Tahribat - Tshirt / 2012 - Tasarım Yarışması
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------Nocturness bunu yazdı:
-----------------------------Zamanı biraz ileri aldım .. Battlefield 3 oynuyacaktım onuda askıya aldım :D
-----------------------------basimler bittikden sonra resmi rica edebilirmiyim :)
-----------------------------ayneeen hacı benide unutma :)
-
iyi tasarımlar yok gibi bu senede
-
Nocturness bunu yazdı:
-----------------------------Zamanı biraz ileri aldım .. Battlefield 3 oynuyacaktım onuda askıya aldım :D

-----------------------------
resm.grunmuyr baska yere uplasan -
metalkolik bunu yazdı:
-----------------------------Nocturness bunu yazdı:

-----------------------------hobaaaa kırmızısına bittim kesinlikle bu olmalı :)
----------------------------- -
-
Bu defa iyi tasarımlar var ha
DJ alperin koydugu resim güzel gibi, tahribat yazisi bencede okadar büyük olmamalı
-
Oyum Nocturness'ın beyaz tasarımdan yana şimdilik (arkası düz siyah olsun)
DanielKo geliştirip rakip olabilir :)
-
DE5TROY3R bunu yazdı:
-----------------------------Oyum Nocturness'ın beyaz tasarımdan yana şimdilik (arkası düz siyah olsun)
DanielKo geliştirip rakip olabilir :)
-----------------------------hayır !!!
abi arkada da güzel birşeyler olsun..yalnız birşey eklemek istiyorum tahribat.com' olaydı o iyi olmazmıydı
tahribat ilk göze çarptığında pek düşündürücü olmuyor madem internet sitesiyiz .'dan com'una kadar olaydı iyiydi :)
nocturness hocam paylaşımların şahane, bide dediğim gibi oluştursan hiç fena olmaz hani.. (:
-
Nocturness eline saglik guzeller :) tekrar ugrayabilirim buraya simdilik esen kalin :P
-
Nocturness tasarımını çok beğendim,ön taraftaki temadan sonra enseye Aytek arması altına da küçücük special forces yazısı gelirse uyumlu olabilir diye düşünüyorum.ne dersiniz ?