Tahribat.Com Bursa Buluşması
-
Korkarım bu gidişle insanlar bana gizliden gizliye bi düşmanlık besleyecek, ben ortada yokum ama siz benim yüzümden birbirinizi kırıyosunuz, ayıptır..Buluşmaya gelmeyi çok isterdim, herkezi çok özledim, çok degerli arkadaşlarım bir araya gelirken benim orda olamamam beni üzüyor bilesiniz..Buluşmanız güzel geçer umarım...
-
sen git abantlarda gez :|
-
iş için gittim olm :/
-
ince iş :D
-
nöbette oldugun bi akşam ummadıgın bi an alıcam seni hastaneden görecen ince işi sonra :F olm millet yanlış anlayacak :D
-
ipneler ya gelmedi kimse 1 saat ağaç oldum ulen :) cok pis kufur edicem ama kiyamet gune kadar banlarlar diye korkuyorum
-
Hocalar buluşma bitti. Çok güzel oldu 8 kişiydik. Satışı koyan arkadaşlarada afferim :p
Hokkabaz Hürriyet tayfası olarak bizi utandırdın gelmediğin için. Sanada ayrıyetten teşekkürler.
Ayrıyetten 3-5 resimde çektik hatıra şeysine :)
-
AmoR bunu yazdı:
-----------------------------
ipneler ya gelmedi kimse 1 saat ağaç oldum ulen :) cok pis kufur edicem ama kiyamet gune kadar banlarlar diye korkuyorum
-----------------------------Ordaydık arkadaşım 8 kişiydik hatta birazdan millet damlar buraya + resimler eklenir...
Gelicem diyip gelmeyenleri kınıyorum!
-
AmoR bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Hoca saat 2'de 2:30'a kadar bekledik. Geç gelen olur diye kimse gelmedi bizde gittik. Hemen havuzun karşı tarafında 7 kişilik bir gruptuk. Prometheus sonradan geldi. Aradı bizi :)
-
Sıcak Sıcak Resimler Geldi :) Buluşmaların devamı dileğiyle..
Resimleri indirmek isteyen Bursa Müridleri için: http://rapidshare.com/files/317172473/tbt.rar.html