Tahribat.Com Bursa Buluşması
-
Bende gelebilirim.Bayramdan sonra olursa tabi.Bayramda Bursa'da değilim.
-
Yetti artık bu hasret bee Pazar'a denk getirebilirseniz bende geliyorum !
-
Nikoteen bunu yazdı:
-----------------------------
Yetti artık bu hasret bee Pazar'a denk getirebilirseniz bende geliyorum !
-----------------------------Evet hocam pazar günü olucakmış. 2. mesajda gördüm bende şimdi.
Birde yeri kararlaştırabilirsek çok güzel olucak..
-
HighNitro bunu yazdı:
@wert tamam hocam :p
@GokYeleliBozkurt hocam sen kimsin tanıyamadım?
@emrow emredersin
@prometheus dediğin doğru..
hafta içi okulu olan, çalışanlar vardır diye düşünerekten bayramdan sonraki pazar günü desek herkese uyar mı?
4 Aralık 2009 - Pazar günü.
-----------------------------Bu ayın 29u olabilir aslında Bayramın 3. Günü yada diğer Pazara (6 Aralık)sarkar farketmez
-
bayramdan sonraki pazar olursa gelebilirim ancak onu da belirteyimde sonradan yan çizdi demeyin mq bide bilindik bi yer seçin geçen ehliyet sınavında bi okula düştüm ara ara sınava geç kalıyodum azdaha mq :)
-
MrAmor bunu yazdı:
HighNitro bunu yazdı:
@wert tamam hocam :p
@GokYeleliBozkurt hocam sen kimsin tanıyamadım?
@emrow emredersin
@prometheus dediğin doğru..
hafta içi okulu olan, çalışanlar vardır diye düşünerekten bayramdan sonraki pazar günü desek herkese uyar mı?
4 Aralık 2009 - Pazar günü.
-----------------------------Bu ayın 29u olabilir aslında Bayramın 3. Günü yada diğer Pazara (6 Aralık)sarkar farketmez
-----------------------------Hocam 3. gün bana ters :\ Çalışıyorum. 6'sı olsun daha iyi :)
-
Arkadaşlar yanlışlıkla 4 aralık yazmışım pazar die meğer cumaya denk geliyormuş :/ editledim tarihleri 6 aralık pazar :)
teşekkürler : MrAmor =)
Edit: Yer olarak merkezi biryerlerde buluşuruz yine.. yemek için şöyle 10TL'ye iskender + kola + künefe yiyebileceğimiz kaliteli biryer arıyoruz :) Yemekten sonra da Tophane'de Bursa manzaralı bir çay içeriz, otururuz diye düşündük.. Dayı manzara nın hasretini çekiyormuş :p
-
nargile içelim =D
-
prometheus geliyorsa ben gelmiom :D
-
wert bunu yazdı:
prometheus geliyorsa ben gelmiom :D
-----------------------------naptım ki ben sana :S
serhoştum hatırlamıyorum bişey yaptıysam :S