Tahribat - Tshirt / 2012 - Tasarım Yarışması
-
Nocturness bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Gayet hoş duruyo , yapılabilir. Eline sağlık usta
-
g2k bunu yazdı:
-----------------------------wasd bunu yazdı:
fikir vermesi açısından paint terk bir şekilde editledim ama;
1) Hadi ben 21 yaşındayım,benle yaşıtlar küçükler falan giyer ama yaşı biraz büyük olanlar için çok çocuksu olmuş cidden. Bu yüzden o askerler abuk sabuk insan silüetleri kaldırılmalı. Kuşlarda kaldırılmalı,hem bi alaka bulamadım hem de minik minik olduklarından zamanla dökülürler.
2) Aytek logosu biraz küçültülmeli.
3) Bir de ağaçlı tasarıma uygun olarak sosyal mesaj vermek adına uygun bir yerlere dalımızı kıranın ağacını kökünden sökeriz yazılmalı :D
Benim fikirlerim bu yönde. Ha bu olmazsa o zaman şu TBT harfleri üzerine tahribat.com yazılı olan tasarım güzel
yazı falan olmasın abi ne anlatacaksanız resimle anlatın. t-shirt e vecizli söz mü yazılırmış!
-----------------------------hiçmi "çekemeyen anten taksın xD" yazılı tişört görmedin? :D önde tam ortada zaten aytek logosu altında tahribat.com yazıyo,hani ağaç olayına anlam kazandırmak içinde öyle bişey yazılsın dedim, he bu çok çocukça duruyosa şu sade "TBT" tasarımı seçilsin o hoş dedim....ayrıca tahribatı nasıl anlatabilirki bi insan resimle? Sen bana mutluluğun tablosunu çizebilir misin mesela?
-
wasd bunu yazdı:
-----------------------------g2k bunu yazdı:
1) Hadi ben 21 yaşındayım,benle yaşıtlar küçükler falan giyer ama yaşı biraz büyük olanlar için çok çocuksu olmuş cidden. Bu yüzden o askerler abuk sabuk insan silüetleri kaldırılmalı. Kuşlarda kaldırılmalı,hem bi alaka bulamadım hem de minik minik olduklarından zamanla dökülürler.
3) Bir de ağaçlı tasarıma uygun olarak sosyal mesaj vermek adına uygun bir yerlere dalımızı kıranın ağacını kökünden sökeriz yazılmalı :D
Benim fikirlerim bu yönde. Ha bu olmazsa o zaman şu TBT harfleri üzerine tahribat.com yazılı olan tasarım güzel
yazı falan olmasın abi ne anlatacaksanız resimle anlatın. t-shirt e vecizli söz mü yazılırmış!
-----------------------------hiçmi "çekemeyen anten taksın xD" yazılı tişört görmedin? :D önde tam ortada zaten aytek logosu altında tahribat.com yazıyo,hani ağaç olayına anlam kazandırmak içinde öyle bişey yazılsın dedim, he bu çok çocukça duruyosa şu sade "TBT" tasarımı seçilsin o hoş dedim....ayrıca tahribatı nasıl anlatabilirki bi insan resimle? Sen bana mutluluğun tablosunu çizebilir misin mesela?
-----------------------------gördüm hocam gördüm de bana göre de o t-shirtler ergen işi. ben çizemem ama çizenler var :) ayrıca bak eleman anlatmış mesela tahribatın köklü, tarihi olan bir site olduğunu resimle. mutluluğun resmini yapmak başka tahrıbatı resimle anlatmak başka.
nocturness'ın tasarımındaki helhopterler çiçekler böcekler kaldırılabilir ama bence ağaç şeklinde logo kökleriyle beraber çok güzel bir görüntü oluşturuyor, ekleme çıkarma yapılabilir. fakat o sadece TBT yaazan t-shirt çok sade ya tamam sade olur da aşırı sade o ya.
-
http://e1204.hizliresim.com/w/y/52w9t.png bence böyle bişey yazılabilir... Formüller yazılar artırılabilir. çok fazla internetin içinde değilim php java lafan bilmem. Bu sebeple fikir olması açısından yazdım. Neticede eğer yanlış bilmiyorsam yazılım ile matematik iç içe bir olgudur. Tişört üzerine koymayıda bilmiyorum çünkü photoshop bilmiyorum:D birisi biraz düzenleyerek koyarsa görmüş olur sevinirim:D beyaz tişörte siyah yazılırsa iyi olur sanırım. -
wasd bunu yazdı:
hacı ozaman yapan olursa askerlerin tırmandığı şey bilgisayar kablosu olsun monitore tırmansınlar :) -
saqeslanger bunu yazdı:
hacı ozaman yapan olursa askerlerin tırmandığı şey bilgisayar kablosu olsun monitore tırmansınlar :)
-----------------------------Aynı fikirdeyim bilgisayar ağırlıklı (kod olmasa da) bir tema olmalı diye düşünüyorum.
-
solutionman bunu yazdı:
http://e1204.hizliresim.com/w/y/52w9t.png bence böyle bişey yazılabilir... Formüller yazılar artırılabilir. çok fazla internetin içinde değilim php java lafan bilmem. Bu sebeple fikir olması açısından yazdım. Neticede eğer yanlış bilmiyorsam yazılım ile matematik iç içe bir olgudur. Tişört üzerine koymayıda bilmiyorum çünkü photoshop bilmiyorum:D birisi biraz düzenleyerek koyarsa görmüş olur sevinirim:D beyaz tişörte siyah yazılırsa iyi olur sanırım.
-----------------------------kusrabakma ama benim ilk düşündüğüm tasarım gibi buda saçma :D o slogan ne öyle yaa "bi tek annem olsun bana bişey olmaz" gibi :D bu olmaz yani...
saqeslanger bunu yazdı:
hacı ozaman yapan olursa askerlerin tırmandığı şey bilgisayar kablosu olsun monitore tırmansınlar :)
-----------------------------uLtRaLoVeR bunu yazdı:
----------------------------Aynı fikirdeyim bilgisayar ağırlıklı (kod olmasa da) bir tema olmalı diye düşünüyorum.
-----------------------------sizin fikriniz kafa açma konusunda işe yaradı ama kablo monitör falan bana http://www.sinemalar.com/film/3861/kucuk-askerler bu filmi çağrıştırdı :D
asker değilde şu aytek logosunun köklerine birer monitör konularak ağ modellemesi tarzında "biz bu siteye bağlıyız" mesajı verilebilir ve mükemmel olur!
-
@nocturness hacı şu tasarımını paylaşsan biraz oynama yapılsa
-
bakın t-shirt bu ya insan içinde giyoyosunuz yok dalımızı kıranın bilmem neyin şaparım falan yazdırmayın böyle şeyler tahribat.com'da yazdırmayın görsel olsun sadece text içermesin bence aytek logosuyla oynansın şekilli bişey yapın bastırın gitsin
-
zone bunu yazdı:
-----------------------------@nocturness hacı şu tasarımını paylaşsan biraz oynama yapılsa
Tasarım dosyası RENE de . İllustrator veya corel da kafanıza göre editleyebilirsiniz.