Tahribat.Com"U Tercih Sebeplerimiz Buyrun Yazın
-
bencede ilk etapta adminlerin iyi niyetini görmek iyice baglıyo tariqata :). 3 kere ban yememe ragmen iyi niyetlerinden süphem yok kırılmadım hiç :D
-
2002-2003 lere dayanıor bu siteyle tanısmam o zamanlar evimde adsl falan yoktu :) internat cafede half life kantır bilimum fifa oyunları
atari oyunları falan oynardık hatta cok iyi hatırlıorm :D Barış İnternet Cafe vardı :) saati 600 bin di :D sabah gider aksam cıkardım orda bi abi takılıodu siteye :D bnm de hep yan masamdaydı öle adresi falan yazmıstım incelemiştim :D
2004 yılına girdikten 3 gün snra falan adsl gelmişti evimize :) o zamanlar tahribatı unutmusum tabi top peşinde kosmaktan ve net cafeyede bayadır gitmiodm
yaklasık 1 sene sonra baska bi internet cafeye yolum düştü ve orda tahribatı gördüm tekrardan
aaaaaaaaaaa bu site hala duruyomu falan derken üye olduk bugunlere geldik :P
cok banlandım cooook
yazsam forumun db kaldırmaz :P
ama hiç biri haksız yere deildir banlanmakta haklıydım xP
kötü bişi yapmadım sadece ipnelik :B
-
özel bi nedeni yok tesadüfen
-
2004 yılından bu yannıya buralarda olmaya çalışıyorum.elsebep:iyi bi ortam var.en önemlisi bişey sorduğumda yada paylaşılan bişeye düşüncemi yazdıgım zaman bu adam rahatsız denmiyor,çünki belki bana göre dogru olan bu.burda herkes turuncuya turuncu mora mor demiyor.ezbere gitmiyor,herkes düşüncesini paylaşıyor.
sabah kalktığım zaman temiz çorap bulabilmemdeki mutlulugu geriye kalan 23,5 saatede yaybilsem.yanlız kaldığım günler ömrümün geçen zamanı. feridun düzağaç dinleyip bira içmek kadar seviyorum bu ortamda olmayı
-
Geenmeboo bunu yazdı:
-----------------------------1.si kaliteli altyapı
2.si bedava kömür veriyorlar.
3.sü ne ararsan war.
4.sü 5.yi bulamadım:D
-----------------------------olm bune bedava kömür :D
şaka bir yana benim tercihim bu sitedeki herkes çok samimi bütün müritler birbirinin yardımına koşuyor ve asla haksızlıga yer yok
-
qaMbLer bunu yazdı:
-----------------------------2002-2003 lere dayanıor bu siteyle tanısmam o zamanlar evimde adsl falan yoktu :) internat cafede half life kantır bilimum fifa oyunları
atari oyunları falan oynardık hatta cok iyi hatırlıorm :D Barış İnternet Cafe vardı :) saati 600 bin di :D sabah gider aksam cıkardım orda bi abi takılıodu siteye :D bnm de hep yan masamdaydı öle adresi falan yazmıstım incelemiştim :D
2004 yılına girdikten 3 gün snra falan adsl gelmişti evimize :) o zamanlar tahribatı unutmusum tabi top peşinde kosmaktan ve net cafeyede bayadır gitmiodm
yaklasık 1 sene sonra baska bi internet cafeye yolum düştü ve orda tahribatı gördüm tekrardan
cok banlandım cooook
-----------------------------yıllar önce senin yanında oturan abi bendim muahahahahaha :D:D
-
eve pc aldığımda pc p sini bilmiyordum AQ )) nete girmesini öğrendim zamanla :P bir arkadaş vasıtası ile camfrog video chat; de kanal açtık tabi ben hala bişey anlamıyorum birisi benim chat kanalını hack ledi :P profilinde www.tahribat.com yazıyor bi gireyim ne var ne yok dedim abooooo tam benim gibi mallara göre bir site herşey öğrenilebilir burada :))ozaman buzaman tahribatın müridiyim çok şey öğrendim buradan çok ama sizin lamer dedikleriniz kadar bilgim yok hala ama öğrenmeye devam işden vakit buldukca giriyorum nete pek zamanım olmuyor neyseki tahribat var çok yaşa tahribatt seni seviyorum ve herkesi (öğrenmeye devam daha yapacak çok işimiz var :P)
-
JordanoR bunu yazdı:
-----------------------------
qaMbLer bunu yazdı:
-----------------------------2002-2003 lere dayanıor bu siteyle tanısmam o zamanlar evimde adsl falan yoktu :) internat cafede half life kantır bilimum fifa oyunları
cok banlandım cooook
-----------------------------yıllar önce senin yanında oturan abi bendim muahahahahaha :D:D
-----------------------------abi 1 milyonun varmı ? şarap alıcam...
-
konuları bence :C
-
salak bir forumda takılırken forum kapandı buradakilerde o foruma küfür ediyorlardı bi üye olim ne varda küfür ediyorlar dedim
bi girdim giriş o giriş bir daha çıkış yok (: