Tahribat.Com"U Tercih Sebeplerimiz Buyrun Yazın
-
Ey Radmin, sen nelere kadirsin !! :)
Bu programı ararken denk geldim bikaç sene önce, sonra foruma takılmaya başladım, alışmaya çalıştım, alıştım..
Öncelikle tasarımı insanı cezbediyor :)) Sade ama muhteşem.. Yanlarda üstlerde gözümüze gözümüze giren reklamlar yok..
Ortam iyi, seçilmiş insanların buluşma noktası olduğuna inanıyorum buranın :)..
Her türlü ve her telden bilgiyi bulmak mümkün..
Neyse sonra garip tsadüfler oldu ve bi arkadaşn sayesinde üye oldum :)
Bir de sanırım şeyhimiz siteyi kurarken okumuş üflemiş ondan giren çıkamıyo :|
Daha da çok var sebep, anlatılmaz yaşanır asdf :|
-
harbi forum, harbi yardimlasma daha ne olsun....
-
tahribat geçensene youtube'deki teroristin profilini cikartiginda dikkatimi çekti, ondan sonra ilginç konular, komik yazilar derken takildim, ama su varki forumun iyi yönlerinden biri ise reklam yok, reklamli resimli büyûk imza yok,...bu yüzden konulari okumak daha sefkli oluyor :)
-
arkadaştan özendim bidaha da bırakmadım
bu gidişle holly ile birlikte bırakıcam
-
Birincisi geniş site herşeyi kaldırıyor hoş görü diz boyu : ) binlerce hıyar var sadece 2 bilemedin 3 tane hıyarlık madalyası var mesela rap yok rup yok 500 mesaj atana ödül olarak renkli tv yok herşey cok samimi gibi duruyor. ( yoksa alıştırıyorlarmı bizi olur ya hani türk filmlerinde ilk sefer bizden olsun sonra bakarız duruma gibisinden yoksa, yoksa tahribat paralımı olacak ilerde : )))
-
Vakti zamanında google'da denyo ne anlama geliyor diye aratırken,denyo adlı programla karşılaştım.Neyin nesidir diye indirip kurcaladım, çok beğenince :) (çok işe yarıyo loo) du bakalım bu sitede daha neler var diye bir daldım,bi daha çıkamadım.Ha günde 3-4 saat tahribattayım ama üye olalı 1 sene olmuş login sayım hala 83 :)
Ayrıyetten sitede emeği geçen ve bizleri buraya bağlamayı başaran herkeze speysiyel thenks...
-
Tahribat.com Akıllı adamın işi.
-
Bi internet cafenin bilgisayarlarını kurarken oradaki eleman göstermişti, hard formatter die bi program die, o zaman girdim...
Sonrasında baktım ortam süper şu bu derken, yazıyoruz işte bişiler...
-
klasiklerin dışında olduğu için. vbullettin,smf,drupal...
-
Denyo Launch ile kendi PWS'mi "hackledikten" sonra "way mk hayvani bir siteymiş" dedim ve üye oldum. Sonra site kapandı, bir süre de kapalı kaldı. En son da 3 yıl önce aldığım bu nick ile müridlik ediyorum :/ Ama hala ömrümün bu en büyük hatasını nasıl yaptığıma anlam verebilmiş değilim :|