folder Tahribat.com Forumları
linefolder TahriDepo
linefolder Tahribat - Tshirt / 2012 - Tasarım Yarışması

Tahribat - Tshirt / 2012 - Tasarım Yarışması

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

Nocturness bunu yazdı:
    -----------------------------

http://g1204.hizliresim.com/w/u/4wxqg.jpg

Bu number one

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı:

Bu defa iyi tasarımlar var ha

DJ alperin koydugu resim güzel gibi, tahribat yazisi bencede okadar büyük olmamalı

Gecen sefer bisey cikmayinca tasarimi ilk bana gondermistin :)

...said addicted.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı:

g2k bunu yazdı:

Nocturness bunu yazdı:

http://g1204.hizliresim.com/w/r/4tcr4.jpg

bence çok iyi olmuş aytek logosunun yanındaki elemanlar da sosyal etkinlikleri falan temsil ediyor herhalde :D

1. çok hoşuma gitti polyaster olursa yanları hava delikli süper bişi olur :)

Baskıcı var bizim, basıp satayım sana tbt baskılı istediğin renk delikli polyester 50 liraya :))

...said addicted.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek

abi title "software & internt security" 

tshirtlerde sallanan çocuklar kalabalık insanlar..

LCW'den fırlama dizaynlar..

ciddiyim şunu koyun çok daha iyi..

hiç olmassa b internet olayı var güvenlik olayı var..

Lunaparkı veya LCW değil..

lakin bu tshirt tbt yi temsil edicek. Buluşmalarda organizasyonlarda giyilecek.

Saygılar.

http://www.leyladansonra.com/
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    g2k
    g2k's avatar
    Erkek

BarisYigit bunu yazdı:

Saygılar.

sallanan çocuklar ikinci tasarımda kaldırıldı hocam.

kalabalık insanlar sosyal etkinlikleri temsil ediyor. helikopterden inen amcalar da "special forces" mottosunu işaret ediyor. öyle değilse de bundan sonra öyle olsun :D

helikopter olayı değişmeli diyordum ama arkaya aytek logosunun altına "special forces" falan yazılırsa heikopter ve o elemanlar da bir anlam ifade edebilir.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slanger
    slanger's avatar
    Erkek

Nocturness bunu yazdı:

http://g1204.hizliresim.com/w/u/4wxqg.jpg

benim favorim bu valla

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nocturness
    Nocturness's avatar
    Erkek

BarisYigit bunu yazdı:

Saygılar.

Merhaba Barış,

:) abi elleştirmişsin ama bence olmamış. Neden? 

Bodoslama tasarım hiç bir zaman yapmadım , ilk tasarımda bulunan sallanan karakterler logo ve bekleyen insanaların da kafamda oluşturduğum kompozisyonda bir yeri vardı.Tamam lunapark etkisi yaratmış olabilir, bunu söyleyen tek de sen değilsin ancak ben onu o şekilde anlatmak istememiştim.Ama önemli olan anlaşılan olduğundan gelen eleştrilere göre değiştirdim.O helikopter ve ve özel tim yine forumdan Voltigore arkadaşımızın önerisi idi. 

Ama gel görki sen lunapark ve LCW ki ye baya bi kızmışsın. :D Bence LCW ki deki tişörtlerde çok kötü tasarım kalitesindeki tişörtler değil.Hepsi için bunu diyemeyiz.Yani belirleyici bir unsur olamaz.Daha dün gittim aldım yahu bi tane :D İşimde grafikerlik :D ..Hepsinde ayrı bi typography bi kompozisyon var.Belli bir standart var yani.Önemli olan hayal gücünü belli standartlarında kullanmak. Beğenmeyenede neden beğenmiyorsun tabiki diyemeyiz ama teknik açıdan bence böyle.

Gel gelelim son tasarıma.Ordaki özel tim G2k arkadaşımızında söylediği gibi Tahrtibatın güvenlik kısmını teşkil ediyor.Her nevi güvenlik yani bu forumda bir sürü farklı insan var. Sadece bilişim teknolojilerindeki güvenliği ele alamayız.Yani senin söylediğin sadece şu konuya odaklanalım bence yanlış.Çünkü tahribatın her konuya açık olan bir forum olması dolayısı ile tabiyatına aykırı.Bu nedenle  son tasarımdada aslında böyle bi dünya oluşturdum.

Güvenliği o özel tim, bekleyen insanlar diğer iş kollarındaki müridler oluşturuyor.Hepsi Logonun altında toplanmış.Logonun ortasındaki ağaç eskiyi temsil ediyor ,orda bi yaşamın varlığını ki en alttaki köklerde nerdeyse logo kadar olması köklerinin sağlamlığını temsil ediyor.

Yani bu kadar yazmaya gerek yoktu belki ama bakan arkadaşlar bu şekilde bakarlarsa bence daha iyi olucak.Eleştirileride yapıcı şekilde yaparsak emin ol daha iyi işler çıkacaktır.Yoksa insanları tek bir konuya odaklamak bence hayal güçlerine darbe vurur üretkenliklerini ve çeşitliliği düşürür.Yapılan tasarımlarda bence konu bağımsız olmalı  ..Eninde sonunda her tişört tasarımı bence oylamaya dahil edilmeli.Yani bunu koymayalım yapılmamalı denmemeli.Eninde sonunda bu tasarımları üreten kişiler hiç bir maddi beklenti olmadan elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor.Ama bu tasarımları yapan arkadaşlarıda daha yapıcı eleştirirsek bence uzun vadede daha iyi olacaktır. Kimse yaptığı tasarımın en iyi olduğunu zaten düşünmüyor öyle bir küstahlık burda bence kimsede yok.Bundan dolayı bunları bilerek eleştirileri yaparsak çok daha sağlıklı olacaktır.

Söylediklerimi iyi niyetle alırsan sevinirim.Tartışma ortamı oluştrmak istemiyorum.Samimi şekilde yazmaya çalıştım.

Pm den de bi kaç arkadaş tişört tasarım dosyasını istemişti onuda birazdan upload yapıcam.Burdan yazarım.

Tasarımı editleyecek arkadaşlar RENE ye ulaşabilirler..

Bugün başımız dik yürüyorsak,gırtlağımıza kadar boka battığımızdandır.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

@ Nocturness

hocam psd'leri alabilirmiyim ?

şimdiden teşekkürler :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Buremba
    Buremba's avatar
    Erkek

bence üstteki kuşlar ve helikopter ve onun ipi kaldırılmalı. sade iyidir her zaman, cafcaflı olunca anlamını yitirebiliyor. askerler kalsa sadece o helikopterli kısımda iyi olurdu.

. . .. . ... .
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek

kuşlar böcekler helikopter filan kalksa arkası insan silüeti dolsa daha anlamlı olur.

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
Toplam Hit: 63727 Toplam Mesaj: 191