folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Tahribat.Com Bursa Buluşması

Tahribat.Com Bursa Buluşması

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mramor
    mramor's avatar
    Erkek

tarzan bunu yazdı:
    -----------------------------

Bursa buluşmaları hep böyle geçen yılki de böyleydi.. herkes ooww buluşma bende geliyom der.. herkesin ne hikmetse bi işe çıkar :| allahtan ali falan var o da benim gibi boş bi adam olduğundan her an müsait :D (alicim kızma seni kendim bildiğimden yazdım :D)

Yok hocam 4 Mekan değiştirdik :) Heykel, cumhuriyet caddesi, prinç han, nalbantoğlu heryere adım attık oturduk çay iştik :D En son kıraathanede bitti :)

Bide Prometheus abimizin istediği 1 çay 8 pipet teklifini kabul etseydi prinç handaki garson tahminimce o zaman çok güzel fotoğraglar olucaktı burda :))

Cagito ergo sum.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek

MrAmor bunu yazdı:

tarzan bunu yazdı:

Bursa buluşmaları hep böyle geçen yılki de böyleydi.. herkes ooww buluşma bende geliyom der.. herkesin ne hikmetse bi işe çıkar :| allahtan ali falan var o da benim gibi boş bi adam olduğundan her an müsait :D (alicim kızma seni kendim bildiğimden yazdım :D)

Yok hocam 4 Mekan değiştirdik :) Heykel, cumhuriyet caddesi, prinç han, nalbantoğlu heryere adım attık oturduk çay iştik :D En son kıraathanede bitti :)

Bide Prometheus abimizin istediği 1 çay 8 pipet teklifini kabul etseydi prinç handaki garson tahminimce o zaman çok güzel fotoğraglar olucaktı burda :))

Onu bırakta ilk nargile içmeye girdiğimiz yerden çıkışımız daha manyaktı :)

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bykamu
    bykamu's avatar
    Erkek

gelen herkese teşekkür ediyorum :D gelipte bizi bulamayanlar utansın :P

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AmoR
    AmoR's avatar
    Erkek

la gelicektim sormaya şimdi dedim bizimkiler degildir filan çokcuklar diyecek gay mi bu tanimadigi biri ile bulusuyor bide erkek :D ondan sormadim

Those who speak know nothing,And find out to their cost, Like those who curse their luck in too many places, And those who fear are lost...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek

Walla benim ne işim vardı ne gücüm ne de gelip bulamadım'dı nedenim..Birgün her suçumda,her yanlışımda mazaretim olacağını biliyordum zaten ama bu seferki çok acıydı.C.tesi gecesi uyumadan önce hatta Pazar kalktığımda bile halen kafamda gitmek vardı,inandırmıştım kendimi gideceğime ancak şimdi yazma cesareti buldum kendimde..Yakın olanlar dayı'ya sorabilir cidden gelmicek olsam kendisine öyle bir pm atmazdım..İlk defa bir buluşma benimki gibi bir mazaret görüyordur sanırım kusura bakmayın hocalar DepreSyonday'dım/ım :/ Gülsem gülemez,eğlendirsem eğlendiremezdim zaten kendimde gidecek gücü bile bulamadım birde kös kös oturup en ufak bir hatıra krizinde oralarda ağlamak vardı :)) düşmek ayıp değil demişimdir her zaman onun için hiç utanmam çekinmem böyle yazmaktan ama yinede cesaretimi toplamam bir gün aldı beklentisini suya düşürdüğümüz,hakkını yediğimiz,kalbini kırdığımız birisi varsa hakkını helal etsin inşallah birdahaki sefere "iyi" olurum,Selametle..

Troubles'll come & they'll pass
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek

Nikoteen bunu yazdı:

Walla benim ne işim vardı ne gücüm ne de gelip bulamadım'dı nedenim..Birgün her suçumda,her yanlışımda mazaretim olacağını biliyordum zaten ama bu seferki çok acıydı.C.tesi gecesi uyumadan önce hatta Pazar kalktığımda bile halen kafamda gitmek vardı,inandırmıştım kendimi gideceğime ancak şimdi yazma cesareti buldum kendimde..Yakın olanlar dayı'ya sorabilir cidden gelmicek olsam kendisine öyle bir pm atmazdım..İlk defa bir buluşma benimki gibi bir mazaret görüyordur sanırım kusura bakmayın hocalar DepreSyonday'dım/ım :/ Gülsem gülemez,eğlendirsem eğlendiremezdim zaten kendimde gidecek gücü bile bulamadım birde kös kös oturup en ufak bir hatıra krizinde oralarda ağlamak vardı :)) düşmek ayıp değil demişimdir her zaman onun için hiç utanmam çekinmem böyle yazmaktan ama yinede cesaretimi toplamam bir gün aldı beklentisini suya düşürdüğümüz,hakkını yediğimiz,kalbini kırdığımız birisi varsa hakkını helal etsin inşallah birdahaki sefere "iyi" olurum,Selametle..

Canın sağolsun hocam..

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek

gezme olayına demedim ki kişi sayısına dedim..

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HighNitro
    HighNitro's avatar
    Erkek

Gelmeyenleri canı sağolsun, gelen arkadaşlar kral adamlardı.. Böyle buluştuğumuz daha iyi oldu. Eğlendik, gezdik, tozduk, mutluyuz =)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

MrAmor bunu yazdı:

mal garson ya

garson bile denmez ona

1 çay 8 pipet ver dedim 8 salep vereyim diyo

o zaman çay bardağında ver çayları dedim bardak bitmiş!! (kimi yiyosa) illa fincanda vericek

masraf yaptırıcak ya bize

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HighNitro
    HighNitro's avatar
    Erkek

Prometheus bunu yazdı:

MrAmor bunu yazdı:

mal garson ya

garson bile denmez ona

1 çay 8 pipet ver dedim 8 salep vereyim diyo

o zaman çay bardağında ver çayları dedim bardak bitmiş!! (kimi yiyosa) illa fincanda vericek

masraf yaptırıcak ya bize

birdahaki buluşmada msn'de toplu konuşup biryer kararlaştıralım.. herkes maks. yapabileceği masrafı söylesin.. direk gidelim.. amele garsonlarla felan hiç uğraşmayalım hocam ;)

Toplam Hit: 16026 Toplam Mesaj: 182