Tahribat.Com İlk Nasıl Tanıştınız

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dark_Elf
    Dark_Elf's avatar
    Erkek

Abim diyodu... zaten sizin yüzünüzden pc yi benden alıp flash denemeleri c++ denemeleri falan yaptı :)

my name is nigga # köprü altında çakdım sürtüğe vurdum mala inlettim ortalığı
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reksona
    Reksona's avatar
    Erkek

Sene 2004 de bir arkadasın önermesiyle tanıstım uzun sure yok üye alımları acılıcak yok biri kefilim olsun diyerek ugrastım dısardan takip ettim  baya uzunca bir süre taki sene 2009 a kadar ve üye oldum :D

Yeşili sev çünkü o bize verilen en doğal mutluluktur...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imlegend
    imlegend's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Kütüphanedeyim sözde ders çalışacam arkadaş geldi bir baktı bilgisayara nerde lüzumsuz site var tarayıcının sekmelerinde açık.

Yeni sekmede de burayı açtı bende burası nedir felan dedim. Sen biraz takip et dedi. Biraz takip ettim dedim bu siteye kaydolmak gerek tabi üyelik yok tanıdığım arkadaşta AB ye gönderilmiş. Bayağı Bekledim  üyelik alımları açıldı hemen açtım bir tane hesap o oldu hala buradayım...

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Felony
    Felony's avatar
    Erkek

2002 de sahte CC ile ilgili araştırmalar yaparken :))

Güçsüz halklar güçlü liderler çıkarır, güçlü halklarınsa lidere ihtiyacı yoktur. "Viva ZAPATA"
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Homer
    Homer's avatar
    Erkek

denyo için girmiştim.hatırlıyorum internet kafedeydim üye olduğum zaman.6 numaralı masada oturmşuştum.sağ tarafımdada güzel bi kız vardı.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    myblackworldweb
    myblackworldweb's avatar
    Erkek

ICQ Utilities Bulduğu zaman tbt ile tanıştım. 2008  de de üye olmak istedim.

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

kafede elemanın tekinden hard formatter sayesinde...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Damat
    A_REX
    A_REX's avatar
    Erkek

onur cehennemi hüplettirince buraya transfer olduk biraz cigicigi takıldık sarmadı :D 

Dur be kadınnnn....
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efrasyap
    efrasyap's avatar
    Erkek

kocak33 sayesinde

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

bak yine aklıma geldi delirdim. birinin Facebook ortak arkadaşlığı sayesinde AbdullahAzad la tanıştım facebookta. sonra ershn yine facebooktan tabii. sonra baktım duydum gördüm. bi bende üye olayım dedim. davet sistemini görünce Abdullahın kefilliği elinden alındığı için atamamıştı. Masum'dan istedim davet. oda Panxer'den bulmuş bana. bu arada Masum'un nickinide bilmiyorum :/

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
Toplam Hit: 22306 Toplam Mesaj: 155