Suudiler Hz. Muhammed"İn Mezarını Yıkacaktı, Atatürk Engel Oldu
-
Yüce insan Atatürk'ün yaptığı güzel bir hareketi gösteren güzel bir konuda Peygamber Efendimizin haşa sahtekar olduğunu kanıtlamaya çalışmak ne kadar doğru bilmiyorum..
-
Juba bunu yazdı:
-----------------------------
ya bu forumda dinini savunanlara neden hep yobaz muamelesi yapılıyor onu anlamıyorum . arkadaşım bende dinimi seven bir insanım fakat akp türevlerinde hiç bir partiyi desteklemedim desteklememde, dinimi sevmem atatürke karşı geldiğim anlamınamı geliyor allahınızı severseniz. Bu ülkede dinini savunan çoğu kişiye yobaz gözüyle bakılıyor .
-----------------------------foruma ne zamandir takiliyorsun
bana bi tane din ile ilgili duzgun yazi yazmis, duzgun yorumda bulunmus insana yobaz demis yobaz imasinda bulunmus goster ilk ben banliyayim.
adam gelmis "Ataturk" soyle boyle diyerek atmaya calismis bunuda islamla bagdastirmissa o kelime hakediyordur banlanmayi da hakediyordur.
gelip buraya burdaki insanlar muslumanlara yobaz diyor diyerek ortaligi karistirmaya calisma ilk senden baslarim banlamaya
-
Turkcu_Dirilis bunu yazdı:
MelancholiTr bunu yazdı:
-----------------------------Birisi Atatürke hakaret ederse haklı olarak ban yer..
Peki ya Muhammed Aleyhisselam(s.a.s) a hakaret cezasızmı kalacak?
-----------------------------Burda ki yazdıklarından beni hedef gösterdiğin anlaşılıyor.Peki bütün yazdıklarımı bir kez daha oku.Bak bakalım tek bir kelime hakaret bulabilecekmisin?Severim veya sevmem,inanırım veya inanmam.Buna ben karar veririm.İnana saygım var o yüzden elimden geldiğince de kibar ifadeler kullanmaya çalıştım ve buna rağman hakaret var diyebiliyorsan;Bu da senin vicdani sorunun.
Esenkal
-----------------------------bence bu konu bahane senin amacın dine saydırmak bu konuyuda araç olarak kullanıyorsun
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------Juba bunu yazdı:
ya bu forumda dinini savunanlara neden hep yobaz muamelesi yapılıyor onu anlamıyorum . arkadaşım bende dinimi seven bir insanım fakat akp türevlerinde hiç bir partiyi desteklemedim desteklememde, dinimi sevmem atatürke karşı geldiğim anlamınamı geliyor allahınızı severseniz. Bu ülkede dinini savunan çoğu kişiye yobaz gözüyle bakılıyor .
-----------------------------foruma ne zamandir takiliyorsun
bana bi tane din ile ilgili duzgun yazi yazmis, duzgun yorumda bulunmus insana yobaz demis yobaz imasinda bulunmus goster ilk ben banliyayim.
adam gelmis "Ataturk" soyle boyle diyerek atmaya calismis bunuda islamla bagdastirmissa o kelime hakediyordur banlanmayi da hakediyordur.
gelip buraya burdaki insanlar muslumanlara yobaz diyor diyerek ortaligi karistirmaya calisma ilk senden baslarim banlamaya
-----------------------------http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?Sayfa=8&folderid=69751
hocam buyur... Burada dini koruduğum için vs. değil büyük ihtimal yanlış anlamadan oldu... İyi de sövmüşüm (: ama haketmemiş mi ya :| Ağır tahrik var... -
-----------------------------Burda ki yazdıklarından beni hedef gösterdiğin anlaşılıyor.Peki bütün yazdıklarımı bir kez daha oku.Bak bakalım tek bir kelime hakaret bulabilecekmisin?Severim veya sevmem,inanırım veya inanmam.Buna ben karar veririm.İnana saygım var o yüzden elimden geldiğince de kibar ifadeler kullanmaya çalıştım ve buna rağman hakaret var diyebiliyorsan;Bu da senin vicdani sorunun.
Esenkal
-----------------------------ilk sayfanın son iletisine bak istersen. yada ben sana yardımcı olayım.
Kime saygı göstermem gerekiyor? ile başlayan paragraf
-
ee konuyla ne alaka ?=
-
underzero bunu yazdı:
ee konuyla ne alaka ?=
-----------------------------o günlerde daha çok dini konularla ilgilenip cevap veriyordum ve bazı kişiler rahatsız oluyorlardı iki dkda vatan haini ettiler beni :| Alaka o... Yoksa o güne kadar 3-4 tane Atamla alakalı konuya cevap yazmışım onlara da hakaret demek :/ Sanmıyorum ya...
-
Sehabe bunu yazdı:
-----------------------------ilk sayfanın son iletisine bak istersen. yada ben sana yardımcı olayım.
Senin mesleğin kaynakçılık sanırım?Konularda (özellikle de dini konularda) yarım-yamalak bişeyler yazıyorsun.Ondan sonra işine gelmeyen şeyleri çarpıtıp cımbızlıyorsun.Bak güzel kardeşim.Benim fikirlerimi beğenmeyebilirsin bu senin meselen benim değil ve benim yazdığım mesajın asıl mahattabı da sen değilsin.Velev ki sen olsanda bunun cevaplarını ayrıntılı olarak verdim.İstediğini oku.Esenkal
-
Sehabe bunu yazdı:
Senin mesleğin kaynakçılık sanırım?Konularda (özellikle de dini konularda) yarım-yamalak bişeyler yazıyorsun.Ondan sonra işine gelmeyen şeyleri çarpıtıp cımbızlıyorsun.Bak güzel kardeşim.Benim fikirlerimi beğenmeyebilirsin bu senin meselen benim değil ve benim yazdığım mesajın asıl mahattabı da sen değilsin.Velev ki sen olsanda bunun cevaplarını ayrıntılı olarak verdim.İstediğini oku.Esenkal
-----------------------------Eğer Peygamber efendimiz hakkında tek bir söz edersen muhattabı bi tek o olmaz tüm islam alemi olur lafını bil de konuş lütfen!
-
Sehabe bunu yazdı:
-----------------------------eminim ki kulaktan dolma bilgilere dayanarak eleştiri yapıyorsun.okuduğun kitapların içinden cımbızla çekip kendi açından bakarak yazmışsın burda