Tahribat.Com İlk Nasıl Tanıştınız

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csr288
    csr288's avatar
    Erkek

tam olarak arama motorunda rastladım bu siteye forum siteleri arasında bi kıyaslamaydı sanırım sonra sıra sıra sitelere girmeye başladım burası cok hosuma gitti özellikle reklam olmaması cok etkıleyıcydı yıl olarak 2007 sonlarıydı . sonra 2008 eylul ayında dershanede Aciyagülmek adlı müritteki t-shirt ü görünce bnde şimşekler çaktı ve muhabbete girdik o zamanlar elınde kefillik olacak davetiye yoktu kısmet 2009 ekimieymiş :) işte böle tanştk tbt ile

Bu site bağımlılık yapıyor şimdi fark ettim tarih 1 haziran 2011 saat 00:02
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Memento_mori
    Memento_mori's avatar
    Erkek

2001-2002 yılları cehennemden tahripi gördüm tahripden de tahribatı gördüm.. O zamandan beri takip ederim, üyelikler kapandı açıldı, üye olmak 2009 da nasip oldu.

boş
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murdery
    murdery's avatar
    Erkek

@pr_x71 sayesinde.. 2006 dan beri onun dırdırları ile takip ettikten sonra yine onun aracılığıyla üye oldum

BİR TIKLA BE https://www.youtube.com/watch?v=I5DOCwqBuzk
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek

Cavesin bana botnet basıp siten neresi lan senin diye sordumda :D

"Hayat zor olabilir ama ben de kolay sayılmam." insanları Silahsızlandırmak onları köleleştirmek için En iyi Yoldur.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gfb_soldier
    gfb_soldier's avatar
    Erkek

Ahanda vaktinde burda böyle adamlar vardı.onun sayesinde,2005 falandı heralde ilk.

http://www.tahribat.com/Murit-DkN/

http://twitter.com/#!/yasiinergul
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MeZaRLiK_BeKcisi
    MeZaRLiK_BeKcisi's avatar
    Erkek
    hergün bakardım abim bu forumda geziyor..dedimki nedir bu ne ayak cemaat felan dedim benide yazdır bi bakayım :D işte tutdu elimden abim getirdi foruma hallettik kayıt işlemlerini ilk günler adaptasyon sorunu yaşadım ama şimdi alıştım cok iyi bi yer :D:D:D

SöyLeyecek çoK sözüm vardı , ancak hepsi yarım kaLdı . neLer ummuştum hayattan eLimde neLer kaLdı .. ?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slanger
    slanger's avatar
    Erkek

3 yıl önce tanıştım tahribatla ama geçen sene üye oldum :) tahribatla tanışmamın kaynağı tahribata 4 tane akrabamın tahribatta olmasından kaynaklı

tahribatı ilk gördüğümde hack sitesi düşüncesiyle hayranlık duymuştum :D nihayet geçen sene lepusmorris abimin kefilliğiyle tahribat ailesine katıldım.

tahribat olmasaydı yeni bir isko çıkabilirdi ortaya...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirci
    demirci's avatar
    Erkek

ilk zamanlarinda fake mail vardi. siz mail adresini yaziyordunuz o size sifresini yolluyordu site sonra uyari aldi program kaldirildi :)

Bir vatanin vardi da biz mi aldik elinden Bir bayragin vardi da biz mi indirdik. dedeleriniz zamaninda savasti da biz mi ellerinden aldik simdi sen neyin hakkini istiyorsun simdi sen nerenin bir karis topragini istiyorsun 30 yildir ruyalardasin birak bu siyonist gorusu birak bu ermeni dusunceyi birak....
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jizz_jix
    jizz_jix's avatar
    Erkek

Çok Sevdiğim iki kardeşimden. Tornavida & Thegofret

TURKCELL
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

EcHoLL bunu yazdı:
    -----------------------------