Tahribat.Com İlk Nasıl Tanıştınız
-
Abim diyodu... zaten sizin yüzünüzden pc yi benden alıp flash denemeleri c++ denemeleri falan yaptı :)
-
Sene 2004 de bir arkadasın önermesiyle tanıstım uzun sure yok üye alımları acılıcak yok biri kefilim olsun diyerek ugrastım dısardan takip ettim baya uzunca bir süre taki sene 2009 a kadar ve üye oldum :D
-
Kütüphanedeyim sözde ders çalışacam arkadaş geldi bir baktı bilgisayara nerde lüzumsuz site var tarayıcının sekmelerinde açık.
Yeni sekmede de burayı açtı bende burası nedir felan dedim. Sen biraz takip et dedi. Biraz takip ettim dedim bu siteye kaydolmak gerek tabi üyelik yok tanıdığım arkadaşta AB ye gönderilmiş. Bayağı Bekledim üyelik alımları açıldı hemen açtım bir tane hesap o oldu hala buradayım...
-
2002 de sahte CC ile ilgili araştırmalar yaparken :))
-
denyo için girmiştim.hatırlıyorum internet kafedeydim üye olduğum zaman.6 numaralı masada oturmşuştum.sağ tarafımdada güzel bi kız vardı.
-
ICQ Utilities Bulduğu zaman tbt ile tanıştım. 2008 de de üye olmak istedim.
-
kafede elemanın tekinden hard formatter sayesinde...
-
onur cehennemi hüplettirince buraya transfer olduk biraz cigicigi takıldık sarmadı :D
-
kocak33 sayesinde
-
bak yine aklıma geldi delirdim. birinin Facebook ortak arkadaşlığı sayesinde AbdullahAzad la tanıştım facebookta. sonra ershn yine facebooktan tabii. sonra baktım duydum gördüm. bi bende üye olayım dedim. davet sistemini görünce Abdullahın kefilliği elinden alındığı için atamamıştı. Masum'dan istedim davet. oda Panxer'den bulmuş bana. bu arada Masum'un nickinide bilmiyorum :/