal converse. sen sanıyormusun ki herkesin orjinal giydiğini? sahteleri 30-40 ytl civarında satılıyor. parası olan adama zaten koymaz bu para.
öğrenci adamda parası yoksa sahte giyer. bunu dert etmeyin.
-
la ben hic konvers giymedim la dedim 44 numarada convers olmaz:) ama alıcak bi tane öyle çokta statü belirtmek için kullanılacagını sanmıyorum 80 90 liralık ayakkabı ne sınıfını belli edecek ki
-
pessimist bunu yazdı:
BAAL bunu yazdı:
-----------------------------Herkes görüşünü bildirir bunda bir sorun yokta nedir bu partizanlık :)
iyide ben sana zorla converse giy demiyorum ki ?
sana zararı dokunmayan bişeyi neden bu kadar saçma yorumlarla dile getirdiğini soruyorum..
--
ayrıca DJ_Alper, senin gösterdiklerin orjinal converse. sen sanıyormusun ki herkesin orjinal giydiğini? sahteleri 30-40 ytl civarında satılıyor. parası olan adama zaten koymaz bu para.
öğrenci adamda parası yoksa sahte giyer. bunu dert etmeyin.
-----------------------------Saçma ? Bu ironi altında baska ne saçma olabilir ki ?.Bir ürünün sahtesini gitme zorunlugu nedendir ?Marka.
Sosyal statü sadece zenginligi içine alan bir kavram mı ki ? Abd basa olmak üzere bu ürün yurtdısından çatır çatır 3.dünya ve gelşimekte olan ülklere gençlik ikonu altında pazarlanmıyo mu ? Pazarlanıyor.Millete bunu giyiyormu ? Denildigi gibi gidip sahtesini bile giyiyor.Şimdi belki sizin için 60-70 liralık bir ürün bir gösterge olamayabilir ancak ülkemin kacta kacı asgeri ücretle geciniyor ?.oOnlarda toplumumuzn bir parcası ise toplumun içinde ister istemez etkileniyor.Sadece kendi cevrenizi baz alarak düşünmeyin.