Suudiler Hz. Muhammed"İn Mezarını Yıkacaktı, Atatürk Engel Oldu
-
O Hurafecilere, Dini Çeşitli Entrikalarına Alet Eden Yobazlara Karşıydı. Bilmeyenler için Güzel bir yazı Dizisi olmuştur. Teşekkürler.
-
WALLACEs bunu yazdı:
-----------------------------
cold-m4 bunu yazdı:
-----------------------------alın pis yobazlar, Atatürk düşmanı köpekler.
Dininizi kurtaran adamın önünde eğilin kansızlar!
Öyle bi yazmışsın ki sanki Türkiye'deki bütün müslümanlar Atatürk düşmanı.-----------------------------
hacı böyle bir sonuca nasıl vardın inan anlayamadım.
yazdıklarımın tefsirini yapayım istersen;
"alın pis yobazlar,Atatürk düşmanı köpekler." derken, seslendiğim kitleyi belirttim, yani Atatürk düşmanı yobazlara seslendiğimi belirtiyorum burda, altında da kendilerine konuşuyorum, inandığınız dini Atatürk kurtardı diyorum..
-
birilerine damacana kapağı olmuştur umarım..
-
ya bu forumda dinini savunanlara neden hep yobaz muamelesi yapılıyor onu anlamıyorum . arkadaşım bende dinimi seven bir insanım fakat akp türevlerinde hiç bir partiyi desteklemedim desteklememde, dinimi sevmem atatürke karşı geldiğim anlamınamı geliyor allahınızı severseniz. Bu ülkede dinini savunan çoğu kişiye yobaz gözüyle bakılıyor .
-
Juba bunu yazdı:
ya bu forumda dinini savunanlara neden hep yobaz muamelesi yapılıyor onu anlamıyorum . arkadaşım bende dinimi seven bir insanım fakat akp türevlerinde hiç bir partiyi desteklemedim desteklememde, dinimi sevmem atatürke karşı geldiğim anlamınamı geliyor allahınızı severseniz. Bu ülkede dinini savunan çoğu kişiye yobaz gözüyle bakılıyor .
-----------------------------sokakta incil dağıtsalar dinini yaymaya çalışılıyo olur :)
sokakta kur-an dağıtılsa şeriatcı tarikatcı dinci yobaz vs. olur :)
ama bunun suçlusu böyle şeyler yapanların gerçektende öyle olması ama :)
-
Dreamtn bunu yazdı:
----------------------------sen bana söyle ayetleri vaktim kısıtlı sonra okuyabilrim ancak fakat saygı göstericeksin ! he bigün olur karşılaşırız artık hangimiz birbirimizi Haklarsa Allah (cc) e can borcumuz bizimde var ha bigün önce bigün sonra . Her ne olursa olsun isterse o kitapta şöyle yazsın bu kitapta böyle yazsın benim için farketmez . Eğer Allahım benim Ey Muhammed sen olmasaydın yerleri gökleri yaratmazdım diyorsa ki bu ayette vardır . Ki Kuranda vardır en sağlam kaynak Kurandır değiştirilmemiştir . Eğer bu böyleyse inanki bir insanı assa bile doğrudur doğru yapmıştır ! ki asmamıştır . yalan dolanda olabilir bu kitap ! Onun için kardeşim inş. yolda birbirimizi görmeyiz !
Saygı gösterip göstermemek kişiyi bağlar!...Defalarca yazdım ve anlayana kadar da yazacam.Sana bir mantık sorusu sormak istiyorum.Tanrı önünde bütün kullar eşit değilmi?(bana göre değil ama konu bu değil)Eğer eşitse Tanrı bir evreni bir kulu için yarattı?O kulun ayrıcalığı ne?Diğer kullarının günahı ne?Bana kurandan bahsediyorsun ama sünni-şiî alimlerin kuran konusundan ki muallakta olduklarından haberin yok galiba...Bir şiiye sorarsan kuranda birçok değişiklikler olmuştur.Özellikle nisa süresi 23. ayet ile ilgili tartışmalar halen devam etmektedir.Bilmeyenlere şöyle söyleyebilirm ki;ilgili ayette muhammetin beslemesinin karısı olan zeyneple evlenmesinin sakıncalı olmadığı(!) konusundadır.Buyur burdan yak.Esenkal
-
Turkcu_Dirilis bunu yazdı:
-----------------------------Dreamtn bunu yazdı:
----------------------------sen bana söyle ayetleri vaktim kısıtlı sonra okuyabilrim ancak fakat saygı göstericeksin ! he bigün olur karşılaşırız artık hangimiz birbirimizi Haklarsa Allah (cc) e can borcumuz bizimde var ha bigün önce bigün sonra . Her ne olursa olsun isterse o kitapta şöyle yazsın bu kitapta böyle yazsın benim için farketmez . Eğer Allahım benim Ey Muhammed sen olmasaydın yerleri gökleri yaratmazdım diyorsa ki bu ayette vardır . Ki Kuranda vardır en sağlam kaynak Kurandır değiştirilmemiştir . Eğer bu böyleyse inanki bir insanı assa bile doğrudur doğru yapmıştır ! ki asmamıştır . yalan dolanda olabilir bu kitap ! Onun için kardeşim inş. yolda birbirimizi görmeyiz !
Saygı gösterip göstermemek kişiyi bağlar!...Defalarca yazdım ve anlayana kadar da yazacam.Sana bir mantık sorusu sormak istiyorum.Tanrı önünde bütün kullar eşit değilmi?(bana göre değil ama konu bu değil)Eğer eşitse Tanrı bir evreni bir kulu için yarattı?O kulun ayrıcalığı ne?Diğer kullarının günahı ne?Bana kurandan bahsediyorsun ama sünni-şiî alimlerin kuran konusundan ki muallakta olduklarından haberin yok galiba...Bir şiiye sorarsan kuranda birçok değişiklikler olmuştur.Özellikle nisa süresi 23. ayet ile ilgili tartışmalar halen devam etmektedir.Bilmeyenlere şöyle söyleyebilirm ki;ilgili ayette muhammetin beslemesinin karısı olan zeyneple evlenmesinin sakıncalı olmadığı(!) konusundadır.Buyur burdan yak.Esenkal
ne uzatıyosun ya içine ettin konunun ha. anlayamazsın sen çünkü anlamak istemiyosun. hadi canım... -
Juba bunu yazdı:
-----------------------------hacı bana mı bu lafın? eğer banaysa iki üstteki mesajımı tekrardan okumanı tavsiye ederim..
-
Sehabe bunu yazdı:
ne uzatıyosun ya içine ettin konunun ha. anlayamazsın sen çünkü anlamak istemiyosun. hadi canım...
Sen kaynak yapma araya.Senin konuşmak için sana yazdıklarıma mantıksal bir çözümleme sonucu tutarlı bir açıklama yapman lazım.Önce dersine çalış,birşeyler öğren sonra gel.Esenkal
-
Turkcu_Dirilis bunu yazdı:
-----------------------------Dreamtn bunu yazdı:
-----------------------------hasbünallahü ve nimel vekil ..
Bismillahirrahmanirrahim diyelim
1.cisi Buharinin bu yaptıklarını yazdıkları yerlerdeki yazıları senden istiyorum bulabilirsen davanı savunuosan !
Vede Biliyorsun Hz. Ömer dönemindeki arap güçlerini ? Türklerden daha güçlüydüler Araplar Türklerin Üstüne yürüyeceklerdir ama Hz. Ömer onlara ilişmeyin RASULULLAHIN hadisi var diye ? He şöyle birşeyde var Ki şöyle düşünelim hadi Türklerde Eskiden Orta Asyada kesip biçmişlerdir bir sürü insanı Türkler katilmi oluyor. Onlar yapınca onlar katil oluyor ama ki yapmamışlardır Hz.Muhammedin haberi olduğu işlerde
2.cisi Fatih İstanbulu müslümanlar için Aldı yani Türk ırkı islamı seviyordu ve benimsiyordu . ayet bile var Zaten bir arkadaşımız dile getirdi .
3.cüsü Sen kimi kandırıyosun ayet bu
Size şunları nikahlamak haram kılındı: Anneleriniz, kızlarınız, kız kardeşleriniz, halalarınız, teyzeleriniz, erkek ve kız kardeşlerinizin kızları, sizi emziren süt anneleriniz, süt kızkardeşleriniz ve karılarınızın anneleri, ve kendileri ile zifafa girdiğiniz kadınlarınızdan olan ve evlerinizde bulunan üvey kızlarınız. Eğer üvey kızlarınızın anneleri ile zifafa girmemişseniz onlarla evlenmenizde size bir günah yoktur. Sulbünüzden gelen (öz) oğullarınızın hanımları ile evlenmeniz ve iki kız kardeşi birlikte nikahlamanız da haramdır. Ancak cahiliyyet devrinde geçen geçmiştir. Şüphesiz ki Allah gafur (çok bağışlayıcı) ve çok merhamet edicidir. Nisa Suresi 23. Ayet
4.cüsü Sen dinine bağlı ol Senide Allah sever dinde ayrım yoktur sevgi vardır sevgi ayrımı sen Allah(cc) bi adım gelirsen Allah(cc) 10 adım gelir. Sende sevdiği kulu olmaya çalış senide öbür insanlardan ayrı tutsun bu senin tutumu ve Birisi seçilmek zorundaydı birisi yol göstermek zorundaydı Allah (cc) Hz . Muhammedi yarattı herşeyiyle ama herşeyiyle güzel olan Hz. Muhammedi Hz. Muhammedin yaptığı bir kötülüğü söyle ben sana 300 tane iyiliğini söyleyeyim .
5.cisi Şimdi kardeşim Kuranı kerim yalan diyosun peki git Şimdi Topkapı Sarayına Hz Osmanın Kuranı var orda hatta kanları bile vardır Bugünkü Kuranı Kerimin aynısıdır. O zaman yazılmış Hz.Peygamberin arkadaşlarından Hz. Osmannı yazdığı yani değiştirilmemiş bugüne kadar ? Ne diyiyim sana şimdi git gör .
2. olarak Dünyanın kaç yerine yollanmıştır eski örneklerini incele yine aynıdır Onlarla.
Ayette vardır ; Kuranın Koruyucusu Allahtır diye .
Sen kimi kandırıyosun. Şiiler böyle değişmiş diyorlar getir bi şii konuşsun benle ! açıklayayım .
Selametle .