Tahribat - Tshirt / 2012 - Tasarım Yarışması
-
Buremba bunu yazdı:
-----------------------------bence üstteki kuşlar ve helikopter ve onun ipi kaldırılmalı. sade iyidir her zaman, cafcaflı olunca anlamını yitirebiliyor. askerler kalsa sadece o helikopterli kısımda iyi olurdu.
-----------------------------bn sana katılmıyorum hocam, onları kaldırmak yerine bi arkadaşın dediği gibi arkaya bi aytek logosu altınada special force yazılsa bnce birbirini tamamlar, bide sercanın dediği gibi tasarımın altındaki tahribat yazısı tahribat.com olarak değiştirilmeli diye düşünüyorum.
-
nocturness'in tasarımlar on numerö, eğer nocturnessin ilk ya da ikinci tasarımı seçilirse bu sene almaya pek sıcak bakmadığım tşört olayına ben de dahil olabilirim.
-
saqeslanger bunu yazdı:
-----------------------------Nocturness bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Ben beyazini begendim bu tasarim uzerinden gidilmeli bence. ancak su helikopter ve sılahlı adamlar cok garip duruyor. bunun yerine bilisimi ifade eden bir takim karakterler kullanilmali. yinede kim yaptiysa eline saglik. cok guzel olmus
-
nocturnesin tasarımı hakkında fikrimi yazacak olursam,
since kelimesi hoşuma gitmedi, "2001'den beri" ya da "2001 - ∞ " yazsa daha iyi olur. ayrıca 2001 olucak o. ha yılı hiç yazmasak da olabilir.
2. sıradaki insanlar gereksız geldi. (A'nin orta cizgisinin hizasında olan. bide en üste minik bi yer var A ya saplanmış)
Logodan cıkan dallar, yünlenmiş kazak gibi duruyor :|
son olarak logonun tepesine ağaç koymak saçma geldi. logonun kendisini ağaç olarak betimlemiyor muyuz zaten? kökleri filan :|
-
psd dosyasını upload edicektiniz noldu bekliyoruz hala bizde uğrasalım bi neler çıkacak :)
-
Nocturness bunu yazdı:
-----------------------------tahribat.com olursa daha güzel gibi durur diye düşünüyorum. (öneri)
-
yapmış olmak için yaptıgım tasarım :D aytek logosu akıyor..

-

Hacı işaretli yerde ne yazıyo :)
-
sanane bunu yazdı:
-----------------------------İEBÇUECİUMLEUİ ;:))).:))
-
sanane bunu yazdı:
-----------------------------oo fail olmuşum sakin .. :D layerlar karıştı . tek text yapınca harfler birbirine girmişti ayırınca yok olmuşlar :D benle ilgili değil programın salaklıgı :D