Taksim'de Polise Bombalı Saldırı.
-
AMpul bunu yazdı:
-----------------------------
canlı bomba genelde islami terör örgütlerinin işi, pkk nin daha önce canlı bomba saldırısı yaptığını hatırlamıyorum.
-----------------------------Hoca bunu kimin yaptığı ya da yaptırdığı apaçık belli...PKK diyecekler yok islamcı örgüt diyecekler...İslamcı Örgüt diye birşey yoktur...O örgütler İslam'ı karalamanın diğer bir yoludur....7 Yıl önceki bombalamada 3 tane mağazamız bombalandı patladı,bir can verdik...El-Kaide dediler yok şu yok bu dediler..Biz Kimin Yaptırdığını iyi biliyoruz...2 dakika farkla kurtuldum o zamanki patlamadan...Kimin Yaptırdığını öğrenmek için haritayı karşımıza alıp Filistin taraflarına bakmak yeterli....Şerefsizler...Bunu yapan ya da yaptıranda aynı kaynak...Gözdağı veriyorlar akıllarınca...!
-
KILICH bunu yazdı:
AMpul bunu yazdı:
canlı bomba genelde islami terör örgütlerinin işi, pkk nin daha önce canlı bomba saldırısı yaptığını hatırlamıyorum.
-----------------------------Hoca bunu kimin yaptığı ya da yaptırdığı apaçık belli...PKK diyecekler yok islamcı örgüt diyecekler...İslamcı Örgüt diye birşey yoktur...O örgütler İslam'ı karalamanın diğer bir yoludur....7 Yıl önceki bombalamada 3 tane mağazamız bombalandı patladı,bir can verdik...El-Kaide dediler yok şu yok bu dediler..Biz Kimin Yaptırdığını iyi biliyoruz...2 dakika farkla kurtuldum o zamanki patlamadan...Kimin Yaptırdığını öğrenmek için haritayı karşımıza alıp Filistin taraflarına bakmak yeterli....Şerefsizler...Bunu yapan ya da yaptıranda aynı kaynak...Gözdağı veriyorlar akıllarınca...!
Açık açık İSRAİL de şuna bea.. Şerefsizler.. -
bu ülkede düşmandan, sinsiden, rant yiyen paşadan, hayinden bol bişiy bulunmadıkça bi bok olmaz bu ülkeden.
bu işlerin ne sonu gelir ne önü kesilebilir hatta bu milletteki unutkanlık hastalığı bitmedikçe vurdum duymazlıkta artar, bu olaylarda iyice sıradanlaşmaya başlar.
yaralılara Allah acil şifalar versin, milletimize geçmiş olsun. -
Sabah okudum. Yazık günah .
-
15 dakikalığına Facebook Kapansın Kıyamet kopar TBT'de bile konular açılır durur...Ama Dünyanın merkezinde Bomba Patlıyor,ikinci bomba ihbarı yapılmış ve herkes teyakkuz halinde ama Kimsenin iplediği yok...Buyrun...Yorum SİZİN...Demekki Anlık yaşayan,gittikçe saçmalaşan bi millet olmaya doğru gidiyoruz iyice...!
-
KILICH bunu yazdı:
15 dakikalığına Facebook Kapansın Kıyamet kopar TBT'de bile konular açılır durur...Ama Dünyanın merkezinde Bomba Patlıyor,ikinci bomba ihbarı yapılmış ve herkes teyakkuz halinde ama Kimsenin iplediği yok...Buyrun...Yorum SİZİN...Demekki Anlık yaşayan,gittikçe saçmalaşan bi millet olmaya doğru gidiyoruz iyice...!
-----------------------------sen ne sanıyodun hocam ?
-
KILICH bunu yazdı:
-----------------------------milletimiz eski Türk milleti deil sanki o kadar bağlı we birlik içindeki millet gitti yerine gelen umursamamaz bana bişi olmuosa diğerleri önemli deil hale geldi 1 2 kişi çıkıp hatırlatmaya çalıştığında da susturuolar bu kadar mı aciz bi millettik biz
dilerim aranan kanlarda hemen bulunur başka bi ailenin daha canı yanmaz
-
adamgibi bunu yazdı:
rstr617 bunu yazdı:
Müridler yakın olan varsa oraya gidip vatandaşlara öncülük yapsın, "NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE" sesleriyle inletsin taksimi.
-----------------------------tabi ya mılletı galayana getırsın ne kadar güzel
-----------------------------Türkiye değil mi burası? Neden "Ne mutlu Türküm diyene!" diye bağırılınca insanlar galyana gelsin anlayamadım.
-
Kimler yapmış ?
-
milletimiz eski Türk milleti deil sanki o kadar bağlı we birlik içindeki millet gitti yerine gelen umursamamaz bana bişi olmuosa diğerleri önemli deil hale geldi 1 2 kişi çıkıp hatırlatmaya çalıştığında da susturuolar bu kadar mı aciz bi millettik biz
dilerim aranan kanlarda hemen bulunur başka bi ailenin daha canı yanmaz
ee o 'düşmanlar' artık bu şekilde savaşmıolarmı?
eskisi gibi kılıçla tüfekle gelseler artk biliolar yenilceklerini o devir bitti işte en büyük silah psikolojik harekat.
sonuç: toplumsal yozlaşma, kutuplaşma
bi yerde kendi kendini tüketip bitirme. yani anlıcanız bnce bilinçli bi sekilde belli bir sürede bu hale getirldik ve sesimiz cıkmadı.