folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Suudiler Hz. Muhammed"İn Mezarını Yıkacaktı, Atatürk Engel Oldu

Suudiler Hz. Muhammed"İn Mezarını Yıkacaktı, Atatürk Engel Oldu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WALLACEs
    WALLACEs's avatar
    Erkek

sagukn bunu yazdı:
    -----------------------------
    Said nursinin kitaplarında kafkaslarda yasayanlara yecüc mecüc diyor.Atatürk'e de deccal.5.şuada geçiyordu.

5. Şua
    http://www.risale-inur.org/yenisite/moduller/risale/index.php?tid=102

bidaha oku istersen sen öyle bişey çıkarabiliyormusun.

Dediğin şey bazı kendini bilmezlerin müslümanları Atatürk düşmanı olarak göstermek istemesi sonucu bu 5. şua ya bu şekilde yorum katmasıdır. nolur oyuna gelmeyin biz Atatürk'e çok değer veriyoruz ama karalanıyoruz naparsın.

TBT'ye Mescit istiyoruz.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sagukn
    sagukn's avatar
    Erkek
    Ben bunu okudum sonra nurcuların okuyucu kesminden bir abiye sordum.O bana anlamıs mı anlamamıs mı diye bir soru sordu.Ben de anladıgımı gösterdim ve bunu kabul etti.

Deli sevdalarım vardır benim çünkü ben Al Bayrağımın aşığıyım
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Dreamtn bunu yazdı:

bak kardeşim Hz.Muhammed (Sav) endir o Muhammed diyemezsin ! bu bir saygı göstermek zorundasın. O dediğin hiç birşeyi kanıtlayamazsın çünkü öyle şeyler yoktur ! Seni kandırmışlardır . Türkleri astıran felan gibi işler yapmaz Bim Peygamberim ve yapmamıştır. Sen saygı göstermezsen laf atarsan benim peygamberime seni gördüğüm yerde ümüğüne sarılırım ! Saygı gösterirsen sevmezsen amenna ! ama bir laf söylediğin zaman karşımdada söylüyecek cesaretteysen senle kavgamızda ya sen ölürsün ya ben ! 

Esenle Kalma böyle kalıcaksan !

Buhariyi tanırmısın?Tanımıyoresan söyliyeyim müslümanların Sahih-i Hadis dedikleri ve bu isimde eseri olan hadisci.Adı geçen eseri googleda aratırsan 1-2 saniyede bulabilirsin.İyice okursan (sayfa ve hadis numaralarını biliyordum ama unuttum) bahsetmiş olduğum iddiaların kaynaklarını kendi gözlerinle görebilirsin.Bir insana saygı duyup duymamak kişisel bir karardır.Örneğin;sen muhammede saygı gösterip,musayı sevmeyebilirsin...Örnekleri arttırmak mümkün.Türkleri astıran emevi ordusunda ki kuduz köpeklerdir ve bil bakalım talimatı yani ilahi emri kimden almışlar?En önemlisi laf atmıyorum kendi bildiğim gerçeği anlatmaya çalışıyorum.Eğer bundan dolayı ümüğümü sıkacaksan;Dinlemeden kesin hükümk verdiğin i,çin bende ciğerini sökerdim.Kim olursa olsun doğru bildiğimi herkesin yüzüne söyledim.GökTanrıya verecek bir can borcum var altı üstü.Birgün önce birgün sonra bişey değişmez.Sonuncusu ''Esenkalın'' Türkçe bir selamlaşmadır.Bunuda bilmiyorsan ona da amenna.

Esenkal

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Demodor
    Demodor's avatar
    Erkek

ATAM kendine yakışanı yapmış fark burda zaten yatsın kalksın bazıları ATAMA dua etsin bide semeyip pis pis iftiralar atanlar bu yazıyı iyi okusun iyi kavrasın.

edit: firex eline sağlık kardeşim.

VUR VUR İNLESİN FİLİSTİN DİNLESİN.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    g2k
    g2k's avatar
    Erkek

Turkcu_Dirilis bunu yazdı:
    Sehabe bunu yazdı:

hani nerde yazıyo onlar göster de bizde görelim

Boşuna laf ebeliği yapmaya çalışma.Ne demek istediğimi gayet iyi anladın ama nurcu,arapçı,şeriatcı karanlık zihniyetleri ayndınlatacak en iyi ışıkdan mahrum yaşamaya devam etmek istiyorsan;Hiç sapma doğru devam et!....

Esenkal

seninle tartışmamızın ne sana faydası olur ne de bana. sen ikna etmeyi değil mağlup etmeyi amaçlıyorsun onun için devam etme artık.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dreamtn
    Dreamtn's avatar
    Erkek

Turkcu_Dirilis bunu yazdı:
    Dreamtn bunu yazdı:

bak kardeşim Hz.Muhammed (Sav) endir o Muhammed diyemezsin ! bu bir saygı göstermek zorundasın. O dediğin hiç birşeyi kanıtlayamazsın çünkü öyle şeyler yoktur ! Seni kandırmışlardır . Türkleri astıran felan gibi işler yapmaz Bim Peygamberim ve yapmamıştır. Sen saygı göstermezsen laf atarsan benim peygamberime seni gördüğüm yerde ümüğüne sarılırım ! Saygı gösterirsen sevmezsen amenna ! ama bir laf söylediğin zaman karşımdada söylüyecek cesaretteysen senle kavgamızda ya sen ölürsün ya ben ! 

Esenle Kalma böyle kalıcaksan !

Buhariyi tanırmısın?Tanımıyoresan söyliyeyim müslümanların Sahih-i Hadis dedikleri ve bu isimde eseri olan hadisci.Adı geçen eseri googleda aratırsan 1-2 saniyede bulabilirsin.İyice okursan (sayfa ve hadis numaralarını biliyordum ama unuttum) bahsetmiş olduğum iddiaların kaynaklarını kendi gözlerinle görebilirsin.Bir insana saygı duyup duymamak kişisel bir karardır.Örneğin;sen muhammede saygı gösterip,musayı sevmeyebilirsin...Örnekleri arttırmak mümkün.Türkleri astıran emevi ordusunda ki kuduz köpeklerdir ve bil bakalım talimatı yani ilahi emri kimden almışlar?En önemlisi laf atmıyorum kendi bildiğim gerçeği anlatmaya çalışıyorum.Eğer bundan dolayı ümüğümü sıkacaksan;Dinlemeden kesin hükümk verdiğin i,çin bende ciğerini sökerdim.Kim olursa olsun doğru bildiğimi herkesin yüzüne söyledim.GökTanrıya verecek bir can borcum var altı üstü.Birgün önce birgün sonra bişey değişmez.Sonuncusu ''Esenkalın'' Türkçe bir selamlaşmadır.Bunuda bilmiyorsan ona da amenna.

Esenkal

sen bana söyle ayetleri vaktim kısıtlı sonra okuyabilrim ancak fakat saygı göstericeksin ! he bigün olur karşılaşırız artık hangimiz birbirimizi Haklarsa Allah (cc) e can borcumuz bizimde var ha bigün önce bigün sonra . Her ne olursa olsun isterse o kitapta şöyle yazsın bu kitapta böyle yazsın benim için farketmez .  Eğer Allahım benim Ey Muhammed sen olmasaydın yerleri gökleri yaratmazdım diyorsa ki bu ayette vardır . Ki Kuranda vardır en sağlam kaynak Kurandır değiştirilmemiştir . Eğer bu böyleyse inanki bir insanı assa bile doğrudur doğru yapmıştır ! ki asmamıştır . yalan dolanda olabilir bu kitap ! Onun için kardeşim inş. yolda birbirimizi görmeyiz !

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    morportakal
    morportakal's avatar
    Erkek
    oha.. fotograf süper :|

bassinyourface
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    geniuss
    geniuss's avatar
    Erkek

@Turkcu_Dirilis - ben turkleri yecuc ve meccuc olarak gosteren bi hadis duymadim sadece turklerin atalarini oven bir hadis gordum ..

hadis :

“Kostantiniye (İstanbul) muhakkak fethedilecektir. Onu fetheden emir ne güzel emir; onu fetheden ordu ne güzel ordudur.”

@heza

eger gercekten yikmak istemiseler ki sanmam ama bunun bi tek nedeni olabilir insanlari sirkten uzaklastirmak olurdu en azindan digerlerini bu nedenle yikmsilardir tahminimce sizce iyimi irandaki yada baska yerlerdeki turbelerden insanlar gidip bi sey istemeleri o mezardaki kisiye dua etmeleri Allaha sirk kosmalari , Allaha dua etmek yerine neler yapiyorlar belkide bunu engelemek icin diger mezarlari yikmak istemistirler belkide Efendimiz s.a.v.s min bunun icin ki oyle bi sey yapcmak istediklerini sanmam ama gercekten yikmak istemisseler ve Ataturkun gonderdigi telegraf icin yikmamisalar ataturke saygim daha artar  

@ sagukn cok ama cok sacmalamisin zaten gitikce daha sacmaliyorsun zaten WALLACEs arkadasimiz cevabini vermis sonra da yok ben okudum sorna bi abiye sordum vs demisin once ise said nursinin kitaplarnida ataturke decal diyor  5.suada geciyor demisin ,  sanki okumusun  kimbilir nerden duymusun WALLACes sayfayi gonderdiginde ise yok ben bunu okudum sorna bi abiye sordum vs demisin baya felsefe yapmisin..    eger orda Wallaces sayfayi gondermeseydi belki burda herkez said nursinin kitabinda ataturk decaldir diye gecen bi soz oldugunu sanicaklardi biraz dikatli olursan sevinirim .. zaten burda senin yuzudnedn simdi nurcu falan sanicaklar beni 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    Dayı kimse kızmasın ama fake haber bence

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sagukn
    sagukn's avatar
    Erkek
    Pmle attım cevabı.Burada uzatmak istemedim.Felsefe de yapmadım.Bunlar bilinmeyen gercekler.

Deli sevdalarım vardır benim çünkü ben Al Bayrağımın aşığıyım
Toplam Hit: 11164 Toplam Mesaj: 71