Son Zamanlarda Converse.
-
sabah konuyu okudum dışarı çıktım
arkadaşların yanına gittim 9kişiydik 8ininde converse wardı
bi bnde yoktu nedir bu converse tutkunluğu bilmiorum ki
herkesin ayağında converse war ayriyetten bnm hiç converse giymedim
bi deişik gelio bana
giymemde zten (:
-
hp32 bunu yazdı:
-----------------------------
estağfurullah hoca . Ama şu kadarını söyliyeyim sana şu konunun bütününü okursan tabiki benim yazdıklarımla beraber neden burda boş tartışma yaptığımı anlarsın.
-----------------------------Tabiki hocam anlamamak mümkün değil zaten. Biz ne kadar kendimizi savunsak da hataya düşebiliyoruz onu göstermek istedim. Sonuçta tartışmalarla olayın büyüceni hepimiz biliyoruz ama tartışamadan da kaçamıyoruz. Yorum yapmak hepimizin hakkı napalım.
-
amerikada tırcılar giyiyomuş bunlardan
-
kot pantolonun altına kunduranın gitmeyeceği gibi benim için de kumaş pantolonon altına converse gitmeyeceğinden giymiyorum. ama şu giyip de ayakların fotoğrafını çekme olayı hakikaten ilginç :|
-
ReaL_KurD bunu yazdı:
kot pantolonun altına kunduranın gitmeyeceği gibi benim için de kumaş pantolonon altına converse gitmeyeceğinden giymiyorum. ama şu giyip de ayakların fotoğrafını çekme olayı hakikaten ilginç :|
tikkylik orda başlıo olm karı kız emo derken olaya erkek de dahil oldu (:
-
İki ayakkabım var biri Uzun convers...
İkisinide seviyorum :)Convers olmayanı pratik kullanım zamanlarında, Conversi ise pratik olmayan kullanım zamanlarında :\
Bi topictede bu kadar saçmalanacağını beklemezdim hani ..kınıyorum :B
Not: Convers olmayan yumurta topuk, sivri burun yada kundura değil ..lise bittiğinden berli giyemedim ..giymek istedim bu tarz ayakkabıları :C
-
sırf hava için giyiyorum bende
-
converse tipsiz gelyor bana
adidasın terliği onun yerine tercih ederim
-
Yok ne rahatlığı ya hayatımda 2 konvers aldım aldığım yerler yok birşey olmaz sağlam ayakkabı dedi 2side kullanılamaz hale geldi + olarak yarım saatden sonra ayak içinde değişik bir ses çıkartıyor :D
-
...