Tahribat Programlama Rüzgarı Ne Dersiniz ??
-
java ister misiniz aranıza :P
ama en düşük seviye :P =))
-
Yeah bunu yazdı:
-----------------------------java ister misiniz aranıza :P
ama en düşük seviye :P =))
-----------------------------:D hoca np
wallahi benim pek vbasic, java, c#,c,c++ ile işim yok hiç bilmem ama bilenler vardır.Birlikte çalışırsınız.Öte yandanne ile uğraşırım ?
asp, php, delphi, python olabilir.
perl falan mıncıkladım.Yani bir sınırlama yok şu diller olsun diye :) javascript bile olabilir.
Dip not: öğrenmek güzel birşeydir gerekirse javayada başlayabilirm.
Şimdi arkadaşlar kısmen toplandık.Şimdi ne diyorsunuz ne ortaya koyalım ? Söylenenler ve bneim fikirlerim
-Sözlük olabilir,
-Tahribatta aktif konu, pm okuyucu, tahribat içi mesajlaşma olabilir
- Yapay zeka (ki benim en çok istediğim konu) üstünde birşeyler olabilirkorkmayın çok sağlam müritler var ara ara destek verirler :) Hea proje proje bölüne biliriz.Yani 3-4 grup olupğ başka proje üstünde çalışabiliriz.
Ben bot yapmayı düşünüyordum.Pesinin botuna benzer birşey.Fakat kelime eklemeli fln.Verilen cevaplara göre yeni kelimelr türetebilir.Ne bileyim fikirleri alalı..Fazlada zor olmasın.
-
slm ben bi program rica edebilirmiyim gönüllü ark çıkmışken, maus sanal bi şekilde sürekli tıklıcak dur başla kısa yolu olsun yeter elimde bi tane var ama virüslü oldu için kullanamıyorum ilgilenen cıkarsa şimdiden tesekur ederım
-
taekwondo bunu yazdı:
-----------------------------
slm ben bi program rica edebilirmiyim gönüllü ark çıkmışken, maus sanal bi şekilde sürekli tıklıcak dur başla kısa yolu olsun yeter elimde bi tane var ama virüslü oldu için kullanamıyorum ilgilenen cıkarsa şimdiden tesekur ederım
-----------------------------Hmm olabilir sanırım.Linki sürekli yenileyen birşey ama nerede kullanacaksın ?
-
taekwondo bunu yazdı:
-----------------------------nerede kullanacagını yaz , sadece senin işine mi yoksa başkalarının da işine yarıyor mu ona bi bakılsın :) ona göre olur bişeyse yapan cıkar heralde.. nerede kullanacagını ve kısa bi acıklamayı zumsuktan alıntı yaparak yazarsan hem bize hem kendine faydalı olmus olursun.
-
taekwondo bunu yazdı:
-----------------------------sen galiba bunu istiyorsun?mouse recorder.kullanması basit. -
@taek
hocam o tür programlar binlerce var
macro veya mause macro diye ara bulursun onlarcazumsuk
abi şimdi aklıma, uzun zamandır olsada yesek dediğim bi program geldi :P
hem sanırım senin tcp/bağlantı üzerinde çalışmanı gerektircek
anlık download/upload hızını gösteren minik bi program. onun dışında ping, bağlantı sayısı vb yide göstersin ne varsa :)
abi hızı görmeye ne gerek var dersen:
merak işte bazen sorarım kendi kendime ^^,
cfosspeedi kullanmamın tek nedeni buydu :D
ondaki şekiller şöyleydi

(favorim)
-
Bende C# da gönüllüyüm. Çok iyi olmasamda yardımcı olmaya çalışırım, ama şundan eminim bilgili hocalardan yeni bişiler öğreneceğim kanımca :)
-
SyspioniC bunu yazdı:
-----------------------------@taek
hocam o tür programlar binlerce var
macro veya mause macro diye ara bulursun onlarcazumsuk
abi şimdi aklıma, uzun zamandır olsada yesek dediğim bi program geldi :P
hem sanırım senin tcp/bağlantı üzerinde çalışmanı gerektircek
anlık download/upload hızını gösteren minik bi program. onun dışında ping, bağlantı sayısı vb yide göstersin ne varsa :)
abi hızı görmeye ne gerek var dersen:
merak işte bazen sorarım kendi kendime ^^,
cfosspeedi kullanmamın tek nedeni buydu :D
ondaki şekiller şöyleydi
-----------------------------evet biraz çalışıp bunu yapayım senin için.Tcp fln çalışıcamda hiç bilmiyorum.Birazcık bakayım onlara.Güzel olur aslında öyle birşey.HAfiften transparan.apmaya çalışırım.
-
ortaya 1-2 program karalayabildigim kadar atmaya calısırım ayrıca.Vb.net ve elektroniği birleştirerek web yada pc'den seriport kontrollü elektronik sistemlerde yapabiliriz.(8051 mikroişlemcisi ile).