Tahribat.Com İlk Nasıl Tanıştınız

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Explosive
    Explosive's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

vaybe ilk defa hitli konum oldu :D

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rockes
    rockes's avatar
    Erkek

bni moonshine  tanıştrmıstı galiba nick i bu 

askerden geldi işsiz . edit: artık işli
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Caliber
    Caliber's avatar
    Erkek

2004 idi sanırım ama üye olma gereği duymamıştım. Çok sonraları üye olayım yahu dedim oldum burdayım. :)

Tedbirsiz abdest bozmaya oturan, domala domala ta_ arar.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek

hatırlayamıyorum

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zodiac
    Zodiac's avatar
    Erkek
    2007 yılıydı sanırsam php'de bir script lazımdı ilk orda ilgimi çekmişti 2-3 yıl kadar üyeliksiz takıldım tabi şimdiki gibi sıklıkla değil sonra ikariam'dan bir arkadaş bi konu başlığı için link atmıştı göz at demişti vs daha sonra ertesi yıl gene İkariam'dan en büyük rakiplerimden olan ama genelde çoğu konularda aynı görüşleri paylaştığımız bir arkadaş (siganfu) üye olmamı istedi tesadüfmüdür bilmem şaşırmıştım onunda burda olduğunu kabul ettim, o gün bu gündür ihtiyacım olan bir konuda ki genellikle proglamlama olur her zaman ilk önce bu platformdaki başlıklarda aramayı yaparım.

mantığın korkunu yenemiyorsa kendini düşünenden sayma,
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Balyoz99
    Balyoz99's avatar
    Erkek

Yıllar önce profil resminde Al Bundy olan bi müridin imzasında yazıyordu. Girdim, beğendim ama üye olamadım.

Sonraları win7 ile ilgili problem çıktıydı, google'dan geldim baktım üyelik açık. Daldım hemen.

arbeit macht frei
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamgibi
    adamgibi's avatar
    Erkek

bende  adamgibi bişiler  ararken sağolsun niko cum  kefil oldu.(nıko cum dedıgıme bakmayın yavşağın önde gidenidir )ama  taşşaklı bi insandır :|

kontra bisiklet
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

İlk üye oluşum neredeyse 10 yıl belki de daha fazladır... O zamanlar Berk Tokayın sitesi vardı flash berk diye.. "Özgür kız" daha kimliğini açıklamamış Berk tokay (şimdi koca kafaları yapıyor) "salak kız " diye tasshack geçerdi... O zamanlardı yani...

sanırım krek ararken şeyhimizin krekleme dersini bulmuş ve uygulamıştım...

tiki hantır vardı birde çok severdim oynamayı..

Sonra o site kapandı... Üye kimliğimi falan unuttum tabi aradan o kadar sene geçti o zamanki üyelikler de  silnmiştir belki... gene ayda yılda bir tahribat diye ararkene gogıl amcadan ANA Bİrde BAktım ki geri gelmiş tahribat...

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    expert
    expert's avatar
    Erkek

RockZs bunu yazdı:
    -----------------------------

hatırlayamıyorum

-----------------------------

aynen ya bende hatırlayamıyorum valla nasıl tanıştığımı.. :S

la bi git xD çoğu konuyu okurum. çok azına post atarım :D çok önemliyse pm at.. kaanabak kardeşimm, seni unutmayacağım.. :(
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek

Cehennem'den yatay geçiş yaptık hardformatter ve fakemaille nirvanaya ulaştık.Mircde tahribat kanalında dönen muhabbetlrinde büyük etkisi oldu tabi burda kalıcı olmamızda :)

Troubles'll come & they'll pass
Toplam Hit: 22303 Toplam Mesaj: 155