Tahribat.Com İlk Nasıl Tanıştınız
-
yesterfox yok mu, bizim yeah, işte o ibiş zorladı.
-
tomannie adlı sevgili arkadaşım 2008 de olm Tahribatın üye alımı açılmış hemen üye ol lan dedi :) o nedir neresidir falan derken üye oldum ama o dönem fazla takılmadım. bir sene içerisinde bağımlısı oldm :)
-
hatirlamiyorum :/ yillar oldu... birkac aydan beri takip ediyorum, üyeligim varmis ama sifremi unutmustum... destek@ den yardim istedim sagolsunlar kirmadilar beni :D
kurtadam varmiydi acaba ozamanlar ya hatirlamiyorum anasini satayim.. yaslaniyorum :/
-
livane bunu yazdı:
-----------------------------
tomannie adlı sevgili arkadaşım 2008 de olm Tahribatın üye alımı açılmış hemen üye ol lan dedi :) o nedir neresidir falan derken üye oldum ama o dönem fazla takılmadım. bir sene içerisinde bağımlısı oldm :)
-----------------------------vay arkadaş tahribatda da yazmasan görecegim yok len seni :)
-
google sayesinde tanıştım.
-
7-19 bunu yazdı:
-----------------------------
kosede carpistik kitaplari falan dustu
----------------------------- -
heza - piradomim - sirri
-
soğuk bir kış günü üzerimde bir battaniye ile 16" tft ekran üzerinde tanıştım, ilk gördüğüm anda monitörün parlaklık değeri 130'a çıkmıştı.
-
Kayıt tarihim 2007 ama ne zaman tanıştım hatırlamıyorum. Uzun süre sadece seyirci oldum
-
o zamanlae hep chat script'lere takilirdim tam serseri agzi vardi bende hep kavga hep tartisma her kufurlesme sonucu adres alip kavgaya gidiyorduk...bir kac verilen son adres edirne tuna meric nehri arasi bos arazi..2 cisi tekirdag hic olmayan bi adres en son ankara bi cadde cikinca google hafiza sordum artik nerden gelmisse aklima kufur motoru diye yazdim sayesinde solugu burda aldim...kavga konusundada yine en delikanlilari istanbulda cikmisti..