Taksim'de Polise Bombalı Saldırı.
-
Çok miktarda kana ihtiyaç var
Polis telsizinden çok miktarda kana ihtiyaç olduğu şeklinde anonslar yapılıyor. Anonslarda kan vermek isteyen emniyet mensubu ve vatandaşların yaralıların bulunduğu Taksim, Şişli Etfal, Haseki ile Haydarpaşa Numune ve Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanelerine gitmeleri gerektiği belirtildi.
-
Fugitive bunu yazdı:
-----------------------------
IRET bunu yazdı:
bişey olmaz yakında unutulur.
biraz fazla umursamaz bi mesaj olmuş...peki allah korusun birgün yakınlarının yada senin olduğun bir ortamda bu olay olursa ve zarar görürlerse , Doğru bir süre sonra herkes unutur peki ya sen unutabilirmisin ?
-----------------------------7-8 yil once `islamci` teror orgutu el kaide istanbulu bombalami$ti. kim hatirliyor $imdi?
murid unutun dememi$ tariz yapmi$. biz oyle bi hale geldik ki teror olaylarini olagan kar$iliyoruz 1 hafta milliyetci kesiliyoruz 1 hafta sonra unutuyoruz diyor.
umursamaz felan degil aksine en dogal tepkiyi vermi$.
-
Kumanaga bunu yazdı:
Polis telsizinden çok miktarda kana ihtiyaç olduğu şeklinde anonslar yapılıyor. Anonslarda kan vermek isteyen emniyet mensubu ve vatandaşların yaralıların bulunduğu Taksim, Şişli Etfal, Haseki ile Haydarpaşa Numune ve Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanelerine gitmeleri gerektiği belirtildi.
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/16179689.asp?gid=373
-----------------------------kızılay ne bokuma yarıyo göndersin
-
DJ_Alper bunu yazdı:
Kumanaga bunu yazdı:
----------------------------işte senin bu her boku bilme güdün süper ama linke tıklayarak kızılayın ne boka yaradıgını okuyabilirsin.
-
Kumanaga bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
Kumanaga bunu yazdı:
----------------------------işte senin bu her boku bilme güdün süper ama linke tıklayarak kızılayın ne boka yaradıgını okuyabilirsin.
-----------------------------okudumda yazdım merak etme
-
cevik kuvvetin arasina nasil girmis bu o..cocugu... bizimkilermi uyuyor?
taksimdede adam toplayip slogan atmak aptalca, bi canli bomba daha gelsin..
gerci 3 5 tane canli bomba vardir daha, 1 2 saate bidaha girer polislerin arasina bidaha patlatirlar...
istanbulda olacak ismi ya..
-
yüreğim kaldırmıyor artık...Bu ülkeye ihanet edenler, gün gelecek ihanet ettikleri yerden o kurşunları kendileri yiyecekler..!
-
irem25 bunu yazdı:
bagirinca ne oluyor ?
Ebenin.... oluyor.. !
ŞEREFSİZler gene piyasada ! İt sürüleri.. -
canlı bomba genelde islami terör örgütlerinin işi, pkk nin daha önce canlı bomba saldırısı yaptığını hatırlamıyorum.
-
Nasıl bir akıl(!) var bu leş sürülerinde.. Lan parçan kalmayacak yaptığın işe bak nasıl yıkıyorlar beyinler mk..
Yaralılara Allah acil şifalar versin..