folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Suudiler Hz. Muhammed"İn Mezarını Yıkacaktı, Atatürk Engel Oldu

Suudiler Hz. Muhammed"İn Mezarını Yıkacaktı, Atatürk Engel Oldu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sagukn
    sagukn's avatar
    Erkek
    cold-m4 bunu yazdı:
    -----------------------------

alın pis yobazlar, Atatürk düşmanı köpekler.

Dininizi kurtaran adamın önünde eğilin kansızlar!

Lafın nereye gittigi belli.Yarası olan gocunur.Atatürk din düşmanıdır diyenler bunu duvarına assın ki belki her zaman okumaktan bazı seyleri anlarlar. 

Düzenleme:Kinim dinimdir sözü yanlıs hatırlamıyorsam Atsız'ın sözü.Bu sözü iyi yorumlayın. 

Deli sevdalarım vardır benim çünkü ben Al Bayrağımın aşığıyım
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek

la bunlar ne biçim millet hadi inanmıyon veya değeri senin için azalmış olabilir ama Alemlere rahmet olarak gönderilen peygamber efendimizin mezarını yıkmak ne demek onu bunu bırak milyarlarca müslüman var bunu ticari geliride olur(eğer saygı duyulmuyorsa tabi)

zaten Ecyat kalesini de yıkmışlardı ama o zaman hangi Türk yetkili engellemeye çalıştı.

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WALLACEs
    WALLACEs's avatar
    Erkek

Turkcu_Dirilis bunu yazdı:
    Sehabe bunu yazdı:

@Atattürk'ün ordusunu bile feda edeceği insana sen saygı göstermiyosun yalnız.

gel gör ki şimdi Atatürkçüyüz diye geçinen adamlar.Ne peygambere saygılı oluyolar ne de dine.

Kime saygı göstermem gerekiyor?Türkleri Yecüc-Mecüc olarak gösterip kıyamet alameti olarak gösteren,hadis ve benzeri savsatalarla ordusunu OrtaAsya'ya göndermiş olan ve binlerce Türkü ağaçlara astıran,kendi bildirdiklerine yapılan ekleme ve çıkarmalarla gizlice arapları üstün kabul ettiren birine hiç kusura bakmasın saygı göstermek zorunda değilim.muhammede inananlara birşey diyemem kendi tercihleri,bu tercihlerine saygım sonsuz.Ama benim Kinim,Dinimdir.Başka dine inanmam!..

Esenkal

Türkleri Yecüc-Mecüc gösteren bir hadisi şerif yok eğer biyerde gördüysende Peygamberimizi karalamaktan başka bişey değildir. Tam tersine Peygamberimizin Türkleri öven sözleri vardır. Eğer Peygamberimiz Türklere bu şekil kötü bi yaklaşımı olsaydı atalarımız asırlar boyunca Peygamberimizin müjdesi olan İstanbul'u feth etmek için asırlarca uğraşmazdı.

TBT'ye Mescit istiyoruz.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sagukn
    sagukn's avatar
    Erkek
    Said nursinin kitaplarında kafkaslarda yasayanlara yecüc mecüc diyor.Atatürk'e de deccal.5.şuada geçiyordu.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    g2k
    g2k's avatar
    Erkek

Sehabe bunu yazdı:

gel gör ki şimdi Atatürkçüyüz diye geçinen adamlar.Ne peygambere saygılı oluyolar ne de dine.

Kime saygı göstermem gerekiyor?Türkleri Yecüc-Mecüc olarak gösterip kıyamet alameti olarak gösteren,hadis ve benzeri savsatalarla ordusunu OrtaAsya'ya göndermiş olan ve binlerce Türkü ağaçlara astıran,kendi bildirdiklerine yapılan ekleme ve çıkarmalarla gizlice arapları üstün kabul ettiren birine hiç kusura bakmasın saygı göstermek zorunda değilim.muhammede inananlara birşey diyemem kendi tercihleri,bu tercihlerine saygım sonsuz.Ama benim Kinim,Dinimdir.Başka dine inanmam!..

Esenkal

hani nerde yazıyo onlar göster de bizde görelim

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AKSU92
    AKSU92's avatar
    Erkek
    herkesin okuması gereken bir yazı.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    g2k
    g2k's avatar
    Erkek

sagukn bunu yazdı:
    Said nursinin kitaplarında kafkaslarda yasayanlara yecüc mecüc diyor.Atatürk'e de deccal.5.şuada geçiyordu.

konuyu şöyle bi baştan sona oku bakiim said nursiden bahseden var mı

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sagukn
    sagukn's avatar
    Erkek
    Sen nerde geçiyor diye sordun bu bilgiler ben de söyledim.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dreamtn
    Dreamtn's avatar
    Erkek

Sehabe bunu yazdı:

Esenkal

bak kardeşim Hz.Muhammed (Sav) endir o Muhammed diyemezsin ! bu bir saygı göstermek zorundasın. O dediğin hiç birşeyi kanıtlayamazsın çünkü öyle şeyler yoktur ! Seni kandırmışlardır . Türkleri astıran felan gibi işler yapmaz Bim Peygamberim ve yapmamıştır. Sen saygı göstermezsen laf atarsan benim peygamberime seni gördüğüm yerde ümüğüne sarılırım ! Saygı gösterirsen sevmezsen amenna ! ama bir laf söylediğin zaman karşımdada söylüyecek cesaretteysen senle kavgamızda ya sen ölürsün ya ben ! 

Esenle Kalma böyle kalıcaksan !

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Sehabe bunu yazdı:

hani nerde yazıyo onlar göster de bizde görelim

Boşuna laf ebeliği yapmaya çalışma.Ne demek istediğimi gayet iyi anladın ama nurcu,arapçı,şeriatcı karanlık zihniyetleri ayndınlatacak en iyi ışıkdan mahrum yaşamaya devam etmek istiyorsan;Hiç sapma doğru devam et!....

Esenkal

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
Toplam Hit: 11735 Toplam Mesaj: 71