Tahribat.Com"U Tercih Sebeplerimiz Buyrun Yazın
-
HolyDemon bunu yazdı:
-----------------------------
JordanoR bunu yazdı:
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------Bi internet cafenin bilgisayarlarını kurarken oradaki eleman göstermişti, hard formatter die bi program die, o zaman girdim...
Sonrasında baktım ortam süper şu bu derken, yazıyoruz işte bişiler...
-----------------------------abi o eleman tahribata üyemiydi merak etmiyon mu kimdi o die?
Evet üye hatta madalyasıda war :)))(...)
-----------------------------kim o?
-
hepimiz birimiz birimiz hepimizi için uğraştığımız için..
-
JordanoR bunu yazdı:
HolyDemon bunu yazdı:
JordanoR bunu yazdı:
-----------------------------Bi internet cafenin bilgisayarlarını kurarken oradaki eleman göstermişti, hard formatter die bi program die, o zaman girdim...
-----------------------------abi o eleman tahribata üyemiydi merak etmiyon mu kimdi o die?
-----------------------------Yıl 2000 kusur. Yer Ankara Meram Cafe. Umutcan arkadaşımız hardformatter die bir programla uğraşıyor. O zamanlar meram internet cafenin bilgisayarlarına bakıyorum. Sordum o program ne diye? Bana bilgisayarı formatlıyor, gir tahribat.com'dan indir dedi. Girdim ve giriş o giriş :) Umutcana tahribat.com'u bana gösterdiği için teşekkür ediyorum :) Renegadealien...
-
ben karı - kız için geldim ama bi baktım abazaların arasındayım , kendi kendime dedim lan gizemli ne işin var burda diee , o gün bugündür burdayımm
-
yıllar önce soğuk bir haziran gecesi soba gürül gürül yanıyordu.. Assembly falan öğreniyim diyordum..
Gogıl o zaman daa goo şeklinde çoğu mürit vitamin biçiminde en kıral araba moturu astalavista.box.sk idi
ben delikli kartlara Fortran4 ile program yazmaya çalışıyordum baktım bu çocuk adm olucak dedim kendine bir site kur da millet faydelensin...
Bakmayın araya kopukluk girdiine
-
rapist34 bunu yazdı:
bi girdik sonra hergün burdayız
aynen dediğin gibi hocam hatta siteye üye olabilmek için 1 yıl boyunca takıldım ki üyelik kısmı açılsın die :) -
Bizim Arkiler takılıyodu abi süper paylaşımlar var çok ii sağlam site fln bi girdik giriş o giriş arki. nin hesaptan bayaa takıldık şimdi kendi adımıza yeni hesap aldık inş. hayırlı oluruz sitemize :D:D
-
rene abinin profil resmi ve profilindeki yorumlar + müridlerin,yöneticinin,adminin,modların,yorumların,konuların,paylaşımın kalitesi,ya yapılan küfürler bile kaliteli,farklı,üstün be kardeşim daha ne diyeyim
-
Geliş vesilesi: kürdo!
Kalış sebebi:_?Ben bilmiyom..?Ama kalıyyom.Bağımlısı oluyon:D
-
WarninG_ErroR bunu yazdı:
JordanoR bunu yazdı:
HolyDemon bunu yazdı:
JordanoR bunu yazdı:
-----------------------------Yıl 2000 kusur. Yer Ankara Meram Cafe. Umutcan arkadaşımız hardformatter die bir programla uğraşıyor. O zamanlar meram internet cafenin bilgisayarlarına bakıyorum. Sordum o program ne diye? Bana bilgisayarı formatlıyor, gir tahribat.com'dan indir dedi. Girdim ve giriş o giriş :) Umutcana tahribat.com'u bana gösterdiği için teşekkür ediyorum :) Renegadealien...
ne bu?
renenin başka postundan alıntı mı yaptın ?