Suudiler Hz. Muhammed"İn Mezarını Yıkacaktı, Atatürk Engel Oldu
-
cold-m4 bunu yazdı:
-----------------------------alın pis yobazlar, Atatürk düşmanı köpekler.
Dininizi kurtaran adamın önünde eğilin kansızlar!
-----------------------------Lafın nereye gittigi belli.Yarası olan gocunur.Atatürk din düşmanıdır diyenler bunu duvarına assın ki belki her zaman okumaktan bazı seyleri anlarlar.
Düzenleme:Kinim dinimdir sözü yanlıs hatırlamıyorsam Atsız'ın sözü.Bu sözü iyi yorumlayın.
-
la bunlar ne biçim millet hadi inanmıyon veya değeri senin için azalmış olabilir ama Alemlere rahmet olarak gönderilen peygamber efendimizin mezarını yıkmak ne demek onu bunu bırak milyarlarca müslüman var bunu ticari geliride olur(eğer saygı duyulmuyorsa tabi)
zaten Ecyat kalesini de yıkmışlardı ama o zaman hangi Türk yetkili engellemeye çalıştı.
-
Turkcu_Dirilis bunu yazdı:
-----------------------------
Sehabe bunu yazdı:
-----------------------------@Atattürk'ün ordusunu bile feda edeceği insana sen saygı göstermiyosun yalnız.
gel gör ki şimdi Atatürkçüyüz diye geçinen adamlar.Ne peygambere saygılı oluyolar ne de dine.
Kime saygı göstermem gerekiyor?Türkleri Yecüc-Mecüc olarak gösterip kıyamet alameti olarak gösteren,hadis ve benzeri savsatalarla ordusunu OrtaAsya'ya göndermiş olan ve binlerce Türkü ağaçlara astıran,kendi bildirdiklerine yapılan ekleme ve çıkarmalarla gizlice arapları üstün kabul ettiren birine hiç kusura bakmasın saygı göstermek zorunda değilim.muhammede inananlara birşey diyemem kendi tercihleri,bu tercihlerine saygım sonsuz.Ama benim Kinim,Dinimdir.Başka dine inanmam!..Esenkal
-----------------------------Türkleri Yecüc-Mecüc gösteren bir hadisi şerif yok eğer biyerde gördüysende Peygamberimizi karalamaktan başka bişey değildir. Tam tersine Peygamberimizin Türkleri öven sözleri vardır. Eğer Peygamberimiz Türklere bu şekil kötü bi yaklaşımı olsaydı atalarımız asırlar boyunca Peygamberimizin müjdesi olan İstanbul'u feth etmek için asırlarca uğraşmazdı.
-
Said nursinin kitaplarında kafkaslarda yasayanlara yecüc mecüc diyor.Atatürk'e de deccal.5.şuada geçiyordu.
-
Sehabe bunu yazdı:
-----------------------------@Atattürk'ün ordusunu bile feda edeceği insana sen saygı göstermiyosun yalnız.
gel gör ki şimdi Atatürkçüyüz diye geçinen adamlar.Ne peygambere saygılı oluyolar ne de dine.
Kime saygı göstermem gerekiyor?Türkleri Yecüc-Mecüc olarak gösterip kıyamet alameti olarak gösteren,hadis ve benzeri savsatalarla ordusunu OrtaAsya'ya göndermiş olan ve binlerce Türkü ağaçlara astıran,kendi bildirdiklerine yapılan ekleme ve çıkarmalarla gizlice arapları üstün kabul ettiren birine hiç kusura bakmasın saygı göstermek zorunda değilim.muhammede inananlara birşey diyemem kendi tercihleri,bu tercihlerine saygım sonsuz.Ama benim Kinim,Dinimdir.Başka dine inanmam!..Esenkal
-----------------------------hani nerde yazıyo onlar göster de bizde görelim
-
herkesin okuması gereken bir yazı.
-
sagukn bunu yazdı:
Said nursinin kitaplarında kafkaslarda yasayanlara yecüc mecüc diyor.Atatürk'e de deccal.5.şuada geçiyordu.
-----------------------------konuyu şöyle bi baştan sona oku bakiim said nursiden bahseden var mı
-
Sen nerde geçiyor diye sordun bu bilgiler ben de söyledim.
-
Sehabe bunu yazdı:
-----------------------------bak kardeşim Hz.Muhammed (Sav) endir o Muhammed diyemezsin ! bu bir saygı göstermek zorundasın. O dediğin hiç birşeyi kanıtlayamazsın çünkü öyle şeyler yoktur ! Seni kandırmışlardır . Türkleri astıran felan gibi işler yapmaz Bim Peygamberim ve yapmamıştır. Sen saygı göstermezsen laf atarsan benim peygamberime seni gördüğüm yerde ümüğüne sarılırım ! Saygı gösterirsen sevmezsen amenna ! ama bir laf söylediğin zaman karşımdada söylüyecek cesaretteysen senle kavgamızda ya sen ölürsün ya ben !
Esenle Kalma böyle kalıcaksan !
-
Sehabe bunu yazdı:
-----------------------------hani nerde yazıyo onlar göster de bizde görelim
Boşuna laf ebeliği yapmaya çalışma.Ne demek istediğimi gayet iyi anladın ama nurcu,arapçı,şeriatcı karanlık zihniyetleri ayndınlatacak en iyi ışıkdan mahrum yaşamaya devam etmek istiyorsan;Hiç sapma doğru devam et!....Esenkal