Tahribat.Com İlk Nasıl Tanıştınız
-
vaybe ilk defa hitli konum oldu :D
-
bni moonshine tanıştrmıstı galiba nick i bu
-
2004 idi sanırım ama üye olma gereği duymamıştım. Çok sonraları üye olayım yahu dedim oldum burdayım. :)
-
hatırlayamıyorum
-
2007 yılıydı sanırsam php'de bir script lazımdı ilk orda ilgimi çekmişti 2-3 yıl kadar üyeliksiz takıldım tabi şimdiki gibi sıklıkla değil sonra ikariam'dan bir arkadaş bi konu başlığı için link atmıştı göz at demişti vs daha sonra ertesi yıl gene İkariam'dan en büyük rakiplerimden olan ama genelde çoğu konularda aynı görüşleri paylaştığımız bir arkadaş (siganfu) üye olmamı istedi tesadüfmüdür bilmem şaşırmıştım onunda burda olduğunu kabul ettim, o gün bu gündür ihtiyacım olan bir konuda ki genellikle proglamlama olur her zaman ilk önce bu platformdaki başlıklarda aramayı yaparım.
-
Yıllar önce profil resminde Al Bundy olan bi müridin imzasında yazıyordu. Girdim, beğendim ama üye olamadım.
Sonraları win7 ile ilgili problem çıktıydı, google'dan geldim baktım üyelik açık. Daldım hemen.
-
bende adamgibi bişiler ararken sağolsun niko cum kefil oldu.(nıko cum dedıgıme bakmayın yavşağın önde gidenidir )ama taşşaklı bi insandır :|
-
İlk üye oluşum neredeyse 10 yıl belki de daha fazladır... O zamanlar Berk Tokayın sitesi vardı flash berk diye.. "Özgür kız" daha kimliğini açıklamamış Berk tokay (şimdi koca kafaları yapıyor) "salak kız " diye tasshack geçerdi... O zamanlardı yani...
sanırım krek ararken şeyhimizin krekleme dersini bulmuş ve uygulamıştım...
tiki hantır vardı birde çok severdim oynamayı..
Sonra o site kapandı... Üye kimliğimi falan unuttum tabi aradan o kadar sene geçti o zamanki üyelikler de silnmiştir belki... gene ayda yılda bir tahribat diye ararkene gogıl amcadan ANA Bİrde BAktım ki geri gelmiş tahribat...
-
RockZs bunu yazdı:
-----------------------------
hatırlayamıyorum
-----------------------------aynen ya bende hatırlayamıyorum valla nasıl tanıştığımı.. :S
-
Cehennem'den yatay geçiş yaptık hardformatter ve fakemaille nirvanaya ulaştık.Mircde tahribat kanalında dönen muhabbetlrinde büyük etkisi oldu tabi burda kalıcı olmamızda :)