folder Tahribat.com Forumları
linefolder Tahribat.Com - Açık Kapılar Önünde
linefolder Tahribat.Com"U Tercih Sebeplerimiz Buyrun Yazın

Tahribat.Com"U Tercih Sebeplerimiz Buyrun Yazın

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Armigerovs
    Armigerovs's avatar
    Erkek
    bencede ilk etapta adminlerin iyi niyetini görmek iyice baglıyo tariqata :). 3 kere ban yememe ragmen iyi niyetlerinden süphem yok kırılmadım hiç :D

Lay lay lay lay lay OOOOOOOOOOOO Türkiiiiiiiiyeeeeeee/CELEBRATE ORGINALITY
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Erkek

2002-2003 lere dayanıor bu siteyle tanısmam o zamanlar evimde adsl falan yoktu :) internat cafede half life kantır bilimum fifa oyunları

atari oyunları falan oynardık hatta cok iyi hatırlıorm :D Barış İnternet Cafe vardı :) saati 600 bin di :D sabah gider aksam cıkardım orda bi abi takılıodu siteye :D bnm de hep yan masamdaydı öle adresi falan yazmıstım incelemiştim :D 

2004 yılına girdikten 3 gün snra falan  adsl gelmişti evimize :) o zamanlar tahribatı unutmusum tabi top peşinde kosmaktan ve net cafeyede bayadır gitmiodm 

yaklasık 1 sene sonra baska bi internet cafeye yolum düştü ve orda tahribatı gördüm tekrardan

aaaaaaaaaaa bu site hala duruyomu falan derken üye olduk bugunlere geldik :P

cok banlandım cooook

yazsam forumun db kaldırmaz :P

ama hiç biri haksız yere deildir banlanmakta haklıydım xP

kötü bişi yapmadım sadece ipnelik :B  

Burdan bütün kızlara sesleniyorum. Malın Varsa Zekatını Vereceksin Kardeşim
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek
    özel bi nedeni yok tesadüfen
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

2004 yılından bu yannıya buralarda olmaya çalışıyorum.elsebep:iyi bi ortam var.en önemlisi bişey sorduğumda yada paylaşılan bişeye düşüncemi yazdıgım zaman bu adam rahatsız denmiyor,çünki belki bana göre dogru olan bu.burda herkes turuncuya turuncu mora mor demiyor.ezbere gitmiyor,herkes düşüncesini paylaşıyor.

sabah kalktığım zaman temiz çorap bulabilmemdeki mutlulugu geriye kalan 23,5 saatede yaybilsem.yanlız kaldığım günler ömrümün geçen zamanı. feridun düzağaç dinleyip bira içmek kadar seviyorum bu ortamda olmayı

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hepaq
    Hepaq's avatar
    Erkek
    Geenmeboo bunu yazdı:
    -----------------------------

1.si kaliteli altyapı

2.si bedava kömür veriyorlar.

3.sü ne ararsan war.

4.sü 5.yi bulamadım:D

olm bune bedava kömür :D

şaka bir yana benim tercihim bu sitedeki herkes çok samimi bütün müritler birbirinin yardımına koşuyor ve asla haksızlıga yer yok 

hepaq işte bildigin hepaq hep-aq degil :D
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek
    qaMbLer bunu yazdı:

2002-2003 lere dayanıor bu siteyle tanısmam o zamanlar evimde adsl falan yoktu :) internat cafede half life kantır bilimum fifa oyunları

atari oyunları falan oynardık hatta cok iyi hatırlıorm :D Barış İnternet Cafe vardı :) saati 600 bin di :D sabah gider aksam cıkardım orda bi abi takılıodu siteye :D bnm de hep yan masamdaydı öle adresi falan yazmıstım incelemiştim :D

2004 yılına girdikten 3 gün snra falan adsl gelmişti evimize :) o zamanlar tahribatı unutmusum tabi top peşinde kosmaktan ve net cafeyede bayadır gitmiodm

yaklasık 1 sene sonra baska bi internet cafeye yolum düştü ve orda tahribatı gördüm tekrardan

cok banlandım cooook

yıllar önce senin yanında oturan abi bendim muahahahahaha :D:D 

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esebo
    esebo's avatar
    Erkek

eve pc aldığımda pc p sini bilmiyordum AQ )) nete girmesini öğrendim zamanla :P bir arkadaş vasıtası ile camfrog video chat; de kanal açtık tabi ben hala bişey anlamıyorum birisi benim chat kanalını hack ledi :P profilinde www.tahribat.com yazıyor bi gireyim ne var ne yok dedim abooooo tam benim gibi mallara göre bir site herşey öğrenilebilir burada :))ozaman buzaman tahribatın müridiyim çok şey öğrendim buradan çok ama sizin lamer dedikleriniz kadar bilgim yok hala ama  öğrenmeye devam işden vakit buldukca giriyorum nete pek zamanım olmuyor neyseki tahribat var çok yaşa tahribatt seni seviyorum ve herkesi (öğrenmeye devam daha yapacak çok işimiz var :P)

dostluğa yer bırakacak kadar savaş!Savaşa yer bırakacak kadar dost ol!...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Erkek
    JordanoR bunu yazdı:
    qaMbLer bunu yazdı:

2004 yılına girdikten 3 gün snra falan adsl gelmişti evimize :) o zamanlar tahribatı unutmusum tabi top peşinde kosmaktan ve net cafeyede bayadır gitmiodm

cok banlandım cooook

yıllar önce senin yanında oturan abi bendim muahahahahaha :D:D

abi 1 milyonun varmı ? şarap alıcam...

Burdan bütün kızlara sesleniyorum. Malın Varsa Zekatını Vereceksin Kardeşim
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    puskullu
    puskullu's avatar
    Dişi
    konuları bence :C

Suskunluğum asaletimdir her lafa verecek bir cevabım var.Ama bir lafa bakarım,lafmı diye.Birde söyleyene adammı diye....
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

salak bir forumda takılırken forum kapandı buradakilerde o foruma küfür ediyorlardı bi üye olim ne varda küfür ediyorlar dedim

bi girdim giriş o giriş bir daha çıkış yok (: 

Toplam Hit: 15308 Toplam Mesaj: 102