Tahribat.Com Bursa Buluşması
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------
wert bunu yazdı:
prometheus geliyorsa ben gelmiom :D
-----------------------------naptım ki ben sana :S
serhoştum hatırlamıyorum bişey yaptıysam :S
-----------------------------bu defa ayık gelelim :p
wert hocam gell gell.. kim olursa olsun gel :D
-
Prometheus bunu yazdı:
nargile içelim =D
-----------------------------vitaminde içeriz :D
-
pazar gününden başka alternatifler var mı ?
pazar günü saat 17 - 18 gibi benim bitmeyecek bir işim çıkacak çünkü =))
ama çoğunluk ne istersen onu yapalım tabi...
-
HighNitro bunu yazdı:
Arkadaşlar yanlışlıkla 4 aralık yazmışım pazar die meğer cumaya denk geliyormuş :/ editledim tarihleri 6 aralık pazar :)
teşekkürler : MrAmor =)
Edit: Yer olarak merkezi biryerlerde buluşuruz yine.. yemek için şöyle 10TL'ye iskender + kola + künefe yiyebileceğimiz kaliteli biryer arıyoruz :) Yemekten sonra da Tophane'de Bursa manzaralı bir çay içeriz, otururuz diye düşündük.. Dayı manzara nın hasretini çekiyormuş :p
-----------------------------Nedemek Mustafa :) Msnde geç cvp verince uyudun sandım :D
O zaman 6 Aralık Pazar kesinleşsin herkez ona göre ayarlasın kendisini.. Saat olarak 3-4 gibi uygun olur mu herkeze ? Zaferin bahcesindeki havuzda buluşuruz
-
MrAmor bunu yazdı:
HighNitro bunu yazdı:
Arkadaşlar yanlışlıkla 4 aralık yazmışım pazar die meğer cumaya denk geliyormuş :/ editledim tarihleri 6 aralık pazar :)
Edit: Yer olarak merkezi biryerlerde buluşuruz yine.. yemek için şöyle 10TL'ye iskender + kola + künefe yiyebileceğimiz kaliteli biryer arıyoruz :) Yemekten sonra da Tophane'de Bursa manzaralı bir çay içeriz, otururuz diye düşündük.. Dayı manzara nın hasretini çekiyormuş :p
-----------------------------Nedemek Mustafa :) Msnde geç cvp verince uyudun sandım :D
O zaman 6 Aralık Pazar kesinleşsin herkez ona göre ayarlasın kendisini.. Saat olarak 3-4 gibi uygun olur mu herkeze ? Zaferin bahcesindeki havuzda buluşuruz
-----------------------------Havuz ? ben sudan korkarım :| beni doğduğumda ebem yıkadı.. ölüncede imam yıkıcak :|
-
hokkabaz bunu yazdı:
Havuz ? ben sudan korkarım :| beni doğduğumda ebem yıkadı.. ölüncede imam yıkıcak :|
-----------------------------ben yıkarım seni :R
-
hokkabaz bunu yazdı:
MrAmor bunu yazdı:
HighNitro bunu yazdı:
-----------------------------Havuz ? ben sudan korkarım :| beni doğduğumda ebem yıkadı.. ölüncede imam yıkıcak :|
-----------------------------Hepbirlikte yıkarız seni bıcı bıcı :D:D
Havuzdan kastım Zafer Plazanın bahçesinde olan varya fıskıyeli falan :) Karşısı zaten tophane Zaferin orda bi yerde bişeler atıştırırız sonra Tophanede manzara keyfi + cay :)
-
Prometheus bunu yazdı:
hokkabaz bunu yazdı:
Havuz ? ben sudan korkarım :| beni doğduğumda ebem yıkadı.. ölüncede imam yıkıcak :|
-----------------------------ben yıkarım seni :R
-----------------------------hea o zaman olur (= Trometheus ile havuzda fantAzi (=
-
-----------------------------Hepbirlikte yıkarız seni bıcı bıcı :D:D
Havuzdan kastım Zafer Plazanın bahçesinde olan varya fıskıyeli falan :) Karşısı zaten tophane Zaferin orda bi yerde bişeler atıştırırız sonra Tophanede manzara keyfi + cay :)
-----------------------------hep birlikte :| hocam korkmaya başlıyorum (=
-
MrAmor bunu yazdı:
Karşısı zaten tophane Zaferin orda bi yerde bişeler atıştırırız sonra Tophanede manzara keyfi + cay :)
-----------------------------balicide dövceksek kesin gelirim samet :D