folder Tahribat.com Forumları
linefolder Tahribat.Com - Açık Kapılar Önünde
linefolder Tahribat.Com"U Tercih Sebeplerimiz Buyrun Yazın

Tahribat.Com"U Tercih Sebeplerimiz Buyrun Yazın

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FireOfHeaven
    FireOfHeaven's avatar
    Erkek

Sitedeki adminler çok iyi..Ayrıca paylaşımlarda çok güzel..

bazen inanmak en büyük kumardır.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

ReaL_KurD bunu yazdı:
    -----------------------------
    Denyo Launch ile kendi PWS'mi "hackledikten" sonra "way mk hayvani bir siteymiş" dedim ve üye oldum. Sonra site kapandı, bir süre de kapalı kaldı. En son da 3 yıl önce aldığım bu nick ile müridlik ediyorum :/ Ama hala ömrümün bu en büyük hatasını nasıl yaptığıma anlam verebilmiş değilim :|

reel de bulamadığım, kuramadığım dostlukları, ilişkileri burda bulduğum için.

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Erkek
    amele_2 bunu yazdı:

ReaL_KurD bunu yazdı:
    Denyo Launch ile kendi PWS'mi "hackledikten" sonra "way mk hayvani bir siteymiş" dedim ve üye oldum. Sonra site kapandı, bir süre de kapalı kaldı. En son da 3 yıl önce aldığım bu nick ile müridlik ediyorum :/ Ama hala ömrümün bu en büyük hatasını nasıl yaptığıma anlam verebilmiş değilim :|

reel de bulamadığım, kuramadığım dostlukları, ilişkileri burda bulduğum için.

evet.

bi excalibur :P

bi chaoser , lemuria

babamdan bile daha cok sevdigim Tyler_Dayi  , sanane

samurai protesto reflex ws ws daha sayamadıgım bir sürü insan

belki onlar bugun bıraksa bende bırakırım bu neti benim için bu sitedeki en önemli etken dostluklarımız. 

Burdan bütün kızlara sesleniyorum. Malın Varsa Zekatını Vereceksin Kardeşim
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek

insanlar sahte, çıkarcı, dostluklar yalan, biyere kadar. biyerden sonra yalnız kalıyorsun. böylesi en iyisi. sanal dostluklar. hiçdeğilse çıkar sözkonusu değil çoğu zaman. yüzüne gülüp arkandan laf eden yok. ve sanal dediğim yerde de ben sadece tahribat.com'u takip ettim bugüne kadar. ve takipe devam. durmak yok yola devam. 

tahribat.com sen kaderdin ... (f)

///______________
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_Y
    C_Y's avatar
    Erkek

Bi baktım bigün kuzenim Kumanaga, her konuda bilgi sahibi olmuş
    Aradığı her şeyi bulur olmuş, garip ama eğlenceli bilgilerle donatmış kendini
    böle bi mürid havası sarmış bedenini hatta
    Dayadım silahı beynine dedim hemen söyle nerden öğreniyosun bütün bunları
    Sağ elindeki son tırnağı elimdeki kerpetenle çekerken dayanamadı söyledi...
    Hatta kefil bile oldu
    Şimdi bende dardanel ton yemiş kadar bilgi sahibiyim
    Allahtan Tahribat var : )) 

Yok artik...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    corelsnake
    corelsnake's avatar
    Erkek

taribata nasıl geldim armaa motorundan bulmuşdum ozamanlar bukadar gelişkin değildi tabiki daha çok şeyhin yazdığı kadarıyla megalomanlık yapmak için kurduğu bir site idi ve yanlış hatırlamıyor isem şeyhin birde robocop gibin bir fotoğrafı vardı full kuşanmış haldeydi gazmaskesi ok dizlik felan fulle fulldu ozamanlar çok hoşuma gitmişdi bu yapım amacını felan okuyunca daha bir garibime gitmişdi. daha sonralar üye olmak istemişdim ama hep tahrikey dalgasına denk gelmişdim en sonunda yirmibir eylül ikibin sekiz yılında üyelik açık yakaladım ve bodoslama daldım içeriye ve bu site sayesinde sağlam dostluklar kardeşlikler kurdum.

Eğer yanlış anlaşılmazsa geyik amaçlı yada yağdanlık sebebi değildir bu şimdi yazacaklarım

Başta Şeyhimiz Aytek hoca olmak üzere Rene hocama Antikyy hocama Computerwolf hocama UnderZero Amcama (Murat Abi sevgiler Saygılar) Gladio Hocama Decameron hocama Kısacası bu siteye emeği geçmiş geçen geçecek olan bu hizmeti bizlere bir maddi karşılık beklentisi olmadan bir çok şeye doymuş olarak veren herkese çok ama çok teşekkür ederim kendi adıma Sizler sayesinde hiç tanışamayacağım belkide hayatta olduklarıdan haberim dahi olmayacak dört dörtlük insanlar ile tanışdım burada İyiki Varsın Tahribat.Com 

S.Köse 

Önümden Yürüme Seni İzlemeye Bilirim, Arkamdan Yürüme Sana Yol Gösteremeye Bilirim, Yanımda Yürü ve Dostum Ol...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutengri
    Kutengri's avatar
    Erkek
    Aradığım herşeyi bulabiliyorum.Çok ilginç konular açılıyo,hareretli tartışmalar vs vs. günde 5-6 saat en az buradayım
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyrpt
    cyrpt's avatar
    Erkek
    sitede bir sürü dengesiz sorunlu var kendimi burada rahat hissediyorum... diğer sebep gunun yaklasık 10saat fazlasını basında gecırdıgım bilgisayar konusunda her turlu sıkıntıya careolyur. baska bır sepep dıgerlerınden farklı
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek

kesinlikle sadelik.

foruma girdiğimde gazino tabelası gibi 3 sayfa yer kaplayan sik sik resimli imzalardan görmemek çok güzel bir olay. 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    nie bu siteyi seviyorsunuz die konu açmayan üyeleri yüzünden seviyor{d}um :)
Toplam Hit: 14105 Toplam Mesaj: 102