Taksim'de Polise Bombalı Saldırı.
-

İstanbul pazar sabahına bombalı saldırı haberiyle başladı. Taksim Meydanı'nda sürekli görev yapan çevik kuvvet ekibine saldırı düzenlendi
Taksim'de çevik kuvvet polisinin bulunduğu noktada bir patlama meydana geldi. Patlamada ilk belirlemere göre 4 polis ve çok sayıda vatandaş yaralandı. Bölgeye çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevkedildi.
Ayrıca meydanda üzeri gazeteyle örtülmüş bir ceset var. Cesedin canlı bomba olduğu tahmin ediliyor... -
geçmiş olsun. ne denirki başka. edit:bu arada canlı bomba üzeri örtülü olan nasıl olacakki? canlı bombanın milyonlarca parçaya ayrılmış olması gerekmezmi?
-
bolero, kingquest, dmntr, ben
dün ordaydık yırttık 1 günle :|
http://videogaleri.gazetevatan.com/11267_Taksimdeki-patlamadan-ilk-goruntuler.html
http://video.milliyet.com.tr/Taksim-kana-bulandi_1_44918.htm?auto=1
-
pcdoktor636 bunu yazdı:
-----------------------------
geçmiş olsun. ne denirki başka. edit:bu arada canlı bomba üzeri örtülü olan nasıl olacakki? canlı bombanın milyonlarca parçaya ayrılmış olması gerekmezmi?
-----------------------------torpillemi düzenlemiş eylemi yada parçalarını toplayıp tek yerde birleştirip örtmüşlerdir
-
Müridler yakın olan varsa oraya gidip vatandaşlara öncülük yapsın, "NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE" sesleriyle inletsin taksimi.
-
rstr617 bunu yazdı:
-----------------------------
Müridler yakın olan varsa oraya gidip vatandaşlara öncülük yapsın, "NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE" sesleriyle inletsin taksimi.
-----------------------------tabi ya mılletı galayana getırsın ne kadar güzel
-
allah belalarını versin bu şerefsizlerin bi insan bunu yapacak kadar nasıl embesil olur ya, nasıl bu kadar aptal olur hangi amaç uğruna canlı bomba olur bi insan yatacak yeriniz yok lan şerefsizler...
-
hassiktir uyanabilseydim bu saatte orda olacaktım :|
-
bişey olmaz yakında unutulur.
-
direk ntvyi actım izledim en azından şehidimiz ve çlen vatandasımız yokmuş su anda bu şerefsizlerin sonu gelecek ınsallah ...
-
bugüne kadar bu forumda tek bir küfür etmedim. şimdiden, etkilenebilecek 18 yaş altı üyelerden özür diliyorum.
OROSPU ÇOCUKLARI!