folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Suudiler Hz. Muhammed"İn Mezarını Yıkacaktı, Atatürk Engel Oldu

Suudiler Hz. Muhammed"İn Mezarını Yıkacaktı, Atatürk Engel Oldu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bandit
    Bandit's avatar
    Erkek
    Turkcu_Dirilis bunu yazdı:
    -----------------------------

Başbuğ Atatürk'e hakaretler eden gafillere kapak olması dileğiyle....Sizin beğenmediğiniz ve ''Deccal,Beton Kemal vs'' dediğiniz Başbuğ olmasaydı;muhammedin mezarını yerle bir ediyorlardı.Artık bu gafletten uyanın.

Esenkalın

Başbuğ Atatürk :) güzel:)

* Bugün Türk-Kürt yarın ÖzTürk-Arap Türkü- sonra İşçi-Memur en son Ali-Veli-Mehmet... Ahmet Kaya
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek
    Bandit bunu yazdı:

Başbuğ Atatürk'e hakaretler eden gafillere kapak olması dileğiyle....Sizin beğenmediğiniz ve ''Deccal,Beton Kemal vs'' dediğiniz Başbuğ olmasaydı;muhammedin mezarını yerle bir ediyorlardı.Artık bu gafletten uyanın.

Esenkalın

kesinlikle güzel ;) 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

Ben bunu kapalı bir kardeşime anlatsam belgeleriyle. söylesem bak gör desem.Ama bastırılmış duyguları. ve zihnine beynine sokulan fitnelerden vazgeçemeyeceği için bu duruma inanmayacak...Milli eğitim bunu okul kitaplarında basım yapsın ki çocukları küçük yaştan bu güzelliği görsün ve inansın.Arabların nasıl bir salaklığa bulaştığını anlasın. ümmet değil ulus bilincini alsın öğrenciler. umarım haber gerçektir

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkwood
    darkwood's avatar
    Erkek

en çip millet bunlar kabeyi filan yıkacaklarmış aslndada ticari amaçlarından dolay dokunmamışlar am.q kıçı boklular

her kez anlasn ATATÜRK gibi bi önder dünyaya bi daha gelmez

SEMPER PARATUS
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Dreamtn bunu yazdı:

hasbünallahü ve nimel vekil .. 

Bismillahirrahmanirrahim diyelim

1.cisi Buharinin bu yaptıklarını yazdıkları yerlerdeki yazıları senden istiyorum bulabilirsen davanı savunuosan !

Vede Biliyorsun Hz. Ömer dönemindeki arap güçlerini ? Türklerden daha güçlüydüler Araplar Türklerin Üstüne yürüyeceklerdir ama Hz. Ömer onlara ilişmeyin  RASULULLAHIN hadisi var diye ? He şöyle birşeyde var Ki şöyle düşünelim hadi Türklerde Eskiden Orta Asyada kesip biçmişlerdir bir sürü insanı Türkler katilmi oluyor. Onlar yapınca onlar katil oluyor ama ki yapmamışlardır Hz.Muhammedin haberi olduğu işlerde 

2.cisi Fatih İstanbulu müslümanlar için Aldı yani Türk ırkı islamı seviyordu ve benimsiyordu . ayet bile var Zaten bir arkadaşımız dile getirdi .

3.cüsü Sen kimi kandırıyosun ayet bu 

Size şunları nikahlamak haram kılındı: Anneleriniz, kızlarınız, kız kardeşleriniz, halalarınız, teyzeleriniz, erkek ve kız kardeşlerinizin kızları, sizi emziren süt anneleriniz, süt kızkardeşleriniz ve karılarınızın anneleri, ve kendileri ile zifafa girdiğiniz kadınlarınızdan olan ve evlerinizde bulunan üvey kızlarınız. Eğer üvey kızlarınızın anneleri ile zifafa girmemişseniz onlarla evlenmenizde size bir günah yoktur. Sulbünüzden gelen (öz) oğullarınızın hanımları ile evlenmeniz ve iki kız kardeşi birlikte nikahlamanız da haramdır. Ancak cahiliyyet devrinde geçen geçmiştir. Şüphesiz ki Allah gafur (çok bağışlayıcı) ve çok merhamet edicidir. Nisa Suresi 23. Ayet

4.cüsü  Sen dinine bağlı ol Senide Allah sever dinde ayrım yoktur sevgi vardır sevgi ayrımı sen Allah(cc) bi adım gelirsen Allah(cc) 10 adım gelir. Sende sevdiği kulu olmaya çalış senide öbür insanlardan ayrı tutsun bu senin tutumu ve Birisi seçilmek zorundaydı birisi yol göstermek zorundaydı Allah (cc) Hz . Muhammedi yarattı herşeyiyle ama herşeyiyle güzel olan Hz. Muhammedi Hz. Muhammedin yaptığı bir kötülüğü söyle ben sana 300 tane iyiliğini söyleyeyim .

5.cisi  Şimdi kardeşim Kuranı kerim yalan diyosun peki git Şimdi Topkapı Sarayına Hz Osmanın Kuranı var orda hatta kanları bile vardır  Bugünkü Kuranı Kerimin aynısıdır. O zaman yazılmış Hz.Peygamberin arkadaşlarından Hz. Osmannı yazdığı yani değiştirilmemiş bugüne kadar ? Ne diyiyim sana şimdi git gör .

2. olarak Dünyanın kaç yerine yollanmıştır eski örneklerini incele yine aynıdır Onlarla. 

Ayette vardır ; Kuranın Koruyucusu Allahtır diye .

Sen kimi kandırıyosun. Şiiler böyle değişmiş diyorlar getir bi şii konuşsun benle ! açıklayayım .

Selametle .
    Birincisine cevap;

Müslümanlar, Türklerle öldürüşmedikçe, kıyamet kopmayacaktır. Yüzleri kalkan gibi, üst üste binmiş(kalın) derili olan bu toplumla.... kıl giyerler."

( Bkz. Müslim, e's-Sahih, Kitabu'l-Fiten/62-65, hadis no:2912; Ebu Davud, Sünen, Kitabu'l-Melahim/9 Babun fi Kıtali't Türk, hadis no: 4303; Nesei, Sünen, Kitabu'l-Cihad/Babu Gazveti't-Türk...)

"Siz (müslümanlar), küçük gözlü, basık burunlu, yüzleri kalkan gibi, derisi üst üste binmiş olan toplumla öldürüşmedikçe kıyamet kopmayacaktır."

(Buhari, e's-SAhih, Kitabu'l-Cihad/96; Müslim, e's-Sahih, kitabu'l-Fiten/62 hadis no: 2912; Ebu DAvud, Sünen, hadis no: 4304; Tirmizi, h. no: 2251; İbn Mace, h. no: 4096-4099)

"Şu da kıyamet alametlerinden: Kıldan(keçe) ayakkabı giyen bir toplumla vuruşup öldüreşeceksiniz. Geniş yüzlü, yüzleri kalkan gibi, üst üste derili toplula vuruşmanız-öldürüşmeniz kıyamet alametlerindendir. Siz(müslümanlar), küçük gözlü, kızıl yüzlü, basık burunlu, yüzleri kalkan gibi, derisi üst üste binmiş olan Türklerle öldürüşmedikçe kıyamet kopmaz."

( Bkz. Buhari, e's-Sahih, kitabu'l-Cihad/95; Müslüm, e's-Sahih, Kitabu'l-Fiten/66, hadis no: 2912; İbn Mace, h.no: 4097-4098).

"Sizinle(siz müslümanlarla), küçük(çekik) gözlü toplum, Türkler savaşacaktır. Siz onları, üç kez önünüze katıp süreceksiniz. Sonunda Arap Yarımadası'nda karşılaşacaksınız. Birincide, onlardan kaçan kurtulur. İkincide kimi kurtulur, kimi yok edilir. Üçüncüdeyse onların tümü kırılacaktır."

(Ebu DAvud, sünen, hadis no: 4305.)

İkincisi Türk Budunu (ırk kelimesi arapçadır ve bu kelimenin özTürkçlesi Budundur) İslamı sevip sevmediğini konuşmuyoruz.Dini eğitim verip küçük yaşta çocukların beyinlerine safsataları sok;Sonra da kalk seviyordu de...

Üçüncüsü Nisa 23 inmeden önce muhammet zeydin karısı zeyneple evlenmek istemişti.(zeyd muhammedin evlatlığıydı ve nisa 23 inene kadar evlatlıklar,öz sayılıyordu.)ve nasıl olmuşsa nisa 23 indirilmiş ve evlatlıkların öz olamayacağı ve evlenme önünde bir sakınca olmadığı yazar.İşte bu bahsettiğim ayet islam alemini çok karıştırmıştır.Çünkü bu ayetin ve buna bağlı olan hadislerin Sihih olduğunu iddia edenler şunu cevaplamalıdır;Tanrı muhammedin şehvi isteğine ve isteğine göremi ayet göndermniştir?Eğer öyle değilse neden en başta ki hüküm düşmüştür?Bir konuda birbiri ile çelişen iki hüküm içeren bir olgunun doğrulu ne kadardır?

Dördüncüsü,Tanrı'yı severim ve inanıyorum ki oda beni seviyor.Sana sorduğum soruya hala cevap vermedin.Tanrı'yı severek ilerlemek ayrıdır.Tanrının bir kulu için evreni yaratması ayrıdır.En basit şekilde bir daha sorayım.Tanrı evreni neden senin-benim yüzüm suyum hürmetine,bir rus,alman,çinli,zenci,çingene yüzü suyu hürmetine değilde muhammedin yüzü suyu hürmetine yaratmıştır?Burda muhammedin ne ayrıcalığı var?Oda bir kul değilmi?

Beşincisi eğer kuran doğrusunu söylüyorsa şuna cevap ver;

Ali benim ilmimin kapısıdır; ve benden sonra uğruna gönderildiğim şeyi beyan eden kimsedir.Hadis

Evlere kapılarından giriniz” (Bakara, 189)

Esenkal

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Bandit bunu yazdı:

Esenkalın

İstanbul Türk İzciler Ocağı Risayetine,
    Vatana yüksek seciyeli ve metin ruhlu gençler yetiştirmesini temenni eylediğim İstanbul Türk İzci Ocağı'nın Başbuğ'luk teklifini büyük bir hiss-i iftiharla kabul ediyorum. Genç arkadaşlarıma teşekkür ve selamımın tebliğini rica ederim.

"T.B.M.M. Reisi Başkumandan Mustafa Kemal"

http://www.tif.org.tr/ataturk.html

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZoRKaYa
    ZoRKaYa's avatar
    Erkek

Suudilerin a.q.

edit:@turkcu_diriliş haşa o senin askerlik arkadaşınmı...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ZoRKaYa bunu yazdı:

Suudilerin a.q.

edit:@turkcu_diriliş haşa o senin askerlik arkadaşınmı...

ZoRKaYa kimden bahsediyorsun?

Esenkal

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MelancholiTr
    MelancholiTr's avatar
    Erkek

Birisi Atatürke hakaret ederse haklı olarak ban yer..

Peki ya Muhammed Aleyhisselam(s.a.s) a hakaret cezasızmı kalacak?

İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakultesi
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    MelancholiTr bunu yazdı:

Birisi Atatürke hakaret ederse haklı olarak ban yer..

Peki ya Muhammed Aleyhisselam(s.a.s) a hakaret cezasızmı kalacak?

Burda ki yazdıklarından beni hedef gösterdiğin anlaşılıyor.Peki bütün yazdıklarımı bir kez daha oku.Bak bakalım tek bir kelime hakaret bulabilecekmisin?Severim veya sevmem,inanırım veya inanmam.Buna ben karar veririm.İnana saygım var o yüzden elimden geldiğince de kibar ifadeler kullanmaya çalıştım ve buna rağman hakaret var diyebiliyorsan;Bu da senin vicdani sorunun.

Esenkal

Toplam Hit: 11743 Toplam Mesaj: 71