Taksim'de Polise Bombalı Saldırı.
-
IRET bunu yazdı:
-----------------------------
bişey olmaz yakında unutulur.
biraz fazla umursamaz bi mesaj olmuş...peki allah korusun birgün yakınlarının yada senin olduğun bir ortamda bu olay olursa ve zarar görürlerse , Doğru bir süre sonra herkes unutur peki ya sen unutabilirmisin ?
-
Amına koduklarımın çocukları bu bombayı alıp bunların götüne sokacaksın sonra patlatacaksın !
Küfür için özür dilerim ama çok sinir bozucu bir olay :(
-
İspanyada 1 asker öldüğünde Milyonlar sokaklara döküldü bizim burda biri, İnsanlar bağırınca ne oluyor yazmış :S
-
Allah acil şifalar versin.
Soyunu sopunu şahin k siksin bu dağdan inme bayraksız piçlerin...
-
mont almaya gıdıcektım .s iyi atlattık verilmiş sadakamız varmış.
-
Fugitive bunu yazdı:
IRET bunu yazdı:
biraz fazla umursamaz bi mesaj olmuş...peki allah korusun birgün yakınlarının yada senin olduğun bir ortamda bu olay olursa ve zarar görürlerse , Doğru bir süre sonra herkes unutur peki ya sen unutabilirmisin ?
-----------------------------mesaj alınmış.
-
Fugitive bunu yazdı:
IRET bunu yazdı:
-----------------------------iret umursar hocam o konuda şüphen olmasın, empati yapmasına gerek yok. Öte yandan bir ara bakırköy bomba cennetiydi, unutuldu. 45 Saniye klişesini yapmaya gerek yok, orospu çocukluğu revaçta şu günlerde.
-
Her dağdan ineni affedersen bu orospu cocuklarını o taksimde sallandırmassan askerede polisede halkada kürtede saldırırlar.Orospu cocuklugu bunlarda hat safada ALLAH hepsinin canlarını almayı askerlerede polislerede nasip eylesin.
Yaralılaraacil şifalar versin rabbim ocaklarına inşallah ateş düşmez. -
VBDream bunu yazdı:
Fugitive bunu yazdı:
IRET bunu yazdı:
-----------------------------iret umursar hocam o konuda şüphen olmasın, empati yapmasına gerek yok. Öte yandan bir ara bakırköy bomba cennetiydi, unutuldu. 45 Saniye klişesini yapmaya gerek yok, orospu çocukluğu revaçta şu günlerde.
-----------------------------hocam bu konuda fazla konuşmak yazmak istemiyorum, genel olarak hayatta her işinizi kendiniz halletmeyi öğrenin her konuda yani, bizim buralarda ne oturabilirler ne barınabilirler nede dolaşabilirler. başka bir şey söylemek istemiyorum.
-
olay anından 2 dakika önce kızılkayalara ıslak yemeye gittim olay sırasında ıslak yiyordum allah korudu