Tahribat.Com Bursa Buluşması
-
Listedeki herkez geliyor dmi ??
-
ben geliyorum
-
ToR5 bunu yazdı:
-----------------------------
hocam ben , Opter , Sosyopat zaten o gece veya gündüz dışarda oluruz Cumartesiyse. Turkisiptar askere gitmezse o da gelir. Programı ayarlayan veya yandaşlığını yapan bana cep telefonunu pm atsın. Biz arayıp gelelim zaten dışardayız amk. Şöyle bi görelim Bursalı tahribatçıları:D
-----------------------------hocam buluşma yazdığımız gibi pazar günü saat :2 de ..
bu saat uyuyorsa kesin geleceğinizi bildirin, listeye sizide ekleyelim =)
-
Prometheus bunu yazdı:
ben geliyorum
-----------------------------Sen geliyorsan bende geliyorum :D
-
@Branxian
Yav gidersin tmm en cık şu bayragı getir bekliyom hadi.
-
Arkadaşlar dijital foto. mak. olan varsa getirsin.. bol bol çekeriz :)
-
HighNitro bunu yazdı:
Arkadaşlar dijital foto. mak. olan varsa getirsin.. bol bol çekeriz :)
-----------------------------Hocam bende digital yok ama digital kalitesinde 2.0 MP telefonum mevcut :)
Kaliteyi görmek isteyen arkadaşlar buraya girerek görebilirler :D
-
Bende makine var kodak (5mgapiksl) daha iyi bi aleti olan varsa getirebilir :) tek sorun hafıza kartı olmaması max. 60 civarı foto ceker
-
ben getiricem ama unutabilirim veya pili bitebilir veya acil bişey çıkar gelemem veya makineyi başkasına vermek zorunda kalabilirim...
hani diyorum ki herkes getirsin, telefona ya da başkasının makinesine güvenmeyelim.
-
Prometheus bunu yazdı:
ben getiricem ama unutabilirim veya pili bitebilir veya acil bişey çıkar gelemem veya makineyi başkasına vermek zorunda kalabilirim...
hani diyorum ki herkes getirsin, telefona ya da başkasının makinesine güvenmeyelim.
-----------------------------aynen tek makine sakat olur

Masaj