Tahribat.Com"U Tercih Sebeplerimiz Buyrun Yazın
-
bende 10ur takılıyodu bu siteye bi girdim çıkmak bilmedim bağımlılık yapıyo
-
Bilmiyorum amacınıda anlamış değilim sitenin
ama şuvar her açtığımda bilgisayarı kendimi tahribat.com'a girme zorunda olduğumu hissediyorum . seviyorum bu siteyi mutluyum falan filan.
-
under abi sağolsun...:)
-
Admin veya modlarla konuşmak için maymun olmuyorsunuz en azından , kendini Tanrı görmeyen insanlar var yönetimde .
Hakkını adam gibi aradın mı da hiç bir şey olmuyor veya ben görmedim .
Onun haricinde güvenli , lamer kaynamıyor , hack'in h'sinden bile anlamasan , gelip bir şeyler kapıyorsun , en iyisi , kapma gibi bir zorunluluğun yok .
Paylaşım iyi , c/p'den ibaret değil . Zira diğer sitelerde bir kaç kez rastlamışlığım var , warez sitesinden c/p yapmış , abartısız söylüyorum yüzlerce rapidshare linki . Gereksiz olay yok burada .
Tasarım aşmışın ötesinde , çok iyi . Kod kısmını bilemiyorum zira hiç anlamıyorum .
Beni buraya yönlendiren arkadaşın da etkisi var tabi .
İyi forum , beğenmeyenin veya deli gibi küfür edip sövenin elbet bir yerden kuyruk acısı vardır .
-
1.si kaliteli altyapı
2.si bedava kömür veriyorlar.
3.sü ne ararsan war.
4.sü 5.yi bulamadım:D
-
Bundan yaklaşık 3 sene önce bi yaz günü msn mi açtım baktım biri eklemiş.(yaz okulundaydım o zamnlar:))ismin söylemym bende kalsın:)daha sonra konuşmaya başladık ben kimsn faln die sorarken arkdaş bana "sen pilotmusun" gibi anlamını bilmediğm kelimeler kullanmaya başladı:))kendine yeni bi msn adreis al daha sonra beni eklersn lazım olcak derken (uzun inatlaşmalar sonucu) aniden msn kapandı:)şaşırıp kaldım:)sadece msn olsa iyi net üstündeki bütün hesaplar inmişti şifreler farklı olmasına rağmen:)sonra konuşup hespları aldım neyse bana bu sitenin adını verdi taklıp kaldım ondan sonra..Uzun bi süre giremdm tabi bu yeni hesabım:) ARkadaş şimdi nerlerde merak ediyorum doğrusu eskisi gibi içiyomu acaba:))
-
Bana Sorarsanız;
Zamanında Sırf dtp'lilerin Sitesi Hacklendiğinde Meraktan ve Bu Olaydan Ötürü Birazda Merakla Karışık Hayranlıktan İçeri Bakıp Çıkacaktım,
Ama Bi Girdim, Pir Girdim :)
+
( Diğer Site Yöneticileri Alınmasın Ama )
Birazda Rene Kardeşin İnsancıl Davranışları ve Sorunlarla Yakından İlgilenişi
-
ben silah zoruyla giriyorum:D
şaka bi yana abim sayesinde tanıştım daha da çıkmayı düşünmüyorum :D
-
Arkadaş takıl demişti benim de admin olduğum bi site wardı sie dedim eziktir orası bura daha iyidir...çok feci tükürdüğümü yaladım şimdi en az günde 2 saat tahribattayım :D
-
net aleminde tek olduğu için burası çok başka tarifle olmaz yaşamak lazım tahribatı.