folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Güvenliğine Giriş
linefolder Tahribat Programlama Rüzgarı Ne Dersiniz ??

Tahribat Programlama Rüzgarı Ne Dersiniz ??

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legion_of_doom
    legion_of_doom's avatar
    Erkek

cordelian fikir güzel ama bir çok kişi elektronikten anlamaz. senin herşeyi hazırlaman gerek, baskı devresini,çizimlerini,lehimlerini, mikrodenetleyicilerin kodlarını v.s. Ortam farklı olsaydı güzel projeler çıkardı..

zumsuk bi de bu gruba bir isim konmalı. Programlama grubu değil, mesela birisi xxx programını yaptı. Beyaz Tahribat gibi bir isim olmalı.. Onun ürünü gibisinden..

Biraz bilmek tehlikelidir. Ya derinliklerden iç ya da bilgeliğin tadını tatmaya kalkma! Çünkü sığ sular beyni zehirler, bol sular insanı temizler....-------------------pompey--------
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    o6u2
    o6u2's avatar
    Erkek
    SyspioniC bunu yazdı:
    -----------------------------

zumsukcum boştaysan ufaktan sözlük yapsan :)

halen çoğu kişi(ben dahil) 95 yapım 16-bit moonstar sözlük(mtu) kullanıyor :D

mtu ya benzer basıt bişi kodlasan ?

db olarak benzer programların dbsinden yararlanabiliriz tdk dan çekebiliriz

programın adı hazır Zozluk :D

hocam benim de buna ihtiyacım var, mtu'nun altyapısı aynen kalacak şekilde daha şık ve daha rahat kullanımlı bişey iyi gider bence, bir köşeye de ufak bi reklam sıkıştırmak lazım.oh :)

http://kocaer.me
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sivil
    sivil's avatar
    Erkek
    Javacılar varsa telefon için güzel bir sözlük yapsa tam süper olur :F
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

cordelian bunu yazdı:

ortaya 1-2 program karalayabildigim kadar atmaya calısırım ayrıca.Vb.net ve elektroniği birleştirerek web yada pc'den seriport kontrollü elektronik sistemlerde yapabiliriz.(8051 mikroişlemcisi ile).

geçn gün delphide yapsam diye düşündüm ama zor geldi bıraktım

bilgisayarın ısısını ölçen, işlem miktarını ölçen vs.. gibi bir programa ekstradan SyspioniC in istediği download, upload vs.. hızlarınıda eklersek güzel birşey olabilir aslında.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cordelian
    cordelian's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    legion_of_doom bunu yazdı:

cordelian fikir güzel ama bir çok kişi elektronikten anlamaz. senin herşeyi hazırlaman gerek, baskı devresini,çizimlerini,lehimlerini, mikrodenetleyicilerin kodlarını v.s. Ortam farklı olsaydı güzel projeler çıkardı..

zumsuk bi de bu gruba bir isim konmalı. Programlama grubu değil, mesela birisi xxx programını yaptı. Beyaz Tahribat gibi bir isim olmalı.. Onun ürünü gibisinden..

olur tabi bitane daha arkadas vardı gecen harici hardddisk sorunu yaşayan o da galiba elektronikten anlıyordu nickini tabi hatırlayamadım =) elektronik ayagında yardımcı olmaya calısırım mikroişlemcim iyidir:) rs232 ile veri alışverişini gerçekleştirdim RF kablosuz ağ kurdum.Bunu  olayları vb.net ile bende birleştirmek istiyorum fakat hem fikir olarak hem zaman olarak birşey cıkartamadım tam:)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legion_of_doom
    legion_of_doom's avatar
    Erkek

cordelian bunu yazdı:

olur tabi bitane daha arkadas vardı gecen harici hardddisk sorunu yaşayan o da galiba elektronikten anlıyordu nickini tabi hatırlayamadım =) elektronik ayagında yardımcı olmaya calısırım mikroişlemcim iyidir:) rs232 ile veri alışverişini gerçekleştirdim RF kablosuz ağ kurdum.Bunu  olayları vb.net ile bende birleştirmek istiyorum fakat hem fikir olarak hem zaman olarak birşey cıkartamadım tam:)

bitirme projem c# da rf ile yada gprs kullanarak uzaktan kumandalı araba + araba üstündeki kameradan kablosuz olarak verileri bilgisayar ortamına aktarma :)

Biraz bilmek tehlikelidir. Ya derinliklerden iç ya da bilgeliğin tadını tatmaya kalkma! Çünkü sığ sular beyni zehirler, bol sular insanı temizler....-------------------pompey--------
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

:) problem değil buluruz bir isim.Belki ufak tefek paralarda kazanabilir grup.Fakat bir kaç program yazmak lazım işe yarayacak.

& sivil_padisah
    Hocam onu javacılar bilecek artık.Fazla zorsa olmayabilirde zor değilse yaparlar.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cordelian
    cordelian's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

cordelian bunu yazdı:

bitirme projem c# da rf ile yada gprs kullanarak uzaktan kumandalı araba + araba üstündeki kameradan kablosuz olarak verileri bilgisayar ortamına aktarma :)

uff:D hocam aşmışın sen:D herkesin çapı tabi farklı:D

takip ettigim kadarıyla saglam insanlar var burada mutlaka saglam isler cıkar hertürlü.Maddi konu bir kenara marka gibi birşey olur :D ben elimden geldigince yardıma hazırım.Fikir olarakta isterseniz atarız ortaya birşeyler.Mesela yoklama alınan üniversitelerde ders programı ve yoklama sorununu sıfıra ındırecek düsüncelerim var bence saglam bır proje fakat saglam bılgısayar bilgisi gerektiriyor elektronigin yanında:) ilerde paylaşırız istersenız.ayrıca fabrika depolarında cekilen zorlukları gördügüm icin kolaylık yaratacak bir düsüncem var.Ayrıca kagıt sarfiyatını büyük olcude azaltcagına ınandıgım bır proje daha var ama yalnız pek yapmak ıstemıyor ınsan tek beyin ile cok zor :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legion_of_doom
    legion_of_doom's avatar
    Erkek

benim de güzel projelerim var ama şirketleşme şart. Bireysel olarak sözün o kadar geçmiyor. Gel birlikte iş yapalım :) Eğer uyarsa pm ile ulaş bana:)

Not: zumsuk konunu biraz dağıttık kusura bakma :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek
    benim çok şahane fikirlerim var bilgimde var ama tembelim düzenli olarak beni taciz edicek ekip lazım :D her konuda yardım ederim.....Java C/Cpp Network(Cisco dahil) Linux C# Java(JME ve J2EE) Php Ruby RubyonRails Python Bash...

Mühendis kahveyi projeye dönüştüren bir insan evladıdır.
Toplam Hit: 20272 Toplam Mesaj: 84