Taksim'de Polise Bombalı Saldırı.
-
Arkadaşlar Sakin Olun Ben Yakınım Olay Yerine...Galeyana Gerek Yok...Bunu Yapanlarda Zaten Bizim Artık Birbirimize Düşman Olmamızı İstiyorlar...İkinci Bomba İhbarı Geçildi Polislere...Taksim Civarlarında Dolaşmayın Bugün...
-
Öncelikle herkesi Allah korusun İnşallah tekrarlamaz.
Peki benim bir sorum olucak o kadar çevik kuvvet amcalarımız oralarda bekliyorda taksiciler bile şüphelenmişken adamdan nasıl olurda hiç bir arama zahmetinde bulunmadılar ?
Yazıklar Olsun.
-
sol örgüt olma olasılığı var
yada hizbullah
-
sol sağ kuzey güney müslüman hristiyan ne örgütü olursa olsun bunların tek ortak yanı orospu cocugu olmaları.
-
Annesi sikişgenler yine iş başında.Cumhuriyet Bayramı'ndan iki gün sonra bomba patladı.Atamızın kemikleri sızlıyordur bu durumdan.
-
Sahir bunu yazdı:
-----------------------------
Öncelikle herkesi Allah korusun İnşallah tekrarlamaz.
Peki benim bir sorum olucak o kadar çevik kuvvet amcalarımız oralarda bekliyorda taksiciler bile şüphelenmişken adamdan nasıl olurda hiç bir arama zahmetinde bulunmadılar ?
Yazıklar Olsun.
-----------------------------Hoca Taksicilerinki boş Konuşuk...Bizim milleti bilirsin hepsi dedektiftir...Taksiciler şüphelenseydi gider oradaki polise derlerdi patlamadan önce...Polise bok atmanın yeni yolu bu...Kanmayın her söylenene...
-
turizmi anında vurmuş, 201 rezervasyon iptal sadece benim halanın firmasında.
-
OveRTaX bunu yazdı:
Annesi sikişgenler yine iş başında.Cumhuriyet Bayramı'ndan iki gün sonra bomba patladı.Atamızın kemikleri sızlıyordur bu durumdan.
-----------------------------cumhuriyet bayramında patlayacak olan yakalandı
ozamanda patlatacaklardı
-
YaSevYaTerkEt bunu yazdı:
Allah acil şifalar versin.
Soyunu sopunu şahin k siksin bu dağdan inme bayraksız piçlerin...
----------------------------- -
IRET bunu yazdı:
turizmi anında vurmuş, 201 rezervasyon iptal sadece benim halanın firmasında.
-----------------------------hay amk, bbc de haaretz de filan hep manşet, ölü bile yok mk