folder Tahribat.com Forumları
linefolder Tahribat.Com - Açık Kapılar Önünde
linefolder Tahribat.Com"U Tercih Sebeplerimiz Buyrun Yazın

Tahribat.Com"U Tercih Sebeplerimiz Buyrun Yazın

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stigma
    Stigma's avatar
    Dişi

Ey Radmin, sen nelere kadirsin !! :)

Bu programı ararken denk geldim bikaç sene önce, sonra foruma takılmaya başladım, alışmaya çalıştım, alıştım..

Öncelikle tasarımı insanı cezbediyor :)) Sade ama muhteşem.. Yanlarda üstlerde gözümüze gözümüze giren reklamlar yok..

Ortam iyi, seçilmiş insanların buluşma noktası olduğuna inanıyorum buranın :).. 

Her türlü ve her telden bilgiyi bulmak mümkün.. 

Neyse sonra garip tsadüfler oldu ve bi arkadaşn sayesinde üye oldum :)

Bir de sanırım şeyhimiz siteyi kurarken okumuş üflemiş ondan giren çıkamıyo :| 

Daha da çok var sebep, anlatılmaz yaşanır asdf :| 

allcolorsarebeautiful.net
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tekuna
    tekuna's avatar
    Erkek
    harbi forum, harbi yardimlasma daha ne olsun....

Türk Genci; Devrimlerin ve Cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir....
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sahmaran
    sahmaran's avatar
    Dişi
    tahribat geçensene youtube'deki teroristin profilini cikartiginda dikkatimi çekti, ondan sonra ilginç konular, komik yazilar derken takildim, ama su varki forumun iyi yönlerinden biri ise reklam yok, reklamli resimli büyûk imza yok,...bu yüzden konulari okumak daha sefkli oluyor :)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PlatypuS
    PlatypuS's avatar
    Erkek

arkadaştan özendim bidaha da bırakmadım

bu gidişle holly ile birlikte bırakıcam 

...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hasansabah
    hasansabah's avatar
    Erkek
    Birincisi geniş site herşeyi kaldırıyor hoş görü diz boyu : ) binlerce hıyar var sadece 2 bilemedin 3 tane hıyarlık madalyası var mesela rap yok rup yok 500 mesaj atana ödül olarak renkli tv yok herşey cok samimi gibi duruyor. ( yoksa alıştırıyorlarmı bizi olur ya hani türk filmlerinde ilk sefer bizden olsun sonra bakarız duruma gibisinden yoksa, yoksa tahribat paralımı olacak ilerde : )))

C E N S O R E D b y G O V E R N M E N T
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sylar
    sylar's avatar
    Erkek

Vakti zamanında google'da denyo ne anlama geliyor diye aratırken,denyo adlı programla  karşılaştım.Neyin nesidir diye indirip kurcaladım, çok beğenince :) (çok işe yarıyo loo) du bakalım bu sitede daha neler var diye bir daldım,bi daha çıkamadım.Ha günde 3-4 saat tahribattayım ama üye olalı 1 sene olmuş login sayım hala 83 :)

Ayrıyetten sitede emeği geçen ve bizleri buraya bağlamayı başaran herkeze speysiyel thenks...

Silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat denilmektedir... MeSeNe hacklemek için hemen tıkla: http://img123.imageshack.us/img123/9100/msnuw1tu0.swf
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DjBarky
    DjBarky's avatar
    Erkek

Tahribat.com Akıllı adamın işi.

Hayat, cinsel ilişkiyle bulaşan ölümcül bir hastalıktır. http://www.youtube.com/watch?v=qd4O2AtXYSo
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Bi internet cafenin bilgisayarlarını kurarken oradaki eleman göstermişti, hard formatter die bi program die, o zaman girdim...

Sonrasında baktım ortam süper şu bu derken, yazıyoruz işte bişiler... 

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek
    klasiklerin dışında olduğu için. vbullettin,smf,drupal...

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek
    Denyo Launch ile kendi PWS'mi "hackledikten" sonra "way mk hayvani bir siteymiş" dedim ve üye oldum. Sonra site kapandı, bir süre de kapalı kaldı. En son da 3 yıl önce aldığım bu nick ile müridlik ediyorum :/ Ama hala ömrümün bu en büyük hatasını nasıl yaptığıma anlam verebilmiş değilim :|

kendinize ayığ olunuz
Toplam Hit: 15306 Toplam Mesaj: 102