Tahribat.Com İlk Nasıl Tanıştınız
-
@ West adlı mürid sayesinde :D sürekli takılırdı bu siteye bakardım argo kelimeler var ula ne güzel site falan derdim birgün bana kefil ol dedim sağolsun o da hayır demedi işte öyle başladık. '' Seviyorum la tahribat'ı ''
-
Explosive bunu yazdı:
-----------------------------cannfree bunu yazdı:
-----------------------------
2007 üyesiyim ama çok daha evveleden de takılıyordum :D
bilimum yanıcı - yakıcı - patlayıcı tarifleri için :D
pek anlamasamda az buçukta hack mack, şifre çalma, saldırı, zarar ziyan işleri için... :D
-----------------------------al işte benim kafadan birisi :D nasıl patlayıcılarla aran :D
-----------------------------
gençtik, toyduk, heyecanlıydık... bi hevesti geçti :D
çatapat bile patlatmadım kaç zamandır
-
Yıl 2005 ve tam doğum günüm (20 ağustos), internette gezinirken tesadüfen girdim. Üye oldum. TBT kapalıydı bir süre, 2005 başlangıçlı olmama rağmen login sayımın az olduğunu biliyorum. Otomatik tıklama programını kurup, onu da binlere çıkarmayı planlıyorum:)))
Kuzenim racoon_tr'ye bahsettiğim zamanlar kapalıydı üyelik kapalıydı. Bir müride e-mail yloluyla rica etti, O'nu da kazandırdık TBT'a. Sonra arkadaşım astegmen üye oldu ve hanesine ''çömez'' yazılmadı çok mutlu oldu.
-
Nerde ne şekilde gördüğümü hatırlamayacak kadar çok zaman geçmiş aradan. vay mk.
-
küfür sayıcı ile
-
beni kankacığım tanıştırdı : http://www.tahribat.com/Murit-AntiSeptiK/
daha sonra şans eseri underzero'nun bir ipod problemini çözmüştüm, o zaman tanımıyordum under hocamı, o da bana davetiye yollamıştı o şekilde üye olmuştum. -
hotboy arkadaşımız şu siteye bak iyi şeyler var dedi bi baktım birdaha kapamadım :)
-
Ben nasıl tanıştım hatırlamıyorum, tek hatırladığım burası bir blog şeklindeydi, forum falan yoktu. İçerikte HolyOne'ın kendisi ile ilgili yazdıkları ve şu anki Tahribat Programları adında geçen programların bazıları vardı. Sonra bir gün bir daha baktığımda forum kurulmuştu. Üyelik aldım, kayboldu gitti. Sonra yeniden üyelik aldım işte.
-
hackingle uğraşırken o zaman msn dondurucu diye bişiy vardı neydi unuttum ilk bu sitede görmüştüm işe yarıyordu gerçekten msnfreeze miydi neydi msnleri donduruyodu o zaman 16 yaşındaydım hey gidi günler heey
yıl 2004
-
kosede carpistik kitaplari falan dustu