Tahribat - Tshirt / 2012 - Tasarım Yarışması
-
SyspioniC bunu yazdı:
-----------------------------nocturnesin tasarımı hakkında fikrimi yazacak olursam,
since kelimesi hoşuma gitmedi, "2001'den beri" ya da "2001 - ∞ " yazsa daha iyi olur. ayrıca 2001 olucak o. ha yılı hiç yazmasak da olabilir.
2. sıradaki insanlar gereksız geldi. (A'nin orta cizgisinin hizasında olan. bide en üste minik bi yer var A ya saplanmış)
Logodan cıkan dallar, yünlenmiş kazak gibi duruyor :|
son olarak logonun tepesine ağaç koymak saçma geldi. logonun kendisini ağaç olarak betimlemiyor muyuz zaten? kökleri filan :|
-----------------------------Arkadaşlar rene ye ilettim tasarım dosyasını ..Pdf olarak..Kendinize göre illustrator yada coreldrawda tasarımı rahat editleyebilrsiniz. Ben salı günene kadar yokum ondan tasarım üzerinde tek kalem oynatamıyacagim.
Selamlar
-
Nocturness tasarımı harika olmuş.
-
saqeslanger bunu yazdı:
-----------------------------Nocturness bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------benim favorim bu valla
-----------------------------bu ne mk 15 yaşındaki çocuğa tişört mü yapıyoyosunuz helikopter kuşlar salıncaklar falan :) barışın dediği gibi lcw kid stayla
tasarım böyle bişe olursa hiç almam daha iyi. 2008 tasarımı burdakileri toplar 2yle çarpar karesini alır
-
konpi bunu yazdı:
-----------------------------saqeslanger bunu yazdı:
-----------------------------bu ne mk 15 yaşındaki çocuğa tişört mü yapıyoyosunuz helikopter kuşlar salıncaklar falan :) barışın dediği gibi lcw kid stayla
tasarım böyle bişe olursa hiç almam daha iyi. 2008 tasarımı burdakileri toplar 2yle çarpar karesini alır
-----------------------------helikopter falan kaldırılırsa sadece aytek logo sunun dallanmış hali de 2008dekileri 50ye çarpar 1e bölebilir..
-
Nocturness'in tasarımı hakkında syspionic'e katılmakla birlikte helikopter ve devamındaki askerler de kaldırıldığı vakit çok sade ve şık bir tasarım olur elimizde diye düşünüyorum.
Belki de bugune kadar ki en şık ve en profesyonel çalışma olabilir.
-
kroo bunu yazdı:
-----------------------------Çok eğlenceli güzel bir tasarım olmuş bence:)
-
Tahribat degil tahribat.com yazsin hocalar :/
-
konpi bunu yazdı:
-----------------------------saqeslanger bunu yazdı:
-----------------------------hacı benim yaşa bakıp da mı söyledin özellikle :D
-
ZoRKaYa bunu yazdı:
Tahribat degil tahribat.com yazsin hocalar :/
-----------------------------+
-

fikir vermesi açısından paint terk bir şekilde editledim ama;
1) Hadi ben 21 yaşındayım,benle yaşıtlar küçükler falan giyer ama yaşı biraz büyük olanlar için çok çocuksu olmuş cidden. Bu yüzden o askerler abuk sabuk insan silüetleri kaldırılmalı. Kuşlarda kaldırılmalı,hem bi alaka bulamadım hem de minik minik olduklarından zamanla dökülürler.
2) Aytek logosu biraz küçültülmeli.
3) Bir de ağaçlı tasarıma uygun olarak sosyal mesaj vermek adına uygun bir yerlere dalımızı kıranın ağacını kökünden sökeriz yazılmalı :D
Benim fikirlerim bu yönde. Ha bu olmazsa o zaman şu TBT harfleri üzerine tahribat.com yazılı olan tasarım güzel