Tahribat.Com Bursa Buluşması
-
Yeah bunu yazdı:
-----------------------------
@mustafa
dayı gelmiyorsa sana attığı triplerin 3 katını benden görecektir :Z
@dayı
eğer gelmiyorsan mustafaya attığın triplerin 4 katını benden göreceksin :Z
@dayı + mustafa
eğer ki biriniz gelmiyorsa toplam triplerin 5 katını benden göreceksiniz :Z
gazabımdan korunun :Z
-----------------------------ben geliyorum yaw :D
-
MrAmor bunu yazdı:
konuyu uplayalım saati kararlaştıralım :)
-----------------------------Evet hocam karanlığa bırakmayalımda gün yüzüyle birbirimizi görelim :D
-
6 Aralık Pazar günü saat 14,00 iyidir bence öss öğrencileri 13,20de dersaneden cıkıyor anca gelirim :)
-
Bu Buluşmaya İstanbuldan Gidicek Biri varsa Gelebilitem Çok yüksek Pazarsa eğer Tam yüksek Yalnız Gidiş Ve Geliş Yönleri Nelerdir Bilmiyorum :F Eğer İstanbuldan Biri Gidicekse Onunla Gidip Gelebilirm...
-
enes bunu yazdı:
Bu Buluşmaya İstanbuldan Gidicek Biri varsa Gelebilitem Çok yüksek Pazarsa eğer Tam yüksek Yalnız Gidiş Ve Geliş Yönleri Nelerdir Bilmiyorum :F Eğer İstanbuldan Biri Gidicekse Onunla Gidip Gelebilirm...
-----------------------------Hocam sen gelicek birini bulamazsan atla otobüse gel ben seni terminalde karşılarım. Beraber gideriz dönerkende terminale bırakırım tekrar.
-
Branxian bunu yazdı:
enes bunu yazdı:
-----------------------------Hocam sen gelicek birini bulamazsan atla otobüse gel ben seni terminalde karşılarım. Beraber gideriz dönerkende terminale bırakırım tekrar.
-----------------------------Ölede Olabilir :W İstanbul-Bursa Arası Kaç saat çekiyor mk Artı Bilet Fİyatı Döte Kaçmasın :W Öğrenciyiz mk:W
-
İstanbuldan gidicek varmı? Varsa Pm ye Lütfen..
Edit:Dayıcım Gidicekmsin :F -
hocalar kusuruma bakmayın gelemiyecegim, haftasonu işle ilgili şehir dışında olmam gerekiyor...
-
enes bunu yazdı:
Edit:Dayıcım Gidicekmsin :F
-----------------------------şirketimizin raporlarını gözden geçirmemiz için gelmesi gerekiyor, yoksa hukuk a karşı gelmiş oluruz o gelmeden mühim dosyaları karıştırarak :/
kısacası gelmesi gerekiyor - geliyor - gelmeli :O
-
Tyler_Dayi bunu yazdı:
hocalar kusuruma bakmayın gelemiyecegim, haftasonu işle ilgili şehir dışında olmam gerekiyor...
-----------------------------Hadi yhaw :/