Tahribat - Tshirt / 2012 - Tasarım Yarışması
-
JackDaniels bunu yazdı:
-----------------------------anubisx bunu yazdı:
-----------------------------Tahribat ile Aytek ' in simgesi neden karıştırılıyor ki ? Siteyi site yapan bugünkü haline getiren Aytek olabilir ama, müridleri birarada tutan tahribat' tır diye düşünüyorum. Aytek simgesi olmamasından yanayım. Onun dışında alt tarafı şu şekilde yapılabilir..
-----------------------------Böyle birşey diyorsun ama adamın tasarımı çalmış oluruz

-----------------------------bu tasarımı geliştirirsek çok güzel şeyler çıkabilir
-
SyspioniC bunu yazdı:
-----------------------------bu da benim yorumum :F
solda dizilen adamların olup olmamasında karar veremedim o yüzden sadece üstünü çizdim.
logodaki dalcıkları ve agaci temizledim.
"2001'den beri" yazdım. "2001'den bu yana" da olabilir aslında.
bi mürit, köklerin ucunda pcler olsun demişti onu da uyguladım paintterk bi şekilde. biraz daha ufak ve cok olursa daha güzel durabilir.

-----------------------------helal be bilader sonunda anlatmaya çalıştığım şeyi anlayıpta yapan olmuş :D köklerin ucunu devam ettirme olayı biraz daha iyileştirilmeli ve aytek logosunun altındaki o otoyolmu neyse kısaltılmalı soldan sağdan biraz. olacak olacak hadiii :D
@anubisx: aytek logosu olmasın diyosun...tahribatın logosu aytek logosu? aytek logosu olmayacaksa zaten grafik tasarımın bi anlamı yok. Bastırırım tahribat.com yazan bi tişört giyerim hiç kasmam. Olay aytek logosu ve tahribat.com yazısı kullanarak bu siteyi anlatacak bi tasarımın yapılıp basılması bence.
EKLEME:
@holyzone: ring network modelinide kullanabiliriz. Mesela;
http://thumbs.dreamstime.com/thumblarge_561/129115442668pt25.jpg
ya da
http://www.just2good.co.uk/images/gif/RingTopolgy.gif
gibi bi resimde ağın ortasına aytek logosu koysak şöyle 3 boyutlu gibi duran. Nasıl olur?
-
-----------------------------helal be bilader sonunda anlatmaya çalıştığım şeyi anlayıpta yapan olmuş :D köklerin ucunu devam ettirme olayı biraz daha iyileştirilmeli ve aytek logosunun altındaki o otoyolmu neyse kısaltılmalı soldan sağdan biraz. olacak olacak hadiii :D
@anubisx: aytek logosu olmasın diyosun...tahribatın logosu aytek logosu? aytek logosu olmayacaksa zaten grafik tasarımın bi anlamı yok. Bastırırım tahribat.com yazan bi tişört giyerim hiç kasmam. Olay aytek logosu ve tahribat.com yazısı kullanarak bu siteyi anlatacak bi tasarımın yapılıp basılması bence.
-----------------------------Aytek logosu, aytek in kendisi için yaptığı bir logo. Tahribat ın logosu admininin ismi değil, Aytek' in de farklı birşey diyeceğini sanmıyorum.
-
anubisx bunu yazdı:
-----------------------------Aytek logosu, aytek in kendisi için yaptığı bir logo. Tahribat ın logosu admininin ismi değil, Aytek' in de farklı birşey diyeceğini sanmıyorum.
-----------------------------dediğin doğru. Ama ne bileyim hani bi sembol birşey olmalı gibi sanki :/
-
konu 20 nisanda açılmış 4 mayıstayıs seçin bitane bende alıcam
-
Basımı hazirana doğru düşünüyorum...
Bu hafta içi gidip konuşacam inşallah...
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------Basımı hazirana doğru düşünüyorum...
Bu hafta içi gidip konuşacam inşallah...
-----------------------------hoca haziran olmaz düğün var
1 temmuzda olsun :)
geçen sene tasarım yoktu bu senede bir sürü güzel var :)
seneyede kullanırız :)
-
son yapılan tasarım gayet hoş.
-
McBrAyN bunu yazdı:
-----------------------------Nocturness bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Gayet hoş duruyo , yapılabilir. Eline sağlık usta
-----------------------------Bence bu hoş ve güzel . ama tahribat.com yazsa sitedeki aynı fontla daha güzel olmazmı ?
-
bu köklere bilgisayar bağlama olayı hiç güzel durmuyor bence. hem sade olmalı diyorsunuz hem daha da karmaşık hale getiriyorsunuz. ve çok çocukça. bence ön taraf için en iyisi nocturness'ın sade köklü aytek logosunun altına ii tahribat veya tahribat.com yazısı en iyisi.