Tahribat.Com İlk Nasıl Tanıştınız
-
tam olarak arama motorunda rastladım bu siteye forum siteleri arasında bi kıyaslamaydı sanırım sonra sıra sıra sitelere girmeye başladım burası cok hosuma gitti özellikle reklam olmaması cok etkıleyıcydı yıl olarak 2007 sonlarıydı . sonra 2008 eylul ayında dershanede Aciyagülmek adlı müritteki t-shirt ü görünce bnde şimşekler çaktı ve muhabbete girdik o zamanlar elınde kefillik olacak davetiye yoktu kısmet 2009 ekimieymiş :) işte böle tanştk tbt ile
-
2001-2002 yılları cehennemden tahripi gördüm tahripden de tahribatı gördüm.. O zamandan beri takip ederim, üyelikler kapandı açıldı, üye olmak 2009 da nasip oldu.
-
@pr_x71 sayesinde.. 2006 dan beri onun dırdırları ile takip ettikten sonra yine onun aracılığıyla üye oldum
-
Cavesin bana botnet basıp siten neresi lan senin diye sordumda :D
-
Ahanda vaktinde burda böyle adamlar vardı.onun sayesinde,2005 falandı heralde ilk.
-
hergün bakardım abim bu forumda geziyor..dedimki nedir bu ne ayak cemaat felan dedim benide yazdır bi bakayım :D işte tutdu elimden abim getirdi foruma hallettik kayıt işlemlerini ilk günler adaptasyon sorunu yaşadım ama şimdi alıştım cok iyi bi yer :D:D:D
-
3 yıl önce tanıştım tahribatla ama geçen sene üye oldum :) tahribatla tanışmamın kaynağı tahribata 4 tane akrabamın tahribatta olmasından kaynaklı
tahribatı ilk gördüğümde hack sitesi düşüncesiyle hayranlık duymuştum :D nihayet geçen sene lepusmorris abimin kefilliğiyle tahribat ailesine katıldım.
tahribat olmasaydı yeni bir isko çıkabilirdi ortaya...
-
ilk zamanlarinda fake mail vardi. siz mail adresini yaziyordunuz o size sifresini yolluyordu site sonra uyari aldi program kaldirildi :)
-
Çok Sevdiğim iki kardeşimden. Tornavida & Thegofret
-
EcHoLL bunu yazdı:
-----------------------------
Cavesin bana botnet basıp siten neresi lan senin diye sordumda :D
-----------------------------o ne komedi olaydı ya :D